Bitcoin Meester ervaringen en reviews

1,75% Korting
1,75% Korting
Bitcoin Meester
1,75% Korting
1,75% Korting
3 Opmerkingen van Bitcoin Meester
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 2.85
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  60
  Prijs/Kwaliteit
  40
  Verzending
  50

  Mooi dat dit nederlandse bedrijf het mogelijk maakt snel BTC te kunnen kopen. Door de vestiging in nederland goede support.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Snel BTC kopen
  - Minpunten: Hoge fees
  Nuttig(0) Niet nuttig(1)U hebt al gestemd
 2. 0.6
  Bestelgemak
  50
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  Bitcoinmeester is erg duur!

  Bitcoinmeester is een broker met relatief veel coins, maar hij is ook erg duur. Er zijn veel goedkopere alternatieven!

  Het bewijs: vul zelf maar eens op hun website bij Ethereum 1 ETH in en switch dan op-en-neer van KOPEN naar VERKOPEN. Zie het verschil!! Op het moment van schrijven: €1964,98 en €1895.01!!! Een verschil van ruim 3,6%. Doe dit nu ook eens met Telcoin. Vul 100.000 Telcoin in en reken uit: ruim 6% verschil!
  Ik trade op 5 verschillende andere platforms die allemaal goedkoper zijn en daar kan ik (behalve Telcoin) alle coins die ik in mijn portefeuille wil ook op vinden. Veel goedkoper en ook allemaal een veel beter platform! Bitcoinmeester gebruik ik dus alleen voor coins die ik echt nergens anders kan vinden…

  Bitcoinmeester zal dit altijd verdedigen door het de “spread” te noemen (verschil bied- en laatprijs). Er staat zelfs een stuk over op hun website. Maar weet: een ‘normale’ spread voor grote coins ligt tussen de 0,1 en 0,3%. Soms is de spread wat groter, maar zelden boven de 1%. Dus een spread van 3 tot 6% is gewoon onzin en is gewoon een opslag van Bitcoinmeester. En dan komt de dure commissie van 1-1,5% daar nog bij! Ook DAT is erg hoog. Andere brokers rekenen 0,25% of zelfs 0,1% en sommige NOG minder…

  Misschien dat je een ‘pareltje’ bij hun kan vinden… Maar weet wel dat je er je portemonnee voor moet trekken!

  Lees meer...
  + Pluspunten: Relatief makkelijk en overzichtelijk. Geen ingewikkeld platform.
  - Minpunten: Hoge opslag op de koersen. Bitcoinmeester liegt over de reden. Erg hoge commissie.
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Zeer onprofessionele bedrijf met zeer slecht bereikbaar support team ,na 17:00 uur en in weekend helemaal geen support team , munten versturen duurt heel lang bij mij geval nog na vijf dagen nog niet verstuurd, zeer hoge kosten in vergelijking met Bitvavo .
  Bitcoin meester zelf heeft geen opgeslagen munten en alle munten koopt van andere Exchange bv Binance met duurste bod .
  Het is beter naar Binance je aankoop doen., dan heb jij lekkerder gevoel en veilig .

  Lees meer...
  - Minpunten: - duur - beperkte support - traag
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Krijg tot 1,75% korting bij Bitcoin Meester door actief te handelen
De VIP-status wordt berekend over het volume van de afgelopen 30 dagen

Heb je al eens van cryptocurrencies of cryptovaluta gehoord? Deze snelgroeiende markt bestaande uit digitale valuta’s en zijn een alternatief voor fysiek geld. Verschillende valuta zoals de Bitcoin hebben over de jaren ontzettend veel aan waarde gewonnen. Hierdoor is de populariteit van cryptovaluta over het algemeen behoorlijk toegenomen. Met Bitcoinmeester.nl kun je deelnemen aan het handelen of investeren in cryptovaluta.

Bitcoin Meester is een online platform waarop je diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen, 24 uur per dag. Met 50 000 klanten is Bitcoin Meester één van de grootste cryptocurrency brokers van Nederland. Speerpunten van hun service zijn support en snelheid. Bitcoinmeester is onderdeel van Coin Meester B.V. en is gevestigd in Aalsmeer.

Om te beginnen maak je een account aan bij Bitcoin Meester. Daarna maak je bijvoorbeeld met iDEAL een bedrag over en kun je cryptovaluta kopen. Die komen dan direct in je wallet en vervolgens kun je gaan handelen. Bij Bitcoin Meester hebben ze geen limiet en kun je dus zoveel kopen en verkopen als je wil. Wel hanteren ze een minimum van 9 euro voor elke munt. Daarnaast zit er ook een limiet op het opnemen van geld. Bij een normaal account is dit 100 euro. Als je je rekening verifieert wordt het verhoogd naar 1500 euro. Wil je wekelijks 15 000 euro op kunnen nemen? Dan moet je ook nog een identiteitskaart laten verifiëren. Deze verificaties zijn noodzakelijk, zodat zij weten met wie zij zakendoen. Dit is om witwassen tegen te gaan en om te weten wie je klanten zijn, en wordt via de Nederlandse wet geregeld.

Bitcoin Meester geeft je toegang tot meer dan 150 cryptovaluta

Het grote klantenbestand heeft Bitcoin Meester onder andere te danken aan de snelle service en de grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor heb je een goed overzicht over hoeveel geld er in je wallet zit en waar mogelijkheden liggen om te investeren. Op de website kun je altijd de koers checken van alle beschikbare munten. Via de broker heb je toegang tot ongeveer 150 digitale muntsoorten, waaronder Bitcoin, Waves, Litecoin en Ethereum. Vergeleken met de concurrentie is dit ontzettend veel en lopen zij zeker voor op het gebied van aanbod.

Als je je ten slotte nog ongerust maakt over de betrouwbaarheid van dit platform kun je rustig ademhalen. Bitcoin Meester is een in Nederland geregistreerd bedrijf en heeft Nederlandse eigenaren. Dit betekent dan ook dat de klantenservice je rustig alles op zijn Nederlands telefonisch, via de e-mail of via een live-chat kan uitleggen. Klanten zijn erg te spreken over de hulp die daar vandaan komt, deze is oplossingsgericht en professioneel. Verder wordt de snelheid van de website erg gewaardeerd.

Is Bitcoin Meester betrouwbaar?

Voordelen handelen bij Bitcoinmeester.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (68955820)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Thailandlaan 6
  1432DJ Aalsmeer)
 • Extreem groot assortiment van meer dan 150 munten
 • Ingebouwde wallet software voor alle munten
 • Mogelijkheid om voor korting te sparen met het VIP systeem
 • Munt tegen munt verruilen

De Bitcoin Meester klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Bancontact, en bankoverschrijving
Stortingskosten Gratis vanaf € 1000, anders € 1 per transactie
Levertijd Enkele seconden
Bedenktijd Niet van toepassing, iedere transactie is definitief
Retourneren Niet van toepassing

Bitcoin Meester klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Bitcoin Meester bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Bitcoin Meester promo code

Onder tabblad Uw Gegevens is het mogelijk om met een Bitcoin Meester promo code € 10 aan credits te krijgen. Deze code’s worden uitgedeeld om beurzen en evenementen waar het Bitcoinmeester team staat. Het is niet mogelijk om deze online te vinden en de code’s zijn uniek. Om een kortingscode te bemachtigen raden wij je aan om een beurs te bezoeken waar dit bedrijf ook aanwezig is. De credits worden pas toegevoegd als je € 50 hebt gestort in je account.

Bitcoin Meester
2.6 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
4.6
Klantenservice
2.3
Prijs/Kwaliteit
1.6
Verzending
2.0

Is Bitcoin Meester betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Bitcoin Meester of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Bitcoin Meester een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Bitcoin Meester ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Bitcoin Meester ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Bitcoin Meester review te delen met onze bezoekers. Je Bitcoin Meester beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Bitcoin Meester ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Bitcoin Meester review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo