Bitcoin Meester ervaringen en reviews

1,75% Korting
1,75% Korting
Bitcoin Meester
1,75% Korting
1,75% Korting
1 Review van Bitcoin Meester
 1. 2.85
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  60
  Prijs/Kwaliteit
  40
  Verzending
  50

  Mooi dat dit nederlandse bedrijf het mogelijk maakt snel BTC te kunnen kopen. Door de vestiging in nederland goede support.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Snel BTC kopen
  - Negatieve Punten: Hoge fees
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Krijg tot 1,75% korting bij Bitcoin Meester door actief te handelen
  De VIP-status wordt berekend over het volume van de afgelopen 30 dagen

  Heb je al eens van cryptocurrencies of cryptovaluta gehoord? Deze snelgroeiende markt bestaande uit digitale valuta’s en zijn een alternatief voor fysiek geld. Verschillende valuta zoals de Bitcoin hebben over de jaren ontzettend veel aan waarde gewonnen. Hierdoor is de populariteit van cryptovaluta over het algemeen behoorlijk toegenomen. Met Bitcoinmeester.nl kun je deelnemen aan het handelen of investeren in cryptovaluta.

  Bitcoin Meester is een online platform waarop je diverse cryptovaluta kunt kopen en verkopen, 24 uur per dag. Met 50 000 klanten is Bitcoin Meester één van de grootste cryptocurrency brokers van Nederland. Speerpunten van hun service zijn support en snelheid. Bitcoinmeester is onderdeel van Coin Meester B.V. en is gevestigd in Aalsmeer.

  Om te beginnen maak je een account aan bij Bitcoin Meester. Daarna maak je bijvoorbeeld met iDEAL een bedrag over en kun je cryptovaluta kopen. Die komen dan direct in je wallet en vervolgens kun je gaan handelen. Bij Bitcoin Meester hebben ze geen limiet en kun je dus zoveel kopen en verkopen als je wil. Wel hanteren ze een minimum van 9 euro voor elke munt. Daarnaast zit er ook een limiet op het opnemen van geld. Bij een normaal account is dit 100 euro. Als je je rekening verifieert wordt het verhoogd naar 1500 euro. Wil je wekelijks 15 000 euro op kunnen nemen? Dan moet je ook nog een identiteitskaart laten verifiëren. Deze verificaties zijn noodzakelijk, zodat zij weten met wie zij zakendoen. Dit is om witwassen tegen te gaan en om te weten wie je klanten zijn, en wordt via de Nederlandse wet geregeld.

  Bitcoin Meester geeft je toegang tot meer dan 150 cryptovaluta

  Het grote klantenbestand heeft Bitcoin Meester onder andere te danken aan de snelle service en de grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor heb je een goed overzicht over hoeveel geld er in je wallet zit en waar mogelijkheden liggen om te investeren. Op de website kun je altijd de koers checken van alle beschikbare munten. Via de broker heb je toegang tot ongeveer 150 digitale muntsoorten, waaronder Bitcoin, Waves, Litecoin en Ethereum. Vergeleken met de concurrentie is dit ontzettend veel en lopen zij zeker voor op het gebied van aanbod.

  Als je je ten slotte nog ongerust maakt over de betrouwbaarheid van dit platform kun je rustig ademhalen. Bitcoin Meester is een in Nederland geregistreerd bedrijf en heeft Nederlandse eigenaren. Dit betekent dan ook dat de klantenservice je rustig alles op zijn Nederlands telefonisch, via de e-mail of via een live-chat kan uitleggen. Klanten zijn erg te spreken over de hulp die daar vandaan komt, deze is oplossingsgericht en professioneel. Verder wordt de snelheid van de website erg gewaardeerd.

  Is Bitcoin Meester betrouwbaar?

  Voordelen handelen bij Bitcoinmeester.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (68955820)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Thailandlaan 6
   1432DJ Aalsmeer)
  • Extreem groot assortiment van meer dan 150 munten
  • Ingebouwde wallet software voor alle munten
  • Mogelijkheid om voor korting te sparen met het VIP systeem
  • Munt tegen munt verruilen

  De Bitcoin Meester klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. iDEAL, Bancontact, en bankoverschrijving
  StortingskostenGratis vanaf € 1000, anders € 1 per transactie
  LevertijdEnkele seconden
  BedenktijdNiet van toepassing, iedere transactie is definitief
  RetournerenNiet van toepassing

  Bitcoin Meester klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Bitcoin Meester bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Bitcoin Meester promo code

  Onder tabblad Uw Gegevens is het mogelijk om met een Bitcoin Meester promo code € 10 aan credits te krijgen. Deze code’s worden uitgedeeld om beurzen en evenementen waar het Bitcoinmeester team staat. Het is niet mogelijk om deze online te vinden en de code’s zijn uniek. Om een kortingscode te bemachtigen raden wij je aan om een beurs te bezoeken waar dit bedrijf ook aanwezig is. De credits worden pas toegevoegd als je € 50 hebt gestort in je account.

  Bitcoin Meester
  5.7 Score
  1 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  8
  Klantenservice
  6
  Prijs/Kwaliteit
  4
  Verzending
  5

  Is Bitcoin Meester betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Bitcoin Meester of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Bitcoin Meester een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Bitcoin Meester ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Bitcoin Meester ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Bitcoin Meester review te delen met onze bezoekers. Je Bitcoin Meester beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Bitcoin Meester?

  Bitcoin Meester is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Bitcoin Meester ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Bitcoin Meester review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.