Booking.com ervaringen en reviews

€ 15 Kortingscode
€ 15 Kortingscode
Booking.com
€ 15 Kortingscode
€ 15 Kortingscode
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Booking.com

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Op vakantie gaan kost geld en daar hebben wij over het algemeen geen moeite mee. Op vakantie kan en mag eventjes alles en wordt er niet veel gelet op de uitgaven, maar wist jij dat je veel geld kunt besparen bij alleen al het kiezen van een accommodatie? Accomodatie aanbieders schieten als paddenstoelen uit de grond en het is moeilijk om het overzicht te houden. Daar heeft Booking.com een oplossing voor gevonden. Door het grote aanbod van verschillende accommodatie aanbieders, hotels en hostels is het niet makkelijk meer om snel een overnachting te boeken. Booking.com heeft hiervoor speciaal een website ontwikkelt waarop je als het ware als een zoekmachine door het gehele aanbod kan zoeken. Momenteel zijn er bijna een half miljoen accommodaties beschikbaar in meer dan 200 landen. Het voordeel is dat je je overnachting volledig naar wens kunt inrichten, bijvoorbeeld op basis van budget, het aantal sterren of leuke dingen om te doen. Via de website heb je niet alleen de goedkoopste prijs voor je hotel of hostel, maar zie je ook hoe populair het is en voor welke doelgroep.
   Als je ergens anders het hotel of hostel goedkoper hebt gezien dan wordt het verschil volledig vergoed door Booking.com. Je betaalt voor geen enkele overnachting reserveringskosten en je kunt je boeking wijzigen wanneer het jou uitkomt, zelfs annuleren. Booking.com is een populaire website voor vakantiegangers en voorgaande bezoekers over de hele wereld kunnen hun mening achterlaten over een bepaalde accommodatie. Deze beoordelingen kun jij weer lezen om op basis hiervan jouw keuze te maken. Via onze speciale link kun jij € 15 korting krijgen op je boeking, zodat de drempel een stuk lager wordt om te boeken bij dit bedrijf.

   Iets interessants gezien bij Booking? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Booking. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Booking review te laten lezen.

   Is Booking.com betrouwbaar?

   Voordelen bestellen bij Booking.com:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (57988218)
   • Meer dan 187 kantoren in 70 landen, waaronder een kantoor in Amsterdam
   • Goedkoopste deal voor jouw accommodatie, zo niet dan krijg je het verschil terug
   • Bijna 1 500 000 accommodaties over de hele wereld

   De Booking klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal en Credit Card
   ReserveringskostenGeen
   WijzigingskostenAfhankelijk van partner
   Helpdesk24/7 beschikbaar

   Booking.com klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Booking bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Booking.com kortingscode € 15 korting

   Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij Booking.com krijg je van ons geen kortingscode, maar door het klikken op de link krijg jij automatisch € 15 korting op je boeking. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Booking kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

   Direct € 15 korting op alle accommodaties bij Booking.com
   Korting wordt direct toegepast na het klikken op € 15 Kortingscode

   Is Booking.com betrouwbaar?

   Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Booking.com of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Booking.com een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Booking.com ervaring te delen met andere gebruikers.

   Kan ik hier mijn eigen Booking.com ervaring delen?

   Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Booking.com review te delen met onze bezoekers. Je Booking.com beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

   Wat voor bedrijf is Booking.com?

   Booking.com is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Booking.com ook actief is in andere sectoren.

   Wordt mijn Booking.com review geplaatst?

   Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.