Lopesan ervaringen en reviews

60% Kortingscode
60% Kortingscode
Lopesan
60% Kortingscode
60% Kortingscode
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Lopesan

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

60% kortingscode bij Lopesanhotels
Book until November 30, 2020 and enjoy dreamed holidays in Gran Canaria and Punta Cana with Lopesan Hotels.

Lekker op vakantie naar de zon, of wellicht gewoon bij onze oosterburen? Maar waar overnacht je? Als je voor een topervaring gaat, kijk dan op Lopesan.com. Dit is een hotelgroep die in vier verschillende landen tophotels heeft. Dus of je nou naar de Domicaanse Republiek, Spanje, Duitsland of Oostenrijk gaat, bij Lopesan word je altijd op je wenken bedient.

Lekker vertoeven in een Lopesan hotel

Voor Lopesan begon het allemaal 1972. Toen werd het bedrijf “Hijos de Francisco López Sánchez”, ofwel zonen van Francisco López Sanchez, opgericht. Dit is nog altijd het moederbedrijf van de Lopesan groep. Toch richten de zonen van Francisco zich in eerste instantie op de bouwsector. Maar daar kwam in 1991 verandering in toen de Lopesan Groep haar eerste appartementencomplex opkocht in Fuerteventura.

Later, in 1995 werd Lopesan Hotels & Resorts opgericht. Dit is één van de hotelsoorten die Spaanse onderneming aanbiedt. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om in een Lopesan IFA-hotel te verblijven. Dat was voorheen een Duitse hotelketen, maar dit veranderde toen Lopesan in 1999 de grootste aandeelhouder werd.

Uiteindelijk opende Lopesan in 2000, 2004 en 2009 zelfgebouwde hotels. Dit betekent dat het bedrijf nu tot de tien grootste hotelaanbieders van Spanje hoort en dat er 16.500 bedden voor je klaar staan in 22 verschillende hotels.

Lopesan levert niet alleen een hoogwaardige service voor iedere gast, het bedrijf probeert deze ook op ieder mogelijk moment te verbeteren. Eén van de manier waarop de onderneming dat doet is met behulp van technologie de voorkeuren van iedere gast bijhouden. Dat betekent dat hoe meer erover je bekend is in het systeem van de Spanjaarden, hoe meer service op maat je kan verwachten.

Lopesan ervaringen zijn bijzonder positief

Dus voor deze en al je komende vakanties kun je op Lopesan vertrouwen. Zoef direct naar de website en selecteer het hotel van je voorkeur. Vervolgens stel je met een paar klikken een prachtige en relaxte vakantie-ervaring veilig.

Omdat het een hotelketen betreft zijn de Lopesan ervaringen verspreid over de verschillende ketens. Op Tripadvisor zie je duizenden reviews van klanten die hier eerder een kamer geboekt hebben. Vrijwel alle ketens scoren een 4.5/5 of hoger. Dit geeft wel aan hoe goed de Lopesan ervaringen zijn bij bezoekers.

Heb je iets gezien bij Lopesan? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een kamer geboekt hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Lopesan Hotels voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook te boeken. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Lopesan beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Lopesan review te laten lezen.

Is Lopesan betrouwbaar?

Voordelen hotel boeken bij Lopesanhotels.com:

  • Vele verschillende 4 en 5-sterren hotels
  • Actief in minstens 4 landen
  • Meerdere verschillende ketens en brands
  • Zeer goed beoordeeld

De Lopesan klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Creditcard
Annulering Afhankelijk van boeking
Wijziging Hiervoor worden kosten in rekening gebracht
Bedenktijd Een boeking is definitef

Lopesan klachten

De meeste hotels doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw boeking. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken.

Wij raden je aan om bij een Lopesan Hotels klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Lopesan review te weigeren.

Lopesan kortingscode

Extra korting op hotelkamers? Het kan met een Lopesan kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel hotels code’s waarmee je kan profiteren van korting op accomodaties. Deze code’s zijn meestal geldig opalle kamers, tenzij anders aangegeven.

Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Lopesan reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaald onderdeel. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Lopesan kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Lopesan Hotels betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Lopesan Hotels of dit bedrijf betrouwbaar is. Met meer dan 20 ketens, 6 brands, in 4 landen is dit een zeer grote hotelketen. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Lopesan Hotels ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Lopesan ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Lopesan review te delen met onze bezoekers. Je Lopesan beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Lopesan Hotels?

Lopesan Hotels is vooral actief in de categorie Vakanties en hotelkamers. Het kan zo zijn dat Lopesan Hotels ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Lopesan Hotels review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo