BitMEX ervaringen en reviews

10% korting op fees
10% korting op fees
BitMEX
10% korting op fees
10% korting op fees
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van BitMEX

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Registreer via ons en ontvang de eerste 6 maanden 10% korting op alle fees
Actie is alleen geldig voor nieuwe accounts.

Op naar de Damrak om te handelen in valuta. Of blijf je liever thuis zitten en handel je in cryptocurrencies? In dat geval kun je BitMEX gebruiken. Dit is een online handelsplatform waar je eenvoudig met andere particulieren in digitale valuta handelt.

Via BitMEX kun je cryptovaluta traden met hefbomen

Op de BitMEX vindt meer handel plaats tussen de Bitcoin en de Amerikaanse dollar dan op ieder ander platform. Dit betekent dat er veel geld vloeit op deze markt. Dagelijks wordt er meer dan 900 miljoen dollar verhandelt op deze digitale beurs. In het laatste jaar was het zelfs meer dan 900 biljoen dollar. Dat zijn nog eens getallen. Feit dat deze getallen zo hoog liggen is omdat je met zogeheten hefbomen kan traden. Hiermee kun jij jouw inleg verveelvoudigen tot wel 100 keer. Het handelsvolume ligt dus erg hoog, maar is niet representatief als je dit vergelijkt met normale exchanges. Op Marktkapitalisatie.nl kun je zien dat BitMEX vrijwel standaard bovenaan staat.

Het mooie is dat jij je nu zonder enige verplichtingen kan aanmelden op het platform. Hiervoor hoef je alleen je e-mailadres op te geven, waardoor het handelen op dit platform nagenoeg anoniem is. Vervolgens heb je de mogelijkheid om aantrekkelijke trades te maken. Het feit dat je hefbomen kan gebruiken maakt dit een zeer interessante exchange voor ervaren beleggers. Door een hefboom kun je snelle resultaten bereiken met kleine koersschommelingen. Hiermee heb je de kans om bij kleine een kleine volatiliteit grote rendementen te behalen. Uiteraard geldt hierbij wel dat je goed moet weten wat je aan het doen bent.

Deze innovatieve functies bereik je allemaal via je webbrowser waar je ook bent ter wereld. Bovendien, als je nieuw bent op de cryptocurrency beurs kun je op de website van BitMEX alle benodigde informatie vinden. Zo leer je wat de contracten zijn, hoe ze werken en waar je rekening mee moet houden. Hoewel er veel informatie te vinden is, raden wij niet aan om als beginner gebruik te maken van deze exchange. Je kunt door de hefbomen snel Bitcoin verdienen, maar ook heel snel weer verliezen. Als je niet weet wat je aan het doen bent, ben je simpelweg aan het gokken. Dat kan goed, maar vaak ook verkeerd uitpakken.

BitMEX ervaringen zijn positief bij ervaren traders

BitMEX blinkt uit met een innovatief handelsplatform voor de cryptocurrency liefhebber. Via het platform kun je simpelweg zeggen of Bitcoin omhoog of omlaag gaat, en hierbij vele verschillende instrumenten gebruiken. Zo kun je verliezen beperken met een stop loss en kun je terwijl je positie openstaat de hefboom wijzigen.

Mocht je toch nog twijfelen dan maak je vrijblijvend een probeer-account aan. Dit doe je al binnen 30 seconden. Hierna probeer je geheel vrijblijvend de functies van het programma. Zodra je voldoende geoefend hebt kun je echt gaan handelen.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst BitMEX reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen BitMEX review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder hebben gehandeld. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk Bitcoin uitbetaald. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over het bedrijf zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een BitMEX review achter voor ander bezoekers.

Is BitMEX betrouwbaar?

Let op: Hoewel deze exchange veelgebruikt wordt, hebben zij niet de nodige licenties. Het is dus een volledig ongereguleerde exchange.

Voordelen traden via bitmex.com:

  • Bedrijf is onderdeel van HDR Global Trading Limited
  • Kantoren zijn gevestigd in Hong Kong, Amerika (San Fransisco) en Bermuda.
  • Nagenoeg anoniem trades plaatsen en handelen op de cryptovalutamarkt
  • Grootste BTC volume ter wereld
  • Keuze uit acht verschillende cryptocurrencies

De BitMEX klantenservice en kosten

Service Kenmerken
Storten Bitcoin (XBT) of Ethereum (ETH)
Maker kosten -0.0250%
Taker kosten 0.0750%
Long funding 0.0100%
Short funding -0.0100%

BitMEX klachten

BitMEX heeft zijn eigen supportafdeling en handelt de klachten af. Mocht je er niet uitkomen met dit bedrijf dan kun je hier je klacht achterlaten. Houd het wel netjes anders zijn wij genoodzaakt je BitMEX review te wijzigen.

BitMEX korting

Profiteer via 123Klantervaringen van maar liefst 10% korting voor de eerste zes maanden op je fees. Deze korting is alleen geldig voor nieuwe accounts en vervalt automatisch na zes maanden. De korting geldt voor alle BitMEX contracten en de korting wordt direct toegepast. Happy trading!

Is BitMEX betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van BitMEX of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of BitMEX een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen BitMEX ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen BitMEX ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen BitMEX review te delen met onze bezoekers. Je BitMEX beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is BitMEX?

BitMEX is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat BitMEX ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn BitMEX review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo