Affiliate Marketing Revolutie ervaringen en reviews

Ervaringen en reviews van de Affiliate Marketing Revolutie
9.3

€ 47 € 297

Affiliate Marketing Revolutie
Affiliate Marketing Revolutie
€ 47 € 297
Creëer een passief inkomen
Start met affiliate marketing
Weinig startkapitaal nodig
Community van meer dan 6900 ondernemers
OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

In deze Affiliate Marketing Revolutie review behandel ik de training van Jacko Meijaard. Ik heb de AMR cursus zelf gekocht, waardoor ik goede inhoudelijke review kan schrijven. De cursus is erg populair bij online ondernemers die graag nieuwe manieren willen ontdekken om online geld te verdienen. In deze review bekijk ik of dat met de Affiliate Marketing Revolutie kan, of Jacko Meijaard betrouwbaar is en of de cursus meerwaarde biedt voor online geld verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk voor € 47
Maak gebruik van de welkomstaanbieding en ontvang de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko nu extra laag geprijsd.
€ 47 € 297
De welkomstaanbieding is voor een korte periode geldig. Wanneer de prijs aangepast wordt zullen wij deze pagina bijwerken.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Jacko is een succesvolle internet ondernemer en oprichter van Internet Succes Gids. Hij is geboren in februari 1991 en is geboren in Zeeland. In een interview met het AD vertelt hij dat hij vroegtijdig is gestopt met school en begonnen is met online ondernemen. Hij heeft zichzelf affiliate marketing aangeleerd en is in 2015 gestart met overbrengen van deze kennis naar anderen. Via zijn eigen platform leert hij hoe mensen online geld kunnen verdienen door middel van o.a. de Affiliate Marketing Revolutie.

Verder heeft hij via zijn platform een community opgebouwd van meer dan 6900 leden. Dagelijks worden er onderwerpen behandeld die te maken hebben met online ondernemen. Jacko biedt naast zijn cursus ook gratis waardevolle content in de vorm van blogs, podcasts en zijn YouTube kanaal.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie 4.0?

De Affiliate Marketing Revolutie is een training voor (beginnende) ondernemers die extra bron van inkomsten willen genereren door middel van affiliate marketing.

Het is een online videotraining waarbij Jaco je stap voor stap uitlegt hoe affiliate marketing werkt en welke stappen je moet ondernemen om te beginnen. Om een goede review te schrijven heb ik besloten om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen en mijn oordeel te geven.

In grote lijnen ga je blogs schrijven en daarin producten of diensten promoten. Deze producten of diensten promoot je door middel van een unieke tracking link. Als de bezoeker doorklikt via jouw website naar de website van het product of dienst én het koop dan ontvang jij een commissie.

Jacko laat je door middel van video’s zien hoe je start, hoe je een website maakt en zorgt dat je bezoekers krijgt. Lees de Affiliate Marketing Revolutie review snel verder om erachter te komen wat je allemaal precies gaat leren.

De Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk voor € 47
Maak gebruik van de welkomstaanbieding en ontvang de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko nu extra laag geprijsd.
€ 47 € 297
De welkomstaanbieding is voor een korte periode geldig. Wanneer de prijs aangepast wordt zullen wij deze pagina bijwerken.

Wat ga je leren in de Affiliate Marketing Revolutie?

In mijn Affiliate Marketing Revolutie review ga ik je zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat je precies gaat leren, zonder al te veel te verklappen. De volledige cursus bestaat uit 7 leermodules, 6 instructiemodules en wat ander materiaal. Een groot gedeelte van de instructiemodules zijn speciaal voor de mensen die WordPress willen gebruiken. Ik ga de focus vooral leggen op de leer- en instructiemodules.

Goed om te weten is dat je geen technische kennis nodig hebt om succesvol te zijn met affiliate marketing. Jacko maakt gebruik van tools die het toepassen van affiliate marketing zeer makkelijk maken, waardoor je alleen hoeft te slepen, te klikken en in te vullen. Aan de hand van de instructievideo’s kan je alles eenvoudig nadoen, en je hoeft hiervoor écht niet technisch onderlegd te zijn.

Zodra je toegang hebt tot de training zie je onderstaand overzicht. In Bekijk dit eerst legt Jacko het platform uit en laat hij de community zien. In Inspiratie en Motivatie heeft hij 10 video’s gemaakt die ervoor zorgen dat je de juiste mindset hebt. Bekijk deze dus eerst voordat je begint. Hieronder heb ik de verschillende leermodules beschreven.

Leermodules Affiliate Marketing Revolutie
Alle leermodules Affiliate Marketing Revolutie 4.0
De Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk voor € 47
Maak gebruik van de welkomstaanbieding en ontvang de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko nu extra laag geprijsd.
€ 47 € 297
De welkomstaanbieding is voor een korte periode geldig. Wanneer de prijs aangepast wordt zullen wij deze pagina bijwerken.

Module 1: Starten met affiliate marketing

De eerste module bestaat uit 8 video’s en krijg je een introductie van affiliate marketing. Hij leert je wat affiliate marketing is en welke netwerken er zijn. Zo ga je je aanmelden bij:

Als je op de linkjes klikt kan je als voorbereiding daar alvast aanmelden. Verder neemt hij je mee welke producten je kan promoten en ga je een domeinnaam registreren bij Neostrada.

Hij raadt je aan om zijn eigen Marketheme te gebruiken. Alle video’s maken ook gebruik van dit thema. Wil je geen gebruik maken van Marketheme, dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk wel eerst de Marketheme video’s (omdat hier heel veel algemene informatie in wordt uitgelegd), en ga daarna door naar de instructievideo’s. Hierin laat hij je zien hoe je een website kunt maken zonder Marketheme.

Marketheme kost € 67 per maand, dit is inclusief het thema, hostingserver, backups, beveiliging en updates. Je betaalt voor een alles in één pakket, waardoor je veel zaken niet zelf hoeft te regelen. Hierdoor heb je echt totaal geen kennis nodig van hosting en het installeren van websites. Als je besluit om het thema aan te schaffen dan legt hij je uit hoe je een website aanmaakt.

Module 1 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Wat is affiliate marketing?
 • Daisycon
 • Welk product ga je promoten?
 • Domeinnaam registreren
 • Domeinnaam geregistreerd
 • Marketheme
 • Website toevoegen in Marketheme

Module 2: Website inrichten

De tweede module bestaat uit zes video’s die je uitleggen hoe je je website gaat inrichten. Als je geen gebruikmaakt van Marketheme is het toch handig om deze video’s te bekijken. Op die manier krijg je een idee hoe je een website vormgeeft, en kan je dit toepassen voor je eigen WordPress website.

Of je nou voor WordPress of Marketheme kiest, alles is in te stellen naar eigen wens. Denk aan kleurenschema’s, indelingen, logo’s, menu’s en meer. Je leert hier stap voor stap hoe je alles kan aanpassen en een unieke website kan maken. Hiervoor is dus geen technische kennis vereist, je klikt simpelweg op een kleur om de kleur te veranderen.

Module 2 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Maak er geen kermis van
 • Logo aanpassen
 • Menu knoppen aanmaken
 • Homepage bewerken
 • Footer

Module 3: Hoger score in Google

Dit is een van de belangrijkste onderwerpen om gevonden te worden in de zoekmachines. Jij bent op deze pagina gekomen, omdat je benieuwd bent naar Affiliate Marketing Revolutie reviews en ervaringen. Dat is dan ook het zoekwoord waarop wij proberen te scoren. Dit doe je door zoekmachineoptimalisatie toe te passen. Jacko leert je in module 3 met 9 video’s hoe je hoger scoort in Google.

Je krijgt eerst een inleiding wat zoekmachineoptimalisatie precies is en hoe je dit succesvol toepast. Hij schrijft samen met jou een blogbericht en laat zien hoe je een bericht opbouwt.

Verder krijg je te zien hoe je affiliate linkjes verwerkt in je teksten. De tekst die geschreven wordt is een bruggetje naar het product dat hij wil promoten. Op die manier past hij succesvol affiliate marketing toe.

Module 3 bevat de volgende lessen:

 • SEO inleiding
 • Zoekwoorden achterhalen
 • Bericht aanmaken
 • Eerste blogbericht schrijven
 • Verdienmodel toepassen
 • Artikel vormgeven
 • Uitgelichte afbeelding toevoegen
 • Berichttitel aanpassen
 • SEO titel

Module 4: Website live zetten

In module 4 leer je met 3 video’s hoe je je website live zet. De video’s zijn opnieuw gebaseerd op het eigen Marketheme thema. Je leert hoe je je Marketheme domein redirect naar je gekochte domein uit module 1.

Als je gebruikmaakt van WordPress met eigen hosting dan maak je al gebruik van je aangekochte domein. Hoe dan ook is het handig om toch de drie video’s te bekijken om niets te missen.

Module 4 bevat de volgende lessen:

 • Website live zetten #1
 • Website live zetten #2
 • Website live zetten #3

Module 5: Meten is weten

Module 5 bestaat uit slechts 1 video en hier leer je hoe je Google Analytics installeert. Met Google Analytics kan je precies zien hoeveel bezoekers naar je website komen en wat zij doen. Je ziet exact waar ze vandaan komen (zoekmachines, social media, andere websites etc.) en wat ze gedaan hebben.

Op die manier kan je bijvoorbeeld veranderingen aanbrengen en kijken of dat beter converteert. Het installeren van Google Analytics is eenvoudig door een speciale code te plakken.

Module 5 bevat de volgende les:

 • Google Analytics instellen

Module 6: Puntjes op de i

In module 6 leer je hoe je een betere structuur aan je website aanbrengt door categorieën, breadcrumbs en knoppen toe te voegen.

Op die manier krijgt je website een betere structuur en kan de bezoeker makkelijker navigeren door jouw website. Ook zoekmachines vinden het fijn als verschillende pagina’s goed toegankelijk zijn en niet ergens verstopt zitten.

Module 6 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Categorieën toevoegen
 • Breadcrumbs activeren
 • CTA menu toevoegen

Module 7: Afronding

De laatste module is een afsluiting waarin je leert hoe je nieuwe berichten moet toevoegen en nog een paar extra tips om goede content te creëren.

Verder kan je een gratis clarity call inplannen met iemand uit het team om meer uit je affiliate marketing te halen. Dit is een persoonlijk telefoongesprek van ongeveer 45 minuten, waarin je al je vragen kan stellen en alles besproken kan worden.

Module 7 bevat de volgende lessen:

 • Nieuwe berichten toevoegen
 • Plan je gratis Clarity Call in

Instructiemodule 1 tot en met 4

De instructiemodules 1 tot en met 4 is speciaal voor mensen die geen Marketheme gebruiken, maar WordPress. Je leert in deze vier modules hoe je hetzelfde bereikt met ieder andere WordPress thema.

Mocht je Marketheme gebruiken, dan kun je deze modules overslaan. Als je WordPress wil gebruiken dan adviseren wij om ook de Marketheme video’s te bekijken.

Wat ga je leren in instructiemodule 1 tot en met 4:

 • Domeinnaam + Hosting registreren
 • Domeinnaam + Hosting geregistreerd
 • WordPress installeren
 • Algemene Instellingen aanpassen
 • Pagina’s en berichten maken
 • Thema aanpassen
 • Overview
 • Daisycon aanmelden
 • SEO Inleiding
 • SEO Principe
 • Zoekwoorden vinden
 • SEO Analyse
 • Afbeeldingen SEO
 • Verdienmodel toepassen
 • Meerdere berichten toevoegen

Instructiemodule 5: The Money Is In The List

In deze module leer je met 4 video’s alles over emailmarketing en hoe je dit kan toepassen. Je leert hoe het werkt en hoe je een mailinglijst kan maken.

Instructie 5 bevat de volgende lessen:

 • Email Marketing introductie
 • Email adres aanmaken
 • Mailadres verifiëren
 • Mailinglijst maken

Instructiemodule 6: Leads scoren

Als je eenmaal weet wat emailmarketing inhoudt dan kun je dit in de praktijk gaan toepassen op je website. Jacko zweert bij emailmarketing en zegt dat dit één van de krachtigste methodes is om marketing toe te passen. Zeker als je een grote lijst hebt verzameld kun je gericht emailberichten versturen naar geïnteresseerden.

Je leert in dit hoofdstuk hoe je LeadPages toevoegt op je WordPress website en hoe je een mooie landingspagina maakt. Verder laat hij je zien hoe je een popup maakt om e-mailadressen te verzamelen en hoe je dit integreert in je website. Kortom, alles om succesvol emailmarketing toe te passen.

Instructie 6 bevat de volgende lessen:

 • LeadPages introductie
 • LeadPages intergraties
 • LeadBox maken
 • LeadBox integreren op website
 • Thank you page instellen

Je leert voldoende over affiliate marketing om te beginnen, je website op te zetten en blogs te schrijven. Verder leer je hoe je je berichten aantrekkelijker maakt voor zoekmachines, zodat jouw berichten sneller gevonden worden. Het doel van de blogberichten is om extra inkomen te genereren en je leer ook hoe je een verdienmodel toepast op de berichten.

Kortom, je leert alles om te starten met affiliate marketing en succesvol te worden. Onze tip: gebruik WP Rocket om je website te optimaliseren. Alleen mogelijk voor WordPress websites.

Affiliate Marketing Revolutie kosten

Een Affiliate Marketing Revolutie review is natuurlijk niet volledig zonder de kosten te specificeren. Waarschijnlijk heb je het al gezien, maar de training kost (op dit moment) € 47 en is een eenmalige betaling. Na betaling ontvang je levenslang toegang tot de volledige inhoud van de training.

Het is een relatief kleine investering in jezelf als je het bijvoorbeeld vergelijkt met de BOL Masterclass. Als je serieus bent om écht affiliate marketing te gaan leren en ook echt aan de slag gaat dan Affiliate Marketing Revolutie kosten prima te doen. Als je van jezelf weet dat je er eigenlijk geen tijd voor hebt of er niet voor wil gaan zitten dan raden wij Affiliate Marketing Revolutie kopen af.

Als je zelf opzoek moet gaan naar de informatie die Jacko verzameld heeft dan ben je uren/dagen bezig. Jacko heeft alle essentiële informatie in één cursus gepropt en dit is zeker de € 47 waard.

Jacko is zo zeker van zijn cursus dat je je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. Tot 30 dagen na aankoop mag je bij Jacko je geld terugvragen en ontvang je alles netjes op je bankrekening. Er is dus vrijwel geen risico bij het kopen van de Affiliate Marketing Revolutie.

De Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk voor € 47
Maak gebruik van de welkomstaanbieding en ontvang de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko nu extra laag geprijsd.
€ 47 € 297
De welkomstaanbieding is voor een korte periode geldig. Wanneer de prijs aangepast wordt zullen wij deze pagina bijwerken.

Enorme community met duizenden leden

Jacko heeft eigenhandig de afgelopen jaren een community van meer dan 6900 leden opgebouwd. Dagelijks bespreken leden allerlei onderwerpen die te maken hebben met online ondernemen. De community stelt elkaar vragen en beantwoord deze ook. Het is een handig middel om extra kennis op te doen en in contact te komen met mensen die dezelfde interesses hebben.

Alles op het forum is te lezen zonder een account en kan je helpen om beter te worden met affiliate marketing. Mijn advies is dan ook om voordat je Affiliate Marketing Revolutie kopen gaat, eerst op het forum rond te neuzen en kijken of de community bij jou past.

Affiliate Marketing Revolutie community
De Affiliate Marketing Revolutie community

Affiliate Marketing Revolutie resultaten

Met een community van bijna 7000 mensen kan het bijna niet anders dat het product ook echt zijn vruchten afwerpt. Buiten het feit dat affiliate marketing een veel toegepaste vorm van marketing is, is het ook nog eens heel doeltreffend. Je website staat namelijk 24/7 online en is altijd beschikbaar voor bezoekers die kunnen converteren. Er zijn dus nog voldoende goede resultaten te behalen met de Affiliate Marketing Revolutie.

De Affiliate Marketing Revolutie resultaten van andere cursisten worden ook op het forum gedeeld. In het onderwerp Succes Lounge kun je resultaten van tientallen gebruikers doorlezen.

De één deelt zijn/haar eerste commissie (altijd een mooi moment) en de ander deelt dat hij meer dan 10K heeft omgezet. Genoeg resultaten dus met ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie review resultaten
Community lid behaalt na 2,5 maanden eerste commissie

Is Jacko Meijaard en zijn Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Er zijn mensen die denken dat de Affiliate Marketing Revolutie oplichting is, omdat ze denken dat het niet mogelijk is om zoveel geld online te verdienen.

Jacko bewijst het tegendeel en ik ben zelf ook al een ruime tijd bezig met affiliate marketing. Het is zeker mogelijk om online geld te verdienen, en het mooie is dat hierbij geen plafond komt kijken bij je inkomsten. Bij een normale baan is er meestal een maximum wat je kan verdienen. Bij affiliate marketing is dat oneindig. Je kan oneindig opschalen en bezoekers krijgen.

Zoals eerder aangegeven heb ik de AMR gekocht en kan ik verzekeren dat de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is. De cursus zit vol met waardevolle informatie die je helpen om een affiliate blog op te zetten.

Verder promoot Jacko Meijaard onder zijn eigen naam de cursus en is hij te zien bij verschillende media kanalen, zoals het AD. Ook geeft hij regelmatig webinars, seminars en podcasts.

Als je contact met hem opneemt reageert hij snel op vragen (dezelfde dag) en is hij persoonlijk betrokken bij het product. Ook is het mogelijk om een (gratis) gesprek te voeren met hem of een teamlid. Uiteraard is Jacko ook actief op social media, zoals Instagram.

De Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk voor € 47
Maak gebruik van de welkomstaanbieding en ontvang de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko nu extra laag geprijsd.
€ 47 € 297
De welkomstaanbieding is voor een korte periode geldig. Wanneer de prijs aangepast wordt zullen wij deze pagina bijwerken.

Affiliate Marketing Revolutie review: voor wie is deze training niet geschikt?

Als jij van jezelf weet dat je geen actie onderneemt en eigenlijk met zo min mogelijk moeite geld wil verdienen dan is deze training niet voor jou geschikt. Het is geen training waarbij je van de één op andere dag rijk wordt, en dat is ook niet wat Jacko beloofd.

Je moet echt actie ondernemen en de stappen volgen die Jacko beschrijft. Dit kost tijd en energie en levert op langer termijn waarde op.

Ook moet je geduldig zijn en ben je afhankelijk van zoekmachines. Een artikel wordt niet direct goed gevonden, maar dit kan soms wel enkele weken/maanden duren.

Het kan soms zelfs zo zijn dat je bericht helemaal niet hoger komt in de zoekmachines. De truc is dan om consistent door te gaan met bloggen, totdat je wel goed gevonden wordt. Uiteraard moet je ook je content reviewen en kijken of alles correct geschreven is. Vraag vooral tips aan de community of aan Jacko.

Als je niet van plan bent om je teksten uit te besteden dan moet je correct Nederlands kunnen schrijven. Een bericht vol met spelfouten is niet aantrekkelijk voor bezoekers en zal je op langer termijn geen goede posities opleveren.

Dus als je niet van aanpakken houdt, geen geduld hebt en niet goed Nederlands kan schrijven dan is de Affiliate Marketing Revolutie niets voor jou.

Waarom zou je de Affiliate Marketing Revolutie kopen?

In deze Affiliate Marketing Revolutie review heb ik alles laten zien wat je met deze cursus gaat leren. De voornaamste reden om deze cursus te kopen is om een extra vorm van inkomen te genereren. Het is één van de vele methodes om online geld te verdienen. Affiliate marketing wordt over het gehele internet toegepast door de grootste bedrijven.

De Affiliate Marketing Revolutie is kopen is interessant als jij je in het volgende kan vinden:

 • Je wil een inkomen genereren die passief is
 • Je wil vrijheid en gaan en staan waar je wil
 • Je wil financieel vrij zijn
 • Je wil graag online ondernemen
 • Je wil niet tot je 67ste voor een baas werken
 • Je wil geen 9 tot 5 baan

Als jij je kan vinden in alle punten dan kan de Affiliate Marketing Revolutie kopen iets voor jou zijn.

De Affiliate Marketing Revolutie nu tijdelijk voor € 47
Maak gebruik van de welkomstaanbieding en ontvang de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko nu extra laag geprijsd.
€ 47 € 297
De welkomstaanbieding is voor een korte periode geldig. Wanneer de prijs aangepast wordt zullen wij deze pagina bijwerken.

Conclusie van de Affiliate Marketing Revolutie review

De Affiliate Marketing Revolutie laat goed zien hoe je zonder enige technische kennis kan starten met affiliate marketing. Jacko neemt je bij de hand en helpt je je eigen business opzetten door middel van tientallen video’s. Je leert van A tot Z hoe je je eigen website maakt, deze vormgeeft, content plaatst en dit interessant maakt voor zoekmachines.

Als je serieus bent over affiliate marketing dan is dit de must have om te starten. Zeker dankzij de lage instapkosten van € 47 is de investering laag en is de waarde die je ervoor terugkrijgt erg hoog.

In principe kan je weken informatie zoeken, maar voor zo’n laag bedrag is het handiger en goedkoper om alles op 1 plek te hebben. Het is ook nog eens zonder risico, aangezien je binnen 30 dagen je geld terug krijgt als het niet bevalt.

Houd er rekening mee dat affiliate marketing eenvoudig is om op te schalen. Hoe meer berichten je hebt die goed in de zoekmachines verschijnen, hoe meer je kan verdienen. Daarbij is je website 24/7 beschikbaar en kan je dag en nacht commissies behalen.

Verder is de community ook erg handig om vragen te stellen en gelijkgestemden te vinden. Niet alleen voor beginnende marketeers, maar ook voor mensen die meer ervaring hebben.

Ik denk dat mijn Affiliate Marketing Revolutie review een goede indicatie geeft over de cursus. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Heb jij de Affiliate Marketing Revolutie al gekocht? Laat hieronder weten wat jij ervan vond.

Veelgestelde vragen over de Affiliate Marketing Revolutie

Hoeveel kost de cursus?

De kosten voor de cursus is een eenmalige investering van € 47.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan eenvoudig via iDEAL, creditcard of PayPal. De betalingsverwerker is PayPro, waardoor je verzekerd bent van een veilige betaling.

Wat als ik niet tevreden ben?

Je kan zonder enige vragen binnen 30 dagen je geld terug ontvangen.

Moet ik mij inschrijven bij de KvK?

In principe is dat op het begin nog niet nodig. Wij adviseren om het wel direct te doen. Jezelf inschrijven gaat eenvoudig en is binnen een uur geregeld.

Hoe kom ik in contact met Jacko?

Stuur een mail naar: jacko@internetsuccesgids.nl

Hoeveel kapitaal heb ik nodig om te beginnen?

Vrijwel niets, naast de cursus en hosting/domein is er geen startkapitaal noodzakelijk. De cursus kost: € 47, hosting kost: ongeveer € 5 per maand en een domein kost: ongeveer € 4 per jaar

Affiliate Marketing Revolutie
9 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
9
Verzending
9

1 Reactie van Affiliate Marketing Revolutie
 1. Antwoord
  123Klantervaringen 3 april 2020 op 18:40
  4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  In dit onderdeel van de website kan je je eigen Affiliate Marketing Revolutie ervaring achterlaten. Wij beoordelen de cursus met een 9/10.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Zeer lage investering Veel goede informatie om succesvol te ondernemen Weinig kapitaal nodig
  - Minpunten: Veel concurrentie.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

123Klantervaringen
Logo