ViaVan ervaringen en reviews

€ 10 Voucher
€ 10 Voucher
ViaVan
€ 10 Voucher
€ 10 Voucher
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Gratis € 10 ritkrediet met ViaVan promocode
   Profiteer van 2x € 5 korting op twee ritten
   ViaVan is een ridesharing app die de directe concurrentie met gigant Uber aangaat. Net als Uber bezitten zij zelf geen auto’s, maar bieden zij een platform waar zij passagiers en taxi chauffeurs met elkaar in contact brengen. Het platform is beschikbaar via de ViaVan app die beschikbaar is voor iOS en Android. Uiteraard gaan zij niet exact hetzelfde doen als Uber, maar hebben zij een efficiënter systeem bedacht. Waar Uber je op de exacte locatie ophaalt, doet ViaVan dit niet. Lees snel verder hoe dit bedrijf werkt en wat de ViaVan ervaringen zijn.

   ViaVan pakt het efficiënter aan dan Uber

   ViaVan haalt je niet op je exacte locatie op, maar op de locatie dat het meest efficiëntst is voor de taxi chauffeur. Je zal vaak dus een klein stukje moeten lopen, maar op die manier kan de chauffeur weer snel vertrekken om jou op je locatie te brengen. Over het algemeen is het niet langer dan 5 minuten lopen naar de locatie. Houd er ook rekening mee dat je op tijd op de locatie moet staan. Mocht de chauffeur je niet kunnen vinden dan wordt het alsnog als een rit gezien en worden er kosten afgeschreven van je account.

   Bij ViaVan zit je niet alleen in de auto, iedere zitplek in de auto kan namelijk verhuurd worden. Op die manier kan de chauffeur iedereen die op de route zit ophalen en weer afzetten. De bedoeling is dat ieder plekje afwisselend gevuld wordt en dat de chauffeur zo efficiënt mogelijk rijdt. Mocht je liever alleen in de auto willen zitten dan kan je ook kiezen voor een privé chauffeur.

   Doordat de auto gedeeld wordt zijn de tarieven stukken lager dan bij Uber. Met de ViaVan promocode fayce8n9 ontvang je daarbovenop nog € 10 korting. De korting wordt opgesplitst in 2x € 5. En door het delen van een auto is je rit beter voor het milieu en stoort je minder uitlaatgassen uit.

   ViaVan ervaringen zijn zeer positief

   Het bedrijf is momenteel actief in Amsterdam, London, Berlijn en Milton Keynes. Het is een Nederlands bedrijf en ze zijn van plan om flink op te gaan schalen in Nederland. Zo zie je in Amsterdam dat ook de dichtbij liggende steden langzaam worden ondersteund.

   Wij hebben zelf een goede ervaring met ViaVan. En de overige ViaVan ervaringen op het internet zijn ook positief. Uber wordt de laatste tijd steeds duurder, en daar speelt dit bedrijf slim op in. Het kan op sommige ritten tientallen euro’s schelen.

   Ben je van plan om te gaan rijden via ViaVan? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een rit hebben geboekt. Zo kun je gemakkelijk bepalen of ViaVan voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook te gebruiken. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle ViaVan beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw ViaVan review te laten lezen.

   Is ViaVan betrouwbaar?

   Voordelen gebruik van het platform van viavan.com:

   • ViaVan is goedkoper dan Uber
   • Je boekt eenvoudig je taxi via de app
   • Je komt in contact met andere passagiers
   • Het is beter voor het milieu en minder uitlaatgassen
   • Vaak geen hogere kosten tijdens de spits, festivals of feestdagen

   De ViaVan klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodenCreditcard, PayPal en vouchers
   RitprijsWordt real-time berekend, afhankelijk van de afstand
   Annuleren of niet opdagen€ 3
   Starttarief€ 3,25

   ViaVan klachten

   De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een ViaVan klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je ViaVan review te weigeren.

   ViaVan promocodes

   Wij hebben een unieke ViaVan promocode waarmee je € 10 ritkrediet ontvangt. De promocode is alleen geldig wanneer je nog geen andere kortingscode hebt ingevoerd. Gebruik de stappenplan om de code in te voeren:

   1. Open de app
   2. Klik op instellingen linksboven
   3. Klik op promocodes
   4. Type fayce8n9 in en klik op verzenden

   Er wordt nu € 10 ritkrediet toegevoegd aan je account. Per rit kan je maximaal € 5 korting krijgen. Het krediet is dus geldig voor twee ritten. In sommige gevallen kan je zelfs 2 gratis ViaVan ritten krijgen.