PLUS ervaringen en reviews

Gratis Bezorging
Gratis Bezorging
PLUS
Gratis Bezorging
Gratis Bezorging
3 Opmerkingen van PLUS
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.6
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  100

  Vanwege de Corona Epedmi wil ik niet meer naar buiten, dus doe ik mijn boodschappen nu online. Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had en de bestelling ging heel vlot!. Hele vriendelijke service. Ik kon kiezen tussen een snelle levering van minimaal 2 uur, perfect voor het avond eten bezorgd!

  Lees meer...
  + Pluspunten: Snelle service Makkelijk te bestellen
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 2.6
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  40
  Prijs/Kwaliteit
  50
  Verzending
  30

  Ontbreken producten, geen melding daarvoor zodat de klant dat al weet en een oplossing ergens anders gaat zoeken. Vervangende product ontvangen waarvoor er specifiek was gezegd dat er geen alternatief gewenst was.

  Slordig dienstverlening zonder klantgerichtheid.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Makkelijk te bestelen. Sympathieke bezorgers.
  - Minpunten: Ontbrekende producten zonder melding naar de klant.
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 0.85
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  10

  Willen mij geen online bestelling meer bezorgen, exacte reden onbekend wordt vals beticht van incidenten die er niet zijn geweest althans niet door mij!Ik heb absoluut niks verkeerds gedaan!ik ben altijd vriendelijk en behulpzaam geweest terwijl hun de bezorgers niks wilden doen en heel brutaal en onaardig waren meestal en de manager(s) zeer klant onvriendelijk en vol onbegrip etc echt een horror supermarkt!de producten ook zijn zeer slecht met chemicalien in de bananen, beschimmeld fruit en groente,spul dat overtijd is zoals vis etc en bloedproppen in de hamburgers, en verpakkingen die op onverklaarbare wijze open en sommige producten kwijt en ook als je buurman een krat bier van je pikt dan krijg jij de schuld dat je dat meld doen ze net of jij de dief bent etc echt waardeloos die Plus supermarkt!

  Lees meer...
  + Pluspunten: geen!
  - Minpunten: teveel om op te noemen!
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Bestel een PLUS actieproduct en profiteer van gratis bezorging
Bij ophalen wordt het gratis klaargezet voor levering
Online boodschappen doen of in de winkel, bij Plus kan het allemaal. Met 260 supermarkten is het één van de grootste ketens in Nederland.

Maar Plus had niet altijd 260 supermarkten. Het begon namelijk allemaal met de ondernemingscoöperatie “de Sperwer”. In de jaren 20 bestonden al tientallen coöperaties van kruideniers die gezamenlijk inkopen deden. Op den duur kwam er vraag naar een landelijk verband. Deze groeide en na verloop van tijd veranderde de naam in 1987 in Plusmarkt, om in 2001 uiteindelijk in PLUS te worden.

PLUS behoort tot de grootste supermarktconcerns van Nederland

Ondanks de lange historie is de filosofie uit de jaren 20 nog aanwezig. Iedere supermarkt is van de ondernemer zelf maar voert het PLUS-merk.

Wat wel anders is dan in de jaren 20 is het feit dat je op plus een ontzettend groot assortiment vindt. Zowel online als offline. Je bestelt je boodschappen net zo eenvoudig via de webshop als in de winkel. Hiervoor ga je naar de website en kies je net zoals iedere andere webwinkel je producten. Dus zowel je verse groenten en fruit als wijnen, havermout en chips.

Nadat je je bestelling hebt doorgevoerd kun je ervoor kiezen om je bestelling op te halen of laten bezorgen. Al vanaf 25 euro worden je aankopen thuisbezorgd. En dat op een voor jou gunstig moment, of al na twee uur. Als dat niet snel is.

PLUS ervaringen zijn bijzonder positief

Al met al blinkt PLUS uit met een top online supermarkt. Scherpe prijzen, snelle levering en vriendelijke service. Of je nou in de winkel of de webshop koopt, je koopervaring is altijd van de hoogste klasse. Maar daar houdt het nog niet mee op. Wat uniek is bij PLUS is dat je ook als zakelijke cliënt bij het bedrijf kan bestellen. Bij een belangrijke vergadering past lekker eten en voor de bedrijfsborrel heb je goede wijn nodig. Dit, en ook de dagelijkse koffie bezorgt PLUS op kantoor.

Ervaringen bij PLUS zijn erg positief. Zo scoort het bedrijf met meer dan 10 000 reviews een gemiddeld van 8.5/10.

Wij adviseren onze bezoekers om altijd PLUS ervaringen te lezen van consumenten die eerder een aankoop hebben gedaan. Als potentiële koper weet je direct waar je aan toe bent en heb je inzicht in of het bedrijf haar klanten netjes behandeld. Op 123Klantervaringen bieden wij jou de mogelijkheid om een PLUS review achter te laten of die van anderen te lezen. Zo zie jij eenvoudig alle ervaringen en reviews om een weloverwogen keuze te maken.

Is PLUS betrouwbaar?

Voordelen online boodschappen doen bij plus.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (30048700, PLUS Retail B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Archimedeslaan 21, 3584 BA Utrecht)
 • Winnaar meest verantwoorde supermarkt 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
 • Handige Apple en Android app waar je voor extra korting spaart
 • Meer dan 250 filialen verspreid door Nederland

De PLUS klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Pinnen
Verzendkosten € 6 (€ 2,50 bij ophalen)
Minimale besteding € 20
Levertijd Wordt aangegeven bij de bestelling
Retourneren Gratis in de winkel

PLUS  klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis gaat bij een bestelling, er werken immers mensen, en waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Wij adviseren bezoekers om bij problemen altijd eerst contact op te nemen met de webshop waar jij een aankoop hebt gedaan. Over het algemeen doet een webshop haar best om problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen. Lukt het niet met de webshop en heb je toch een PLUS klacht? Dan kun je hier je ervaring achterlaten. Houd je wel aan de richtlijnen die wij hebben opgesteld. Als jouw PLUS review in strijd is met onze regels, dan kunnen wij jouw bericht weigeren of aanpassen.

PLUS  kortingscode

Wil jij boodschappen doen met extra korting? Dat is mogelijk met een PLUS kortingscode. Op 123Klantervaringen bieden wij naast reviews, ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over het bedrijf én alle actuele acties. Zo heb je alles eenvoudig op één plek. De codes zijn over het algemeen geldig op het gehele assortiment. Mochten er speciale voorwaarden zijn dan tonen wij dat ook op de website. Indien er een PLUS kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

PLUS
5.3 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
6.6
Klantenservice
5.0
Prijs/Kwaliteit
5.3
Verzending
4.6

Is PLUS betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van PLUS of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of PLUS een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen PLUS ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen PLUS ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen PLUS review te delen met onze bezoekers. Je PLUS beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is PLUS?

PLUS is vooral actief in de categorie Supermarkten. Het kan zo zijn dat PLUS ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn PLUS review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo