Private Internet Access ervaringen en reviews

65% Korting
65% Korting
Private Internet Access
65% Korting
65% Korting
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Private Internet Access

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Profiteer van 65% korting bij een tweejarig abonnement
Niet tevreden? Ontvang 7 dagen lang niet goed geld terug garantie

Private Internet Access specificaties

Service Kenmerken
Netflix mogelijk Nee
Torrents mogelijk Ja
Usenet mogelijk Ja
Logging Geen logs
Servers 3300+ servers in 32 landen
Limieten Ongelimiteerde bandbreedte en dataverkeer
Applicaties Apps voor Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome, Firefox en Android TV
Gelijktijdige verbindingen Maximaal 10 apparaten
Gevestigd in Verenigde Staten
Protocollen OpenVPN, L2TP-IPsec, IKEv2 en PPTP protocollen

Private Internet Access (PIA) zorgt voor een anonieme browse ervaring

Wil je niet dat overheidsinstanties, marketingorganisaties of andere data-verzamelaars over je schouder meekijken terwijl je op het internet zit? Wil je daarnaast een betrouwbare organisatie die dit voor je tegengaat? Sluit dan een abonnement af bij Private Internet Access oftewel PIA. Dit is een dienst die is ontwikkeld door London Trust Media, Inc. Het hoofdkantoor van dit bedrijf is in Denver, Colorado in de Verenigde Staten.

Met behulp van het Virtual Private Network (VPN) van het bedrijf bescherm je jezelf tegen ongewenste mee kijkers op het internet. Je logt in op de service waarmee je toegang krijgt tot een onafhankelijke server. Hiermee kunnen reclamebureaus en spammers je identiteit niet achterhalen op basis van jouw IP-gegevens. Zodoende zijn dergelijke instanties niet in staat om gedetailleerde gebruikersmodellen samen te stellen. Deze worden namelijk continu ontwikkelt voor het beïnvloeden van stemmen, koop- en surfgedrag.

Dus doe nu je voordeel met één van de drie abonnementen van PIA. Afhankelijk van de duur van je abonnement betaal je meer of minder. Maar ongeacht de duur, je hebt altijd toegang tot dezelfde functionaliteiten. Zo krijg je onder andere een eigen VPN-account en kun je tot wel 10 apparaten gelijktijdig gebruik maken van de service. Je hebt een onbeperkte bandbreedte tot je beschikking en er worden geen logs bijgehouden. Dat betekent dat wanneer een overheidsinstantie bij PIA zou aankloppen, er geen enkele informatie over je weg gegeven kan worden. Die zijn er simpelweg niet. Wil je helemaal anoniem blijven dan kun je de service aan schaffen met Bitcoin.

Private Internet Access ervaringen zijn zeer positief

Met PIA heb je de mogelijkheid om van meer dan 3300 servers in 32 landen gebruik te maken. Het programma werkt op Windows, macOS, Linux, iOS en Android. Dat betekent dat je op ieder apparaat beschermt kan internetten.

Maar dat is nog niet alles. Op de blog van PIA lees je namelijk alles met betrekking tot privacy. Dit is een veelbewogen wereld die constant in ontwikkeling is. De digitale wereld veranderd namelijk snel en de benodigde wetten komen er veelal langzaam achteraan. PIA houd je in ieder geval op de hoogte van het laatste nieuws. De ervaringen van Private Internet Access worden massaal gedeeld op het internet. Zo scoort het bedrijf maar liefst een 8.0/10 op bekende review websites.

Heb jij interesse in Private Internet Access? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een VPN dienst hebben afgenomen. Zo kun je gemakkelijk bepalen of PIA voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle PIA beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Private Internet Access review te laten lezen.

Private Internet Access prijzen

 • 1 maand

  $ 9,95 /maand

  • 3000+ VPN servers
  • 32 landen
  • 10 apparaten tegelijkertijd
  • 7 dagen geld-terug garantie
  • Advertentie, trackers en malware blokkade
  • Totaal $ 119,40 per jaar

 • 1 jaar

  $ 5,99 /maand

  • 3000+ VPN servers
  • 32 landen
  • 10 apparaten tegelijkertijd
  • 7 dagen geld-terug garantie
  • Advertentie, trackers en malware blokkade
  • Totaal $ 83,87 per jaar

 • 2 jaar

  $ 3,49 /maand

  • 3000+ VPN servers
  • 32 landen
  • 10 apparaten tegelijkertijd
  • 7 dagen geld-terug garantie
  • Advertentie, trackers en malware blokkade
  • Totaal $ 71,88 per jaar


Is Private Internet Access (PIA) betrouwbaar?

Voordelen VPN dienst afnemen bij nld.privateinternetaccess.com:

 • PIA is onderdeel van London Trust Media, Inc.
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (4643 S Ulster Street, Suite 1120 Denver in Amerika)
 • Geen enkele log van verkeer
 • 7 dagen niet goed geld terug garantie
 • Onbeperkt data gebruiken
 • 10 apparaten tegelijkertijd, dus account delen is mogelijk

De Private Internet Access klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Bitcoin of creditcard
Verzendkosten Geen
Levertijd Directe levering (digitaal)
Bedenktijd 7 dagen
Abonnement Maandelijks, 1 jaar of 2 jaar

Private Internet Access klachten

De meeste VPN aanbieders doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Private Internet Access klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Private Internet Access review te weigeren.

Private Internet Access kortingscode

Extra korting op VPN software? Het kan helaas niet met een Private Internet Access kortingscode, maar je krijgt korting door een langer contract af te sluiten. Zo krijg je bij een tweejarig contract ruim 65% korting. Bij een eenjarig contract profiteer je van 40% korting.

Is Private Internet Access betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Private Internet Access of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Private Internet Access een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Private Internet Access ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Private Internet Access ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Private Internet Access review te delen met onze bezoekers. Je Private Internet Access beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Private Internet Access?

Private Internet Access is vooral actief in de categorie VPN. Het kan zo zijn dat Private Internet Access ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Private Internet Access review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo