Uber ervaringen en reviews

€ 5 Kortingscode
€ 5 Kortingscode
Uber
€ 5 Kortingscode
€ 5 Kortingscode
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Uber

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Profiteer nu van € 5 korting op je eerste rit bij Uber.com
Nog nooit met Uber gereden? Krijg direct 5 euro korting.

Uber, ondertussen een razend populaire taxiservice, begon nog niet zo lang geleden. In 2008 waren de twee eigenaren in Parijs op een conferentie en realiseerden zich hoe moeilijk het was om een taxi te regelen. Na verschillende tests reden de eerste drie Ubers twee jaar later in New York. Later dat jaar begon Uber officieel in San Francisco. Ondertussen is Uber beschikbaar in 785 steden verspreid over de hele wereld. Vandaag is Uber niet meer weg te denken van je telefoon. Of je nou in je eigen stad snel een taxi nodig hebt of wanneer je op vakantie bent. Altijd is er wel een Uber dichtbij. De taxi service of chauffeurs op afroep is een win-win situatie. Iedereen met een goed functionerende auto kan zich bij Uber aanmelden en, na het doen van een korte test, beginnen als taxichauffeur. Geen baas, geen werktijden en niemand die je zegt wanneer je wel of niet pauze mag nemen. Als Uber chauffeur heb je de vrijheid om je werk vorm te geven zoals je wil.

Als gebruiker van Uber was het nog nooit zo makkelijk om een taxi te regelen. Na het openen van de app op je Apple of Android telefoon, kun je aangeven waar je naartoe wilt. Daarnaast selecteer je met de GPS gemakkelijk waar je wil worden opgepikt. Na berekening van de prijs kun je kiezen uit verschillende taxi vormen. Je kan een taxi delen met andere mensen, dit is goedkoop maar duurt langer. Dan heb je de mogelijkheid om een Uber voor je alleen te regelen, dit kan een normale auto zijn, of als je meer geld te besteden hebt, een luxere auto. Ben je met een grote groep op pad, dan is er ook de mogelijkheid om een grotere auto met plek voor 6 passagiers voor te laten rijden.

Uber meer dan een taxi service alleen

De kracht van Uber ligt in haar gebruiksvriendelijke mobiele app en grote beschikbaarheid wereldwijd. Er vinden constant verbeteringen plaats die een optimale gebruikerservaring garanderen. Verder is Uber Air in ontwikkeling, het nemen van een vliegtuig of helicopter, Uber-stijl. Met Uber Business kun je gebruik maken van het Uber-platform binnen je bedrijf, en met Uber Eats laat je gemakkelijk je eten thuisbezorgen. Tot slot is het met Uber Health mogelijk om de ritten van je patiënten te coördineren. Op deze manier komen je patiënten nooit meer te laat.

Wordt dit je eerste rit met Uber? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die eerder hebben gereden met dit bedrijf. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Uber voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook gebruik te maken van deze taxi-service. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Uber beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Uber review te laten lezen.

Is Uber betrouwbaar?

Voordelen rijden met Uber.com:

  • Onderdeel van Uber Technologies Inc.
  • Actief in meerdere steden in Nederland en hoge naamsbekendheid
  • Biedt meerdere services, zoals Eats, Business, Freight en Health

De Uber klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden PayPal en creditcard
Ritprijs Afhankelijk van de stad en afstand
Annuleringskosten Ja, afhankelijk van je locatie en tijdsduur
Wachttijd kosten Ja,na twee minuten
Spits Hogere kosten tijdens drukke periodes

Uber klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Uber bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Uber kortingscode

Het is mogelijk om extra korting te krijgen op je rit met een Uber kortingscode. Het is afhankelijk van de code of deze ook voor jou werkt. De code van € 5 werkt altijd bij een nieuw account en als het je eerste rit is. Soms zijn er ook code’s beschikbaar die voor bestaande accounts werken.

Is Uber betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Uber of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Uber een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Uber ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Uber ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Uber review te delen met onze bezoekers. Je Uber beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Uber?

Uber is vooral actief in de categorie Auto. Het kan zo zijn dat Uber ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Uber review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo