Wellsana ervaringen en reviews

€10 Kortingscode
€10 Kortingscode
Wellsana
€10 Kortingscode
€10 Kortingscode
1 Review van Wellsana
  1. momenteelben ik in een ernstig conflict verwikkeld met welsana, begin september heb ik online een product bij hun besteld, die ik na 1 maand nog steeds niet mocht hebben ontvangen, mijn online account bekijkende, blijken zij mijn bestelling te hebben geannuleerd onder het mom van”klant heeft bestelling geannuleerd. na info mijnerzijds blijkt mijn dossierniet toegankelijk te zijn voor medewerkers, kortom men kon mijgeen nadere info geven, dan dat mijn bestelling was geannuleerd door mij en het vooruitbetaalde bedrag zou zijn gestorneerd. echter, ik mocht na 2 maanden geen terugbetaling hebben ontvangen en ook mijn bestelling niet. ik ben de mening toegedaan, dat welsana eenzijdig mijn bestelling had geanulleerd, terwijl ik eerder mijn bestelling tegemoet zag dan het betaalde bedrag. dit was een zeer onplezierige ervaring met welsana, en ik heb besloten GEEN PRODUKTEN MEER BIJ HUN TE BESTELLEN.

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Ontvang € 10 korting met een kortingscode
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10 euro korting. De korting is geldig vanaf 20 euro.
Heb je last van je rug of knie? Of heb je platvoeten en zoek je een zooltje? Dan ben je bij Wellsana aan het juiste adres. Deze webwinkel is specialist in de verkoop van artikelen die het leven net even leuker en eenvoudiger maken. Het bedrijf heeft een ontzettend groot assortiment verdeeld over de categorieën fit & actief, hulpmiddelen, gezond slapen, mobiliteit, cosmetica en nog veel meer. Ieder product is er hoe dan ook op gericht om ervoor te zorgen dat jij minder last hebt van je belemmeringen.

Wellsana de online zorgwinkel voor lichaam en geest

Het bedrijf is de sleutel tussen een leven waarin je telkens herinnerd wordt aan je kniepijn en een lange wandeling. Je koopt in de webshop namelijk eenvoudig een stevige kniebandage die je snel om kan doen voor een lange wandeling. Zo ondervind je meer steun in je knie en verminderd de pijn.

Maar daar houdt het niet bij op. Zo vind je in de webwinkel net zo goed hulpmiddelen in de vorm van douchematten, douchekrukjes en leesbrillen, als loepen en seniorentelefoons. Denk bij een seniorentelefoon aan een telefoon met extra grote cijfers en de mogelijkheid om foto’s als knop te gebruiken voor de mensen die je het meeste belt.

Wellsana is dus een winkel die jou of je naaste volledig voorziet met praktische oplossingen. Wanneer je ergens tegen aanloopt in het dagelijks leven loont het zich om een blik te werpen op Wellsana.nl, want hoogstwaarschijnlijk is er een praktische oplossing beschikbaar.

Wellsana ervaringen zijn zeer positief

Wellsana blinkt uit met een praktische website, snelle levering en lage verzendkosten. Voor maar 4.95 wordt je bestelling thuis geleverd.  Mocht je er tijdens de bestelling niet uit komen, neem dan contact op met de klantenservice. Die helpen je verder met het kiezen van het juiste artikel. Schroom niet en laat je adviseren door professionals die zich goed kunnen inleven in jouw levenssituatie.

De Wellsana ervaringen die op het internet te vinden zijn, zijn zeer positief. Zo scoort het bedrijf een 4.32/5 met meer dan 450 reviews.

Wij adviseren onze bezoekers om altijd Wellsana ervaringen te lezen van consumenten die eerder een aankoop hebben gedaan. Als potentiële koper weet je direct waar je aan toe bent en heb je inzicht in of het bedrijf haar klanten netjes behandeld. Op 123Klantervaringen bieden wij jou de mogelijkheid om een Wellsana review achter te laten of die van anderen te lezen. Zo zie jij eenvoudig alle ervaringen en reviews om een weloverwogen keuze te maken.

Is Wellsana betrouwbaar?

Voordelen hulpmiddelen bestellen bij Wellsana.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (24269166, Mail Order Finance GmbH)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Fascinatio Boulevard 248, 3065 WB Rotterdam)
  • Telefoonnummer: 010 – 447 98 88
  • Al meer dan 10 jaar ervaring
  • Thuiswinkel Waarborg keurmerk
  • Trust Ecommerce Europe keurmerk

De Wellsana klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, PayPal, creditcard en Bancontact
Verzendkosten € 4,95
Levertijd Voor 11:30 besteld, morgen in huis
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Wellsana klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets mis gaat bij een bestelling, er werken immers mensen, en waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Wij adviseren bezoekers om bij problemen altijd eerst contact op te nemen met de webshop waar jij een aankoop hebt gedaan. Over het algemeen doet een webshop haar best om problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen. Lukt het niet met de webshop en heb je toch een Wellsana klacht? Dan kun je hier je ervaring achterlaten. Houd je wel aan de richtlijnen die wij hebben opgesteld. Als jouw Wellsana review in strijd is met onze regels, dan kunnen wij jouw bericht weigeren of aanpassen.

Wellsana kortingscode

Wil jij hulpmiddelen kopen met extra korting? Dat is mogelijk met een Wellsana kortingscode. Op 123Klantervaringen bieden wij naast reviews, ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over het bedrijf én alle actuele acties. Zo heb je alles eenvoudig op één plek. De codes zijn over het algemeen geldig op het gehele assortiment. Mochten er speciale voorwaarden zijn dan tonen wij dat ook op de website. Indien er een Wellsana kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Wellsana betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Wellsana of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Wellsana een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Wellsana ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Wellsana ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Wellsana review te delen met onze bezoekers. Je Wellsana beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Wellsana?

Wellsana is vooral actief in de categorie Reviews. Het kan zo zijn dat Wellsana ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Wellsana review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo