Voordeelkraam ervaringen en reviews

10% Kortingscode
10% Kortingscode
Voordeelkraam
10% Kortingscode
10% Kortingscode
8 Reviews van Voordeelkraam
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.35
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  90

  Ik vind voordeelkraam een leuke veilingssite, heb nu 1 bestelling geplaatst en had deze binnen 3 dagen zoals beschreven otnvangen. Ik vind het niet erg om iets langer te wachte als het goedekoper is.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goedkope deals
  Nuttig(2) Niet nuttig(2)Je hebt al gestemd
 2. 1.75
  Bestelgemak
  70
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  50
  Verzending
  10

  vorige week dachten wij ook eens een koopje te scooren. een topdekmatras voor 50 euro dat is net wat mijn zoon kon betalen van zijn salaris. wij gelijk besteld en betaald! ik kreeg een bevestiging per mail en daarna werd het stil!! na 6 dagen ben ik zelf maar eens gaan bellen. het meisje aan de lijn zei dat ze even moest navragen hoe het zat. na enkele seconde al terug met de mededeling dat die helemaal niet leverbaar is! ze waren vergeten om hier over een mail te sturen! Wij balen hier echt super van! ik vroeg haar ook of er geen aantal van te voren bekend is wat verkocht mag worden? Dat was er ook zei ze, maar het was toch op! Vind het echt super vervelend en ben er ook wel pissig om! als je iets aanbied doe het dan goed want dit is niet de manier. (ps geld is daarna wel gelijk terug gestord.maarja daar koop ik nu niets meer voor!

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 3. 1.35
  Bestelgemak
  60
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  50
  Verzending
  0

  Een maand gelden Duracel batterijen besteld en betaald. Ttot twee keer toe een verwachte leverdatum toegezegd gekregen, de laatste op 26/27/januari jl. Tot nog toe geen reactie meer gehad.
  Verzending is dus bijgevolg als slecht beoordeeld, evenals klantenservice.

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: tot twee keer toe een leverdatum toegezegd, tot nu nog niets ontvangen
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
  • 0.5
   Bestelgemak
   10
   Klantenservice
   10
   Prijs/Kwaliteit
   10
   Verzending
   10

   Beveiligingscamera besteld… ong 35 euro.
   2 maanden gewacht, niks ontvangen.
   3 support mails gestuurd, gebeld met service nr en service nr moederbedrijf. Exact dezelfde melding. Wordt gewoon nooit opgenomen want ik heb meermaals gebeld tijdens de uren die er aangegeven worden op het bandje!

   Koop nooit iets bij voordeelmarkt.nl !!!

   Lees meer...
   + Positieve Punten: Makkelijk bestellen
   - Negatieve Punten: Geen levering, dus betaald voor lucht!
   Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 4. 0.25
  Bestelgemak
  20
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  1 November 2017 een bestelling geplaatst maar nooit ontvangen.
  Via de mail om info gevraagd, een klachtenformulier ingevuld en meer dan 10 keer gebeld (ze zijn niet te bereiken!)
  Wat ik nu nog kan doen weet ik niet, het is hopeloos!
  IK WIL MIJN GELD TERUG!!

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Niets positiefs te melden.
  - Negatieve Punten: Voordeelkraam levert de producten niet. Voordeelkraam is niet te bereiken: niet via de mail niet d.m.v. een klachtenformulier niet telefonisch
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 5. De Voordeelkraam : Stofzuiger gekocht, betaald ,en niets meer vernomen. Telefoonnummer 0900-1942 buiten werking. Support formulier een lachertje. Het zijn niets anders dan een stel oplichters cq. laaielichters.

 6. 2
  Bestelgemak
  60
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  50
  Verzending
  40

  Voordeelkraam.nl en Goedkoper.nl zijn beiden van dezelfde eigenaar Michel B. die helaas een slechte reputatie heeft (Businesshardware.nl failliet 15 februari) en met de huidige webwinkels Voordeelkraam.nl en Goedkoper.nl de branche in diskrediet brengt. Vanwege DOA een Klant Support formulier ingezonden. Na ruim een week nog geen reactie en geprobeerd Klantenservice te bellen op het 0900 nummer. Een gesproken mededeling verwijst je naar de website om bij klachten een support formulier in te vullen…. Voordeelkraam en Goedkoper.nl zijn in feite dus telefonisch niet bereikbaar (zie ook de ervaring van anderen). Het Webshop Keurmerk, waarvan het logo vermeld wordt op de website Voordeelkraam is onterecht. Thuiswinkel Waarborg en Qshops Keurmerk ontbreken, met andere woorden je kunt bij een geschil nergens voor bemiddeling terecht. Daarnaast komt het logo van European Trust Mark (EMOTA) voor op de website Voordeelkraam. De zoekterm Voordeelkraam levert echter een ”niet gevonden” resultaat op bij de website van EMOTA. Jammer dat andere bedrijven zoals E-Labs, MediaXplosion, Qualitee en MM Business Consultants deze websites ondersteunen en daarmee zichzelf eveneens in diskrediet brengen. Conclusie: denk goed na voordat je zaken doet met een van deze webwinkels.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Lage prijs
  - Negatieve Punten: Klantenservice is niet bereikbaar Op Support formulier komt geen reactie Onterechte vermelding van Keurmerk logo's op de website
  Nuttig(2) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 7. Op 13 mei 4 mediterrane fruitboompjes besteld. €24,95 betaald. Levertijd: binnen 5 dagen. Nu, na 4 MAANDEN nog niets ontvangen. Ook geen retour van het betaalde bedrag. Geen antwoord op verstuurde e-mails. Telefonisch niet bereikbaar. Onbegrijpelijk, lijkt op oplichting.

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

10% korting op alle toekomstige deals van Voordeelkraam.nl
Bespaar nog eens 10% op de aantrekkelijke deals van Voordeelkraam met onze 10% kortingscode.
 

Bij Voordeelkraam.nl heb je iedere dag niet één grandioze deal, maar tientallen scherp geprijsde deals met hoge kortingen die wel kunnen oplopen tot 80%. Op de website vind je alledaagse producten, handige gadgets of seizoensgebonden producten overzichtelijk op de voorpagina verspreid. Bij ieder product kun je direct zien wat jij bespaart en hoelang de deal nog geldt. De deals op Voordelkraam.nl zijn namelijk niet voor altijd geldig, en je moet er snel bij zijn. De timer geeft aan hoelang je nog hebt om kans te maken om het product voor een scherpe prijs te kopen. Fixeer je niet alleen op de timer, maar ook op het maximum aantal producten dat verkocht mag/kan worden. Ieder product kan namelijk maximaal een x aantal keer verkocht worden, zodra dit aantal is bereikt is het product niet meer leverbaar door Voordeelkraam.nl. Je moet dus snel beslissen of je het product gaat aanschaffen of dat je het voorbij laat gaan. Aan de korting kan het niet liggen, want die is gemiddeld 30% of hoger. Bij ieder product staat duidelijk weergegeven wat de verzendkosten zijn, en dat maakt Voordeelkraam een erg transparant bedrijf. In veel gevallen is de verzending gratis en krijg je het zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Mis geen enkele dagaanbieding met Voordeelkraam

Ieder product heeft een duidelijke productomschrijving, productillustraties en je kunt direct zien hoeveel mensen dat product al gekocht hebben. Zo krijg je een indicatie of het product wel of niet populair is bij andere mensen. Als het product de maximum heeft bereikt dan is het onmogelijk om het product nog te kopen via Voordeelkraam. In sommige gevallen wordt het product nog aangeboden als deze bijvoorbeeld retour is gestuurd, maar reken hier zeker niet op. Het heeft dan ook geen zin om contact op te nemen om het product alsnog te krijgen voor de aangeboden prijs. Het is nooit leuk om te zien welke deals je gemist hebt, maar om een indicatie te krijgen van het aanbod van dit bedrijf kun je bij Gemist kijken. Daar zie je een overzicht van verlopen deals en de prijzen erbij.

Iets interessants gezien bij Voordeelkraam? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Voordeelkraam. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Voordeelkraam review te laten lezen.

Is Voordeelkraam betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Voordeelkraam.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (50875914 onderdeel van E-Labs B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Hellingweg 98J, 2583WH Den Haag)
 • Scherpe deals met kortingen tot wel 80%
 • EMOTA European Trust Mark en WEBSHOP KEURMERK

De Voordeelkraam klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL en Credit Card
Verzendkosten Gratis / € 3,95 / € 5,95
Levertijd Per product verschillend (1 tot 3 dagen)
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Voordeelkraam klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Voordeelkraam bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Voordeelkraam 10% kortingscode

Ondanks de kortingen tot wel 80% heeft Voordeelkraam voor haar vaste bezoekers een extra kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op al je aankopen. De code is onbeperkt bruikbaar, geldig op alle toekomstige aanbiedingen en geeft direct korting in je winkelmand. Zo kun je nog eens extra besparen op de zeer scherpe aanbiedingen van Voordeelkraam. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Voordeelkraam kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Voordeelkraam
3.4 Score
6 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
5.1
Klantenservice
2.0
Prijs/Kwaliteit
4.0
Verzending
2.5

Is Voordeelkraam betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Voordeelkraam of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Voordeelkraam een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Voordeelkraam ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Voordeelkraam ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Voordeelkraam review te delen met onze bezoekers. Je Voordeelkraam beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Voordeelkraam?

Voordeelkraam is vooral actief in de categorie Dagaanbiedingen. Het kan zo zijn dat Voordeelkraam ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Voordeelkraam review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo