Vinea ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Vinea

Laat een reactie achter

Uw totale score

Wil je op vakantie met je vrienden? Of wil je een uitdagende week voor je kinderen? En zelf een moment rust. Bezoek dan Vinea.nl. Dit is dé reisorganisatie voor jongeren. Het bedrijf bestaat al sinds 1952 en was toen der tijd specialist in het organiseren van reiskampen naar Noorwegen en de Alpen. Later, in 1959 startte het bedrijf met het aanbieden van zeilkampen in Friesland. Dat was in der tijd een baanbrekende zet.

Heerlijk op vakantie met Vinea

Hierna verloor het bedrijf de lust niet meer en gingen er sindsdien honderdduizenden kinderen en jongeren met Vinea op vakantie. En daar is het bedrijf trots op. Dit merk je zowel aan de reisleiders als het unieke aanbod. Iedere reisleider wordt nog altijd door het bedrijf zelf opgeleid en al het materiaal wat je tijdens je excursie tegenkomt is in het bezit van Vinea. Zo weet het bedrijf altijd wat de kwaliteit is van haar aanbod.

Dus zoef naar de website en vindt de leukste vakantie van het jaar. Meteen bij het landen op de webpagina geef je aan wat je wil doen. Wil je actie, golfsurfen, een ponykamp, strand of een taalreis maken? Daar geef je aan hoe oud je bent en wanneer je wil gaan. Hierna zie je de direct de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Dus of je nou “ouderwets” wil gaan zeilen in Friesland, een rondreis door Scandinavië wil maken of op avontuur in de Ardennen, bij Vinea is alles al voor je georganiseerd. Het is eenvoudig boeken op de website en je ziet exact wat iedere reis inhoudt. Zo weten zowel de ouders als kinderen waar ze aan toe zijn.

Vinea ervaringen zijn zeer positief

Mocht je nog vragen hebben over de reis dan kun je eenvoudig contact opnemen met de medewerkers van Vinea. Die helpen je bij het kiezen van de juiste jongerenvakantie. En mocht je toch liever met de hele familie samen eropuit gaan? Dan kan dat ook geregeld worden!

Er zijn op verschillende websites Vinea ervaringen te vinden. Zo scoort het bedrijf gemiddeld een 8.9/10 op basis van meer dan 250 reviews.

Heb je iets gezien bij Vinea? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder geboekt hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Vinea voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook te boeken. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Vinea beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Vinea review te laten lezen.

Is Vinea betrouwbaar?

Voordelen groepsvakantie boeken via Vinea.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (64208184,
    Vinea Vakanties BV)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Ontariodreef 14, 3565 BD Utrecht)
  • Telefoonnummer: (0)302270680
  • Ruim 65 jaar ervaring
  • Ruim 300 in-house reisleiders
  • 88 verschillende soorten zomerkampen en jongerenvakanties
  • ANVR en SGR Keurmerk

De Vinea klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL of bankoverschrijving
Aanbetaling 30%
Boekingskosten € 17,50
Bedenktijd 14 dagen
Calamiteitenfonds € 2,50

Vinea klachten

De meeste bedrijven doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw boeking. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Vinea klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Vinea review te weigeren.

Vinea kortingscode

Extra korting op vakanties? Het kan met een Vinea kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op reizen. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele aanbod, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Vinea reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Vinea kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Vinea betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Vinea of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Vinea een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Vinea ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Vinea ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Vinea review te delen met onze bezoekers. Je Vinea beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Vinea?

Vinea is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat Vinea ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Vinea review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo