Reggefiber ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Reggefiber

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Ben jij een groot internetgebruiker en merk je nog steeds dat af en toe je internet instabiel is of niet snel genoeg? Dat zou toch voorbij moeten zijn met de technologie die vandaag de dag beschikbaar is? Daar heb je helemaal gelijk in. En dat vindt Reggefiber ook. Reggefiber is de eigenaar van eindelijkglasvezel.nl en heeft zich ten doel gesteld om iedereen in Nederland van een glasvezel aansluiting te voorzien.

   Glasvezel is een razendsnel netwerk waarmee je ongeacht de belasting van het netwerk nog altijd supersnel kan internetten met een stabiele en snelle verbinding. Daarnaast is het glasvezelnetwerk gebouwd voor de toekomst waarmee je perfect voorbereid bent op alles wat nog komen gaat. Verder heb je met glasvezel geen last van gereduceerde kwaliteit wanneer je met vele apparaten gebruik maakt van het netwerk. In een gezin van vier kunnen dit al snel 8 tot 10 apparaten tegelijk zijn. Als gevolg hiervan heb je problemen bij het gamen, het kijken van Netflix en tijdens Skypegesprekken. Met glasvezel van Reggefiber, is dat voorbij.

   Vergelijk glasvezelaanbieders via eindelijkglasvezel.nl

   Verder heb je met glasvezel van Reggefiber het voordeel dat het uploaden van bestanden even snel gaat als het downloaden van bestanden. Dit betekent dat wanneer je in het vervolg grote bestanden zoals foto’s en video’s wil uploaden de lange wachttijden voorbij zijn. Je hebt de vrije keuze als het gaat om het kiezen van je glasvezelprovider. Reggefiber is met haar eindelijkglasvezel.nl initiatief namelijk alleen verantwoordelijk voor het aansluiten van je huis op het netwerk.

   Doordat je de vrijheid hebt om zelf te kiezen voor je provider zit er altijd iets voor jouw budget bij. Aan het aansluiten op het glasvezelnetwerk door Reggefiber zitten dus geen langdurige contracten verbonden. Ze helpen je één keer bij het aansluiten en daarna ben je vrij om te kiezen.

   Wil je dus een aansluiting op het Nederlandse glasvezelnetwerk? Surf dan snel naar eindelijkglasvezel.nl en doe de postcode check. Wie weet is glasvezel al bij jou thuis beschikbaar en kun je de monteurs van Reggefiber meteen langs laten komen. Toch kan het zijn dat je nog even moet wachten want het netwerk is nog altijd onder constructie. Maar treur niet want het glasvezelnetwerk groeit snel!

   123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Reggefiber reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Reggefiber review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Reggefiber review achter voor ander bezoekers.

   Is Reggefiber betrouwbaar?

   Voordelen glasvezel vergelijken bij eindelijkglasvezel.nl:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (08140371)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Reggesingel 12, 7461 BA Rijssen)
   • Ontdek of jij al toegang hebt tot het glasvezel netwerk

   De Reggefiber klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodenAutomatische incasso
   VerzendkostenAfhankelijk van gekozen provider
   LevertijdAfhankelijk van gekozen provider
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenOp rekening van de koper

   Reggefiber klachten

   Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Reggefiber klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Reggefiber kortingscode

   Helaas is het niet mogelijk om bij Reggefiber een kortingscode op te geven. Dit bedrijf vergelijkt alleen alle aanbieders en toont de actuele acties van bijvoorbeeld Tele2, KPN, Telfort en Solcon.