Vimexx ervaringen en reviews

Hosting voor € 0,45
Hosting voor € 0,45
Vimexx
Hosting voor € 0,45
Hosting voor € 0,45
1 Review van Vimexx
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Ik ben nu meer dan een jaar overgestapt van securehoster naar Vimexx en heb hier inmiddels al 4 pakketten aangeschaft. Ik had bij securehoster vaak het probleem dat de server te druk werd of dat ik teveel processorkracht gebruikte, waardoor er regelmatig een error 500 melding tevoorschijn kwam. Eenmaal bij Vimexx aangekomen ging er een wereld voor mij open. Ik had de goedkoopste pakket aangeschaft en mijn website draaide als een zonnetje. Vervolgens nog een website erop laten draaien en merkte geen snelheidsverschil. Inmiddels een hoger pakket aangeschaft, zodat ik gebruik kon maken van CDN. Mijn website laden zoveel sneller dan bij securehoster dat ik hier nooit meer weg wil. Aantal keer de support nodig gehad, en deze gaven netjes binnen een aantal uur antwoord. Vimexx krijgt van mij een DIKKE 10.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: ECHT snelle hosting Goedkope pakketten Relatief snel antwoord op je vragen Denkt aan de toekomst: gratis CDN, varnish cache etc.
  Nuttig(1) Niet nuttig(1)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Abonnement met onbeperkt internet, minuten en SMS'jes voor een vast bedrag per maand
  Geen onnodig hoge rekeningen en verrassingen op de facturen

  Vimexx is een webhoster die webhosting voor iedereen toegankelijk maakt. Van beginner tot gevorderd je kunt bij Vimexx een hostingpakket vinden dat bij jou wensen en eisen past. Groot voordeel is dat Vimexx goed met je meedenkt en erg bij de tijd is. Zo wordt bij ieder pakket standaard SSD schijven geleverd. Dit zorgt ervoor dat bestanden van je website erg snel gelezen kunnen worden als een bezoeker je website opvraagt. Deze snelheid wordt weer gewaardeerd door zoekmachines, die op hun beurt weer jouw website hoger in de resultaten plaatst. Daarnaast staat de beveiliging erg hoog in het vaandel bij Vimexx. Dagelijks worden de servers gecontroleerd op kwetsbaarheden. Indien er een nieuwe kwetsbaarheid bekend is en deze is gevaarlijk voor jou website, dan wordt er automatisch eerst een backup van je website gemaakt en vervolgens de update geïnstalleerd. Zo blijven alle websites die draaien op de servers van Vimexx up to date en is de kans vele malen kleiner dat deze gehackt worden. Zoals je al merkt ligt het serviceniveau erg hoog bij Vimexx, en gelukkig reflecteert dat niet in de prijzen. Je kunt namelijk al een pakket aanschaffen vanaf 45 eurocent per maand. Hiervoor krijg je toegang tot supersnelle SSD schijven, 25GB dataverkeer per maand en 1GB RAM. Dit is meer dan voldoende om een simpele website te draaien, tegen zeer lage kosten. Ideaal voor beginners die het eens willen uitproberen.

  Vimexx biedt goedkope hosting van zeer hoge kwaliteit

  Naast de goedkoopste pakket biedt Vimexx ook nog eens drie andere pakketten aan die gebaseerd zijn op shared hosting. Dit houdt in dat je met meerdere mensen een server deelt, hierdoor kan Vimexx de kosten laag houden en heb jij een goedkope website. De duurdere pakketten zijn geschikt voor grotere websites met meer bezoekers of meerdere individuele websites. Hoe duurder het pakket die je afneemt, hoe meer extra schijfruimte, dataverkeer, processorkracht en geheugen erbij krijgt. Daarnaast biedt Vimexx ook nog eens extra services, zoals een snelle Varnish Cache, gratis CDN en Redish cache om je website zo te optimaliseren dat je bezoekers snel door website kunnen navigeren. Iedere dag worden zeven back-ups gemaakt. Je kunt zelf bepalen of je een pakket upgrade of verlaagd.
  Naast shared hosting stelt Vimexx ook dedicated servers beschikbaar. Dit zijn servers die je niet met andere hoeft te delen en waarbij je je eigen IP adres hebt. De kosten zijn wel wat hoger, maar je beschikt dan ook over je eigen server. Iedere server is uitgerust met 24/7 monitoring en Vimexx garandeert een uptime van 99,99%.

  Is Vimexx betrouwbaar?

  Voordelen hosting bestellen bij Vimexx:

  • Regelmatig uitgeroepen tot hoster van het jaar (2016, 2017 en 2018)
  • Goedkope shared hosting vanaf € 0,49 cent per maand
  • Goedkope .NL domeinnamen vanaf € 0,89 per maand
  • Deskundig advies en klantenservice
  • Mogelijkheid tot beschikking over je eigen dedicated server
  • Gratis SSL certificaat

  Vimexx hosting pakketten

  • Start

   € 0,45 /maand

   • 2GB SSD Schijfruimte
   • 25GB Dataverkeer
   • 1GB RAM
   • Redis Cache
   • Website maker

  • Plus

   € 4,49 /maand

   • 100GB SSD Schijfruimte
   • Onbeperkt Data
   • 2GB RAM
   • Varnish Cache
   • Verhuisservice

  • Maximaal

   € 9,49 /maand

   • Onbeperkt SSD Schijfruimte
   • Onbeperkt Data
   • 4GB RAM
   • Varnish Cache
   • Gratis CDN


  De Vimexx klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. iDEAL
  VerzendkostenGratis
  LevertijdDirect

  Vimexx klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Vimexx bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Vimexx kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Vimexx kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Vimexx
  10 Score
  1 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Is Vimexx betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Vimexx of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Vimexx een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Vimexx ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Vimexx ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Vimexx review te delen met onze bezoekers. Je Vimexx beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Vimexx?

  Vimexx is vooral actief in de categorie Webhosting. Het kan zo zijn dat Vimexx ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Vimexx review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.