Vimexx ervaringen en reviews

Hosting voor € 0,45
Hosting voor € 0,45
Vimexx
Hosting voor € 0,45
Hosting voor € 0,45
2 Reviews van Vimexx
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Ik ben nu meer dan een jaar overgestapt van securehoster naar Vimexx en heb hier inmiddels al 4 pakketten aangeschaft. Ik had bij securehoster vaak het probleem dat de server te druk werd of dat ik teveel processorkracht gebruikte, waardoor er regelmatig een error 500 melding tevoorschijn kwam. Eenmaal bij Vimexx aangekomen ging er een wereld voor mij open. Ik had de goedkoopste pakket aangeschaft en mijn website draaide als een zonnetje. Vervolgens nog een website erop laten draaien en merkte geen snelheidsverschil. Inmiddels een hoger pakket aangeschaft, zodat ik gebruik kon maken van CDN. Mijn website laden zoveel sneller dan bij securehoster dat ik hier nooit meer weg wil. Aantal keer de support nodig gehad, en deze gaven netjes binnen een aantal uur antwoord. Vimexx krijgt van mij een DIKKE 10.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: ECHT snelle hosting Goedkope pakketten Relatief snel antwoord op je vragen Denkt aan de toekomst: gratis CDN, varnish cache etc.
  Nuttig(1) Niet nuttig(2)Je hebt al gestemd
 2. 1.6
  Bestelgemak
  60
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  40
  Verzending
  10

  Was ooit een goeie club. Adhv handleidingen kon je veel zelf doen en bij vragen kreeg je goede support. 4 jaar klant nu, waarvan het grootste deel heel positief, maar het wordt met de dag slechter. Is ook blijkbaar overgenomen door een groter hosting bedrijf en dat merk je duidelijk.

  Ipv 2 bekende contactpersonen heb je nu bij elke reactie een nieuwe. Die nieuwe neemt dan ook geen sec. de tijd om even het probleem terug te lezen en stelt dan domme vragen die letterlijk al in het ticket staan. Dat is vermoeiend en tijdrovend, wat Vimexx niet langer interessant maakt. Het kost nu zoveel energie om simpele dingen voor elkaar te krijgen.

  Daarnaast gaan ook basis dingen fout. Interne DNS verwijzingen waarvan pipo 1 zegt dat die gedaan zijn, blijkt niet zo te zijn, waardoor mail van de klant plat ligt. Bovendien blijkt daardoor dan ook 3 weken mail weg te zijn.
  Pipo 2 weet dan al niet meer wat eraan vooraf is gegaan en stelt dezelfde vragen zonder echt iets op te lossen.
  Pipo 3 weet het ook niet, doet ook geen moeite, zet op auto piloot alle DNS verwijzingen naar Vimexx, niet kijkend naar het feit dat de website elders staat, wat ook herhaaldelijk in onze communicatie staat, waardoor de website ook niet meer werkt.
  Pipo 4 geeft antwoord waar je niks aan hebt.
  Pipo 5 geeft antwoord waar je niks aan hebt.
  Ik wordt boos om hoe hier mee omgegaan wordt.
  Pipo 6 zegt dan graag te willen helpen (nou, jeeee), maar zegt dan wel even doodleuk of ik dan ook wel even wil meewerken en dat het wel veel tijd kost om een paar korte reacties in ’t ticket terug te lezen en dumpt het maar weer bij de klant om het nog maar ’s voor de zoveelste keer te herhalen.

  Ik leg het nog een keer he-le-maal in detail uit, maar weet bij deze al dat die ooit zo leuke club niet meer is wat het was. Het is nu echt een zooitje geworden daar. Voor mij nu een reden om elders te gaan kijken. Echt, ze halen het bloed onder je nagels vandaan.

  En dit is 1 voorbeeld, de meeste extreme, maar bij andere tickets merkte ik ook al dat het steeds stroperiger ging. Er wordt meer lucht gepraat dan dat er gelezen wordt en het kost 3x meer energie dan voorheen om simpele dingen voor elkaar te krijgen. Het is daardoor gewoon niet meer rendabel omdat het goedkoop lijkt, maar uiteindelijk zit je alles zelf te doen, en waar je Vimexx voor nodig hebt kost dan ook relatief veel tijd en gaat nu zelfs ook gewoon mis.

  Leuk misschien voor de hobbyist, maar dit is geen partij voor meer serieuze of zakelijke oplossingen.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Gevarieerde hosting aanbod Veel redelijk goede handleidingen om dingen zelf te kunnen doen
  - Negatieve Punten: Support belabberd geworden Service kennen ze niet Wijzen liever naar de klant dan zelf verantwoording te nemen Nagenoeg alles zelf doen Duurkoop
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Abonnement met onbeperkt internet, minuten en SMS'jes voor een vast bedrag per maand
Geen onnodig hoge rekeningen en verrassingen op de facturen

Vimexx is een webhoster die webhosting voor iedereen toegankelijk maakt. Van beginner tot gevorderd je kunt bij Vimexx een hostingpakket vinden dat bij jou wensen en eisen past. Groot voordeel is dat Vimexx goed met je meedenkt en erg bij de tijd is. Zo wordt bij ieder pakket standaard SSD schijven geleverd. Dit zorgt ervoor dat bestanden van je website erg snel gelezen kunnen worden als een bezoeker je website opvraagt. Deze snelheid wordt weer gewaardeerd door zoekmachines, die op hun beurt weer jouw website hoger in de resultaten plaatst. Daarnaast staat de beveiliging erg hoog in het vaandel bij Vimexx. Dagelijks worden de servers gecontroleerd op kwetsbaarheden. Indien er een nieuwe kwetsbaarheid bekend is en deze is gevaarlijk voor jou website, dan wordt er automatisch eerst een backup van je website gemaakt en vervolgens de update geïnstalleerd. Zo blijven alle websites die draaien op de servers van Vimexx up to date en is de kans vele malen kleiner dat deze gehackt worden. Zoals je al merkt ligt het serviceniveau erg hoog bij Vimexx, en gelukkig reflecteert dat niet in de prijzen. Je kunt namelijk al een pakket aanschaffen vanaf 45 eurocent per maand. Hiervoor krijg je toegang tot supersnelle SSD schijven, 25GB dataverkeer per maand en 1GB RAM. Dit is meer dan voldoende om een simpele website te draaien, tegen zeer lage kosten. Ideaal voor beginners die het eens willen uitproberen.

Vimexx biedt goedkope hosting van zeer hoge kwaliteit

Naast de goedkoopste pakket biedt Vimexx ook nog eens drie andere pakketten aan die gebaseerd zijn op shared hosting. Dit houdt in dat je met meerdere mensen een server deelt, hierdoor kan Vimexx de kosten laag houden en heb jij een goedkope website. De duurdere pakketten zijn geschikt voor grotere websites met meer bezoekers of meerdere individuele websites. Hoe duurder het pakket die je afneemt, hoe meer extra schijfruimte, dataverkeer, processorkracht en geheugen erbij krijgt. Daarnaast biedt Vimexx ook nog eens extra services, zoals een snelle Varnish Cache, gratis CDN en Redish cache om je website zo te optimaliseren dat je bezoekers snel door website kunnen navigeren. Iedere dag worden zeven back-ups gemaakt. Je kunt zelf bepalen of je een pakket upgrade of verlaagd.
Naast shared hosting stelt Vimexx ook dedicated servers beschikbaar. Dit zijn servers die je niet met andere hoeft te delen en waarbij je je eigen IP adres hebt. De kosten zijn wel wat hoger, maar je beschikt dan ook over je eigen server. Iedere server is uitgerust met 24/7 monitoring en Vimexx garandeert een uptime van 99,99%.

Is Vimexx betrouwbaar?

Voordelen hosting bestellen bij Vimexx:

 • Regelmatig uitgeroepen tot hoster van het jaar (2016, 2017 en 2018)
 • Goedkope shared hosting vanaf € 0,49 cent per maand
 • Goedkope .NL domeinnamen vanaf € 0,89 per maand
 • Deskundig advies en klantenservice
 • Mogelijkheid tot beschikking over je eigen dedicated server
 • Gratis SSL certificaat

Vimexx hosting pakketten

 • Start

  € 0,45 /maand

  • 2GB SSD Schijfruimte
  • 25GB Dataverkeer
  • 1GB RAM
  • Redis Cache
  • Website maker

 • Plus

  € 4,49 /maand

  • 100GB SSD Schijfruimte
  • Onbeperkt Data
  • 2GB RAM
  • Varnish Cache
  • Verhuisservice

 • Maximaal

  € 9,49 /maand

  • Onbeperkt SSD Schijfruimte
  • Onbeperkt Data
  • 4GB RAM
  • Varnish Cache
  • Gratis CDN


De Vimexx klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL
Verzendkosten Gratis
Levertijd Direct

Vimexx klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Vimexx bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Vimexx kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Vimexx kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Vimexx
6.6 Score
2 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
8.0
Klantenservice
6.0
Prijs/Kwaliteit
7.0
Verzending
5.5

Is Vimexx betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Vimexx of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Vimexx een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Vimexx ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Vimexx ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Vimexx review te delen met onze bezoekers. Je Vimexx beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Vimexx?

Vimexx is vooral actief in de categorie Webhosting. Het kan zo zijn dat Vimexx ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Vimexx review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo