Amac ervaringen en reviews

€ 15 Kortingscode
€ 15 Kortingscode
Amac
€ 15 Kortingscode
€ 15 Kortingscode
4 Opmerkingen van Amac
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 2.1
  Bestelgemak
  70
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  70
  Verzending
  10

  Ik heb mijn iPhone nog steeds niet binnen. Dat terwijl ik het had van te voren had bestelt namelijk al op 15 sep (preorder). Ik weet niet wanneer ik het wel nu binnenkrijg. Ze geven echt te weinig informatie niet eens een week waarin ik het kan verwachten. Ik zou niemand aanraden om daar ooit iets te bestellen!


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: De iPhone 11 die ik ooit binnenkrijg.
  - Minpunten: Ik heb mijn iPhone op 15 sep bestelt en verwachtte het op 20 sep op mijn deurmat, maar niks is minder waar. Ik heb dat ding nog niet binnen en weet ook niet wanneer ik het wel binnenkrijg. Zeer teleurgesteld.
  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  • Aardige kinderen die daar werken. Maar kundig advies geven ontbeert het daar wel. Of ze willen niet repareren of ze kunnen het niet. Geen winkel die uitblinkt in service. Prijzen met web site verschillen ook dusdanig en substantieel.

 2. 0.85
  Bestelgemak
  40
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Ik bestel een orginele Aplle USB-C stekker en krijg een Belkin geleverd. Die is overigens net zo duur. Als ik naar AMAC ga, dan doe ik dat omdat ik orgoinele APPLE producten wil hebben. Voor nepmerken ga ik niet naar AMAC om daar de volle mep te betalen, dan gaan ik wel voor een goedkope van de Action. Service is waardeloos. Je moet weer een nieuwe afspraak maken in de winkel om om te ruilen. Dat kan pas de volgende dag.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Geen
  - Minpunten: Krijg een B-merk geleverd voor de orginele APPLE prijs.
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 3.25
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  60
  Verzending
  100

  De lafhartige bestuurders van Amac willen zich niet conformeren aan de Nederlandse privacywetgeving. Ze hebben daarom hun eigen regels in het leven geroepen die niet in lijn liggen met de Nederlandse wetgeving en de consument enorm benadeelt.

  Amac vindt dat het niet gerechtigd is over uw data te beschikken, bijv. bij een reparatie van uw laptop. Ook niet als u daartoe toestemming geeft. Amac behoudt zich wel het recht uw data te vernietigen. Zo heb ik een laptop ter reparatie aangeboden en hebben zij, zonder mij te informeren, mijn SSD geformatteerd. Mijn scherm was kapot. De laptop hoefde niet eens aangezet te worden.

  Mijd deze winkel.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Fysieke winkel
  - Minpunten: Geen service Niet klantgericht
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

€ 15 Kortingscode geldig op het gehele assortiment
Minimale bestedingsbedrag is € 200

Amac is een online Apple Premium Reseller waar je alle artikelen van Apple vindt. Daarnaast heeft het bedrijf 47 filialen verspreidt door heel Nederland. Amac opende in 2005 haar deuren en telt vandaag de dag ongeveer 800 medewerkers. Het bedrijf specialiseert zich in het verzorgen van technische oplossingen zowel voor de consument, bedrijven als in het onderwijs. Als jij als consument bij Amac koopt kun je zowel online als in de winkel laptops, koptelefoons, telefoons en horloges kopen. Als bedrijf kun je bij Amac terecht voor dezelfde producten, hoofdzakelijk van Apple, en diensten daaromheen. Denk hierbij aan de integratie van iPad’s op je werk. Papierloos vergaderen, technische oplossingen binnen de horeca of bij gemeente en provincie. Tot slot verzorgt dit bedrijf ook oplossingen in het onderwijs. Waar het bedrijf zich in eerste instantie ten doel stelt een iPad gemeengoed te maken in de klas, helpt het daarna met verder ontwikkelen. Het doel is om vervolgens digitaal leerstof te gaan verwerken, om met verloop van tijd deze leerstof geheel te digitaliseren en te personaliseren. Op deze manier heeft iedere leerling dan de mogelijkheid om zijn eigen leerweg vorm te geven.

Bij Amac kun je ook terecht voor Apple reparaties en onderhoud

Verder biedt Amac ook iPhone-schermreparaties aan en kun je je MacBook langs brengen als die waterschade heeft opgelopen. Met een speciaal ontwikkelde machine worden de meest kwetsbare delen gespoeld en gedroogd. Je kan ook bij Amac terecht voor algemene reparatie en herstel, en onderhoud aan Apple gerelateerde hardware en software.

Amac is een compleet bedrijf wat niet alleen Appleproducten verkoopt, maar ze op grote schaal toepast. Met de services haal je veel kennis in huis op het gebied van technologie en kun je het toepassen in alledaagse werksituaties. Ze zorgen voor een snelle levering, preloaded content en maatwerk. Als consument kun je je aankopen, als je voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis verwachten. Daarnaast heb je altijd 2 jaar garantie, en ontvang je na aankoop een gratis training op je Mac, iPad en/of iPhone. Naast Apple vind je ook andere gerenommeerde merken bij Amac. Denk hierbij aan JBL, Bowers & Wilkins, Bose en Samsung.

Iets interessants gezien bij Amac? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Amac. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Amac review te laten lezen.

Is Amac betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Amac.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (30194102)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Mariastraat 38, 3511 LP Utrecht)
 • Persoonlijk advies en ondersteuning in 47 winkels
 • Gratis training bij aankoop van een Mac, iPhone of iPad
 • Studentenkorting voor extra korting

De Amac klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal en creditcard
Verzendkosten Altijd gratis
Levertijd Voor 17:00 besteld, morgen in huis
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper (gratis in de winkel)

Amac klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Amac bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Amac kortingscode

Een Mac, iPhone of iPad kopen met extra korting, dat is toch bijna niet mogelijk? Wel met een Amac kortingscode. Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Amac kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Amac
4.1 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
6.3
Klantenservice
1.6
Prijs/Kwaliteit
4.6
Verzending
4.0

Is Amac betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Amac of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Amac een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Amac ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Amac ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Amac review te delen met onze bezoekers. Je Amac beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Amac?

Amac is vooral actief in de categorie Elektronica. Het kan zo zijn dat Amac ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Amac review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo