Crusj ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Crusj

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Ben je single en wil je toch graag een toffe vakantie hebben met gelijkgestemden? Wil je daarnaast een reis maken die goed georganiseerd is? Boek dan een vakantie op Crusj.com. Dit bedrijf is specialist in het regelen van trips voor hoger opgeleide alleenstaanden. Denk hierbij aan een sportieve tennisvakantie op Ibiza of eerder een relaxuitje met yoga in Turkije. Alles boek je even gemakkelijk op de website.

   Met Crusj vind je als single vrienden of misschien zelfs meer

   Crusj is al vier keer uitgeroepen tot beste single reisorganisatie van Nederland. Al jaren regelt het bedrijf reizen voor singles. Het draait daarom ook allemaal om meeting friends. Je gaat alleen op vakantie, maar je komt terug met een hoop nieuwe vrienden, of misschien zelfs een nieuwe liefde. Zoals de organisatie op haar website vermeldt de eerste Crusj baby’s zijn inmiddels al geboren.

   Dus als je op zoek bent naar een spannende vakantie waarvan je zeker weet dat je met een open groep op reis gaat, bezoek dan nu Crusj.nl. Je vindt er reizen naar Bali, Curaçao, Fuerteventura, Dubai, Algarve en nog veel meer. Het mooie is dat tijdens de trip zelf de reisleiders van Crusj ervoor zorgen dat jij geen enkele zorg hebt. Alles wordt voor je geregeld en als zich toch een probleem voordoet, dan lost deze professional dit direct voor je op.

   Crusj ervaringen zijn erg positief

   Alle trips die je kan kiezen zijn opgezet met afwisselend e programma’s. Zo kies je net zo eenvoudig iets cultureels als sportiefs. Toch, ben je geheel vrij om je reis zelf in te delen. Het is namelijk jouw vakantie, daarom ben je altijd vrij om te bepalen wat je doet. Maak je verder niet ongerust over het feit dat je alleen met een groep op vakantie gaat, want deze groepsreizen zijn al jaren een doorslaand succes. 95% van je voorgangers beveelt je de organisatie aan, en 47% van hen heeft al een tweede reis geboekt. De ervaringen bij Crusj van singles worden met meer dan 500 beoordelingen gewaardeerd op een 8.6.

   Dus boek nu een vette trip naar Cyprus, Israël of Spanje. Crusj zorgt ervoor dat jij geen enkele kopzorg hebt en je volledig kan concentreren op het maken van nieuwe vrienden.

   123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Crusj reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Crusj review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een single reis geboekt hebben. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over dit bedrijf zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Crusj review achter voor ander bezoekers.

   Is Crusj betrouwbaar?

   Voordelen single reis boeken bij Crusj:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (51481014)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Singaporestraat 82, 1175 RA Lijnden)
   • Duidelijke verzend- en retourneergegevens
   • Winnaar: 2016 beste reisorganisatie singles reizen
   • Aangesloten bij SGR, Calamiteitenfonds en VvKR

   De Crusj klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodeniDEAL
   Reserveringskosten€ 25
   Calamiteitenfonds€ 2,50
   Aanbetaling15%
   AnnulerenHier zitten kosten aan verbonden

   Crusj klachten

   Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Crusj klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Crusj kortingscode

   Wil jij een single reis boeken met extra korting? Dan kan dat met een Crusj kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Crusj kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.