TecoBuy ervaringen en reviews

€30 Kortingscode
€30 Kortingscode
TecoBuy
€30 Kortingscode
€30 Kortingscode
Let op:TecoBuy levert vanuit Hong Kong. Houd rekening met een langere levertijd!
KortingVoorwaardeKortingscodeGeldig
€ 10 korting op allesMinimale besteding van € 360TECO2020Onbekend
€ 15 korting op allesMinimale besteding van € 500TECO2020Onbekend
€ 30 korting op allesMinimale besteding van € 900TECO2020Onbekend
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   €30 kortingscode bij Tecobuy
   Krijg €30 korting bij aankoop van meer dan €900
   TecoBuy is een bedrijf dat A-merk producten levert in Europa tegen gereduceerde tarieven. Dit kunnen zij bewerkstelligen door producten vanuit Hong Kong direct verschepen naar Nederland en België. Vrijwel alle A-merk producten worden geproduceerd in China (en omstreken), hierdoor kunnen zij dit direct naar klanten verschepen. De webshop biedt elektronica van merken als Samsung, Apple, Sony en JBL aan tegen erg lage prijzen. Als je de prijzen vergelijkt met Nederlandse webshop, zoals Coolblue of Bol.com dan kan het soms tientallen euro’s schelen.

   Hoe kan het dat TecoBuy producten zo goedkoop aanbiedt?

   Of TecoBuy betrouwbaar is, daar zijn de meningen over verdeelt. Er gaan namelijk geruchten dat TecoBuy onderdeel is van Superaankoop. Dat bedrijf wordt nu onderzocht door de openbare ministerie. Het gaat vooral om het feit dat de webshop via dubieuze routes producten verstuurd naar Nederland en België. Door gebruik te maken van deze routes betaalt het bedrijf en de klant geen BTW en/of importkosten. Superaankoop heeft dus altijd wel geleverd, en de FIOD en het OM doen geen onderzoek naar internetoplichting. Het onderzoek verklaard ook waarom de producten zo goedkoop zijn, namelijk:

   1. De producten worden in Hong Kong of buurlanden geproduceerd en direct vanuit daar verstuurd
   2. Er is kans dat belastingen ontlopen worden

   Het onderzoek naar Superaankoop is op dit moment nog bezig. Het is dus niet bekend of ze daadwerkelijk strafbare feiten gepleegd hebben.

   Waar moet je rekening mee houden met het kopen van producten bij TecoBuy?

   Als je van plan bent om iets te kopen bij TecoBuy dan moet je rekening houden met een aantal zaken. Het gaat namelijk niet zo soepel als bij de meeste webshops die je in Nederland gewend bent. Houdt dus rekening met het volgende:

   • De producten komen uit Hong Kong; houd rekening met een lange levertijd. Zelf geven ze aan dat het verwerken 2 tot 4 werkdagen duurt en de levering 3 tot 10 werkdagen. Laat in de TecoBuy review weten hoelang het bij jou heeft geduurd
   • Pakketten moeten naar Hong Kong geretourneerd worden. Bestel via PayPal om gebruik te maken van de retourservice van PayPal
   • Er geldt een garantie van slechts 12 maanden
   • Ruilen is niet mogelijk
   • Je pakket is niet standaard verzekerd bij een retourzending als je niet tevreden bent met het product
   • Stekkers kunnen anders zijn dan in Nederland of België. Er wordt altijd een omvormer meegestuurd
   • Er zijn afgelegen plaatsen in Nederland, waarvoor een toeslag geldt. Denk hierbij aan de Waddeneilanden. Bekijk de website voor een volledige lijst

   Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze feiten, voordat je een aankoop doet. Hierdoor kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

   Heb je iets gezien bij TecoBuy? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of TecoBuy voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle TecoBuy beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw TecoBuy review te laten lezen.

   Is TecoBuy betrouwbaar?

   Voordelen bestellen bij Tecobuy.nl:

   • A-merk producten tegen lage prijzen
   • Geen extra BTW of importheffingen
   • Altijd profiteren van kortingen

   In ons ogen kan de communicatie van TecoBuy beter. Het moet duidelijker worden dat de producten vanuit Hong Kong verscheept worden en dat het langer kan duren dan de consument gewend is. Producten die vanuit China verstuurd worden hebben een langere verzendtijd. In sommige gevallen kan het wel 3 weken duren, voordat de producten ontvangen zijn. Koop hier dus geen producten voor feestdagen of verjaardagen die binnenkort zijn.

   De Tecobuy klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodenPayPal
   VerzendkostenGratis vanaf € 50, anders € 15
   LevertijdVerwerkingstijd 1 tot 5 werkdagen, verzendtijd 4 tot 10 werkdagen
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenOp rekening van de koper (let op: moet naar Hong Kong)

   Adresgegevens en telefoonnummer

   Tecobuy Nederland

   Holo Destined Services Room 004
   Block C&D, 11/F, Tong Yuen Industrial Building
   505 Castle Peak Road
   Cheung Sha Wan
   Kowloon in Hong KongTelefoonnummer: +852 81929367

   Tecobuy klachten

   De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Tecobuy klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Tecobuy review te weigeren.

   Tecobuy kortingscode

   Extra korting op elektronica? Het kan met een Tecobuy kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, maar er geldt altijd een minimale besteding. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Tecobuy reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Tecobuy kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.