Schiphol Snel Parkeren ervaringen en reviews

10% Kortingscode
10% Kortingscode
Schiphol Snel Parkeren
10% Kortingscode
10% Kortingscode
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Schiphol Snel Parkeren

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

10% kortingscode bij Schipholsnelparkeren
10% korting bij de kortingscode
Lekker met het vliegtuig op vakantie. Wie wil dat nou niet?

Naar de zon is altijd geweldig. Maar niet voordat je een betaalbare parkeerplek voor je auto hebt gevonden. Als je op Schiphol parkeert zijn er doorgaans hoge kosten aan verbonden. Dat maakt je vakantie in één klap een stuk duurder.

Snel en eenvoudig bij Schiphol Parkeren

Gelukkig is er Schiphol Snel Parkeren. Dit is een privé parkeerplaats in Nieuw-Vennep. De parkeermogelijkheid ligt op zo’n 10 minuten van de luchthaven en is eenvoudig te bereiken. Het grote voordeel daarbij is dat je 25% minder betaalt voor het stallen van je auto.

Daarbij is alles super veilig en wordt er verantwoord met je auto omgegaan. De kilometerstand wordt op het moment van parkeren opgeschreven en met je gedeeld. Zodoende weet je exact wat er met je auto gebeurt na het parkeren.

Mocht je precies willen weten wat de kosten van het parkeren zijn, dan kun je eenvoudig op de website een tariefberekening doorvoeren. Vervolgens kun je direct een reservering maken. Daarbij heb je de mogelijkheid om je auto overdekt te laten parkeren en kun je zelfs je auto laten poetsen tijdens je vakantie. Zodoende rijd je na je vakantie in een stralende auto naar huis.

Bij Schiphol Snel Parkeren is 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaking aanwezig. Zowel personeel als camera’s worden gebruikt om je vierwieler te beveiligen. Daarnaast pak je eenvoudig de shuttle van de parkeerplaats naar de luchthaven. Zodoende arriveer je direct bij de juiste terminal.

Laat snel je Schiphol Snel Parkeren ervaringen achter

Er zijn nog niet zoveel Schiphol Snel Parkeren ervaringen van vakantiegangers. Heb jij hier geparkeerd? Laat dan snel een review achter. De parkeerplaats aan de Venneperweg 873 van Allround Car Solution B.V. Dit is één van de oudere en meer ervaren parkeerbedrijven rondom Schiphol.

Mocht je nog vragen hebben omtrent het stallen van je auto neem dan direct contact op met de medewerkers van Schiphol Snel Parkeren. Nu staat niets een spetterende vakantie meer in de weg.

Heb je interesse in Schiphol Snel Parkeren? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder geparkeerd hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Schiphol Snel Parkeren voor jou betrouwbaar is en interessant is om hier je auto te stallen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Schiphol Snel Parkeren beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Schiphol Snel Parkeren review te laten lezen.

Is Schiphol Snel Parkeren betrouwbaar?

Voordelen parkeren bij Schipholsnelparkeren.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (71130446, Allround Car Solutions B.V.)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Venneperweg 873, 2153GL Nieuw Vennep)
  • Mogelijkheid om je auto te laten wassen
  • Overdekt parkeren is mogelijk
  • 24/7 beveiliging
  • Kilometerstand wordt genoteerd

De Schiphol Snel Parkeren klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal en creditcard
Shuttle en valet parkeren Vanaf € 46,50
Wijzigen Gratis tot 24 uur voor afspraak
Annuleren Gratis tot 24 uur voor afspraak
Wassen Vanaf € 12,50

Schiphol Snel Parkeren klachten

De meeste bedrijven doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jou. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Schiphol Snel Parkeren klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Schiphol Snel Parkeren review te weigeren.

Schiphol Snel Parkeren kortingscode

Extra korting op parkeren bij Schiphol? Het kan met een Schiphol Snel Parkeren kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel bedrijven code’s waarmee je kan profiteren van korting op diensten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Schiphol Snel Parkeren reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimaal aantal dagen parkeren of krijg je een gratis service. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Schiphol Snel Parkeren kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Schiphol Snel Parkeren betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Schiphol Snel Parkeren of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Schiphol Snel Parkeren een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Schiphol Snel Parkeren ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Schiphol Snel Parkeren ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Schiphol Snel Parkeren review te delen met onze bezoekers. Je Schiphol Snel Parkeren beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Schiphol Snel Parkeren?

Schiphol Snel Parkeren is vooral actief in de categorie Hobby en Vrije Tijd. Het kan zo zijn dat Schiphol Snel Parkeren ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Schiphol Snel Parkeren review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo