Home8 alarm ervaringen en reviews

€ 5 Kortingscode
€ 5 Kortingscode
Home8 alarm
€ 5 Kortingscode
€ 5 Kortingscode
1 Review van Home8 alarm
 1. 4.5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  90

  Bij ons in de omgeving zijn er het afgelopen jaar aardig wat inbraken geweest. De meeste buren hebben een camerasysteem, maar hebben deze uit China gehaald. Wij wilde een goede alarmsysteem, waarmee wij direct konden handelen. Home8 gaf de uitkomst en wij hebben het gelukkig nog niet hoeven te gebruiken.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Geen installatiekosten
  - Negatieve Punten: Grote investering
  Nuttig(2) Niet nuttig(2)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

€ 5 kortingscode bij Home8 alarm
Standaard al gratis verzending en nu ook nog €5,- korting bij besteding boven de €200,-

Helaas hebben vele consumenten en ondernemers de producten van Home8 Alarm nodig. Home8 zorgt ervoor dat vals alarm verleden tijd is en zorgt hiervoor dankzij een slimme beeldverificatie. Het slimme alarmsysteem beschermt jou niet alleen tegen inbrekers, maar ook tegen brand en waterschade. Dankzij de gratis video verificatie service kun je direct zien waardoor het alarm in jouw huis of pand getriggerd wordt. Vals alarm, geen probleem, dit kun je direct via de livestream zien en doorgeven. Maar is er onbekend persoon binnen, dan kun je met 1 klik op de knop de politie waarschuwing. De melding is geverifieerd, en krijgt dus de hoogste prioriteit. De livefeed zorgt er dus voor dat je direct ziet wie er binnen is en je kunt direct actie ondernemen. Je bent niet alleen goed beveiligt met dit systeem, maar zorgt voor voldoende bewijsmateriaal voor de arriverende troepen. Het bewijsmateriaal kun je met 1 klik op de knop doorsturen, delen of bekijken. Dit kan allemaal geregeld worden in mobiele app van Home8.

Beveilig je huis eenvoudig en snel met Home 8 alarm

Bespaar duizenden euro’s dit home security systeem, waarvoor geen installatiekosten, contracten of activatiekosten nodig zijn. Draag daarnaast bij aan geverifieerde meldingen, zodat de Politie niet op zinloze meldingen afgaat. De home8 beeldverificatie app zorgt ervoor dat er 98% minder zinloze meldingen worden geregistreerd. Dankzij de eenvoudige plug and play techniek is dit systeem makkelijk en binnen enkele minuten geïnstalleerd. Hier is geen monteur voor nodig. Steek het apparaat in de stopcontact, zoek een prominente plek uit en installeer de app op je mobiele telefoon en je bent klaar. Dit betekent het einde van professioneel apparatuur en dure sensoren van duizenden euro’s. Momenteel worden er twee serviceplannen aangeboden, waarbij één plan gratis is en de ander premium. De premium service kost € 7,95 per maand en is het eerst jaar gratis. Hierbij kun je een video alarm melden en delen, en video’s terugkijken via de app.

Iets interessants gezien bij Home8 alarm? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Home8 alarm. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Home8 alarm review te laten lezen.

Is Home8 alarm betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Home8-alarm:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Burgemeester Keijzerweg 14, 3352AR Papendrecht)
 • Fysieke winkel in Papendrecht
 • Einde aan valse alarmmeldingen dankzij video verificatie
 • Bekend van o.a. Amazon

De Home8 alarm klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Achteraf betalen
Verzendkosten Gratis
Levertijd Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Gratis

Home8 alarm klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Home8 alarm bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Home8 alarm kortingscode

Ontvang nu 10% korting op alle slimme alarmsystemen van Home8. Deze code is geldig op het gehele assortiment. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Home8 alarm kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Home8 alarm
9 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
10
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
8
Verzending
9

Is Home8 alarm betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Home8 alarm of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Home8 alarm een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Home8 alarm ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Home8 alarm ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Home8 alarm review te delen met onze bezoekers. Je Home8 alarm beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Home8 alarm?

Home8 alarm is vooral actief in de categorie Electronica. Het kan zo zijn dat Home8 alarm ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Home8 alarm review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo