Rooming ervaringen en reviews

10% Kortingscode
10% Kortingscode
Rooming
10% Kortingscode
10% Kortingscode
2 Opmerkingen van Rooming
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 1.5
  Bestelgemak
  30
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  30

  Rooming.nl is de perfecte site om jezelf te laten oplichten door een of andere scammer in het buitenland. Er is geen enkele controle op het aanbod. De aanbieder (vaak vanaf een fake Facebook account) wordt niet gecontroleerd, het adres ook niet en de foto’s ook niet. Foto’s zijn vaak gejat van andere sites zoals Pararius of AirBnB.
  In mijn stad heb ik zo’n 15 aanbiedingen gecontroleerd en daarvan waren zeker 10 complete fakes.
  Deze website biedt meer hulp aan oplichters dan aan mensen die een kamer of woning zoeken.

  Lees meer...
  + Pluspunten: bij de duurdere staan enkele echte aanbiedingen
  - Minpunten: scams frauds fakes oplichters krijgen alle ruimte
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  • Beste Daan,

   De foto’s zijn bij ‘goedkopere’ aanbiedingen te mooi om waar te zijn en ik vraag mij af hoe je de aanbiedingen controleert? Je mag mij mailen.

   gr. Djen

Laat een reactie achter

Uw totale score

10% kortingscode bij Rooming
10% korting op de verschillende pakketen
Als je al eens op zoek bent geweest naar een medebewoner voor je appartement, of zelf een kamer zocht, dan weet je hoeveel tijd dit kost. Al dan niet met een makelaar aan de slag is het altijd de vraag of je snel een betaalbare woning vindt. Bovendien blijft het een uitdaging om uit te vinden of jij en je toekomstige huisgenoot goed bij elkaar passen. Als dit dingen zijn waar je tegenaan loopt, check dan Rooming.nl. Dit is hét vind-snel-je-ideale-huisgenoot platform van Nederland.

Via Rooming vind jij snel de ideale huisgenoot

Rooming maakt namelijk gebruik van de laatste technologieën om de beste matches tussen huurders en verhuurders te realiseren. Iedere gebruiker moet namelijk met behulp van social media zijn of haar account verifiëren. Vervolgens wordt de data van je account gebruikt om je te koppelen aan een nieuwe huisgenoot. Zo wordt er gekeken naar je leeftijd, voorkeuren, en je geschiedenis. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je veel sneller een idee hebt van wie je potentiële huisgenoot is, en of dit een goede match is.

Bij Rooming ligt de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Met deze functionaliteiten kost het je namelijk veel minder tijd om de juiste medebewoner te kiezen. Vanaf nu heb je geen overvolle mailbox meer en is het gedaan met het zoeken naar een spelt in de hooiberg. Je kan nu doelgericht aan de slag.

Dus of je nu een appartement, kamer of woning wil huren, op Rooming.nl kan het allemaal. Daarnaast kun je in de meest uiteenlopende plaatsen zoeken. Van Amsterdam tot Tzummarum en van Den Haag tot Uddel. Door heel Nederland wordt gebruik gemaakt van dit innovatieve platform.

Rooming ervaringen zijn wisselvallig

Verder vind je op Rooming.nl veel informatie over het huurproces. Hoe je het beste een woning verhuurt, en hoe een huurcontract eruitziet. Daarnaast lees je er ook hoe je frauduleuze praktijken tegengaat. Met al deze achtergrondinformatie weet je zeker dat iedere huurovereenkomst een succes is.

Helaas zijn de Rooming ervaringen niet zo mooi als ze doen lijken. Gebruikers klagen over veel nepadvertenties, oplichters en verouderde advertenties. Wij hopen dat Rooming deze misbruik zo snel mogelijk zal aanpakken.

Heb je iets gezien bij Rooming? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Rooming voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Rooming beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Rooming review te laten lezen.

Is Rooming betrouwbaar?

Voordelen kamer huren bij Rooming.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (57353662, Room 12 B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Begijnensteeg 1, 1012 PN Amsterdam)
 • Eenvoudig woningen huren en verhuren via het platform
 • Zoek en vind de ideale huisgenoot
 • Jij wordt gemachtd

De Rooming klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL en een eenmalige machtiging
Verhuurkosten Gratis
Reageerkosten 1, 2 of 3 maanden onbeperkt reageren via abonnment
Reageerkosten Onbeperkt reageren op 1 woning is ook mogelijk zonder abonnement

Rooming klachten

De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Rooming klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Rooming review te weigeren.

Rooming
2 Totale Score
2 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
2.0
Klantenservice
2.0
Prijs/Kwaliteit
2.0
Verzending
2.0

Is Rooming betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Rooming of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Rooming een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Rooming ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Rooming ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Rooming review te delen met onze bezoekers. Je Rooming beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Rooming?

Rooming is vooral actief in de categorie Overige. Het kan zo zijn dat Rooming ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Rooming review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo