Nederlands Krediet Collectief ervaringen en reviews

Rente vanaf 4,3%
Rente vanaf 4,3%
Nederlands Krediet Collectief
Rente vanaf 4,3%
Rente vanaf 4,3%
2 Opmerkingen van Nederlands Krediet Collectief
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Lage rente dat is waar wij voor gingen voor het financieren van mijn nieuwe auto. Deze organisatie let op of je verantwoordelijk leent en dat vind ik belangrijk. Ik hoef maandelijks niet elk dubbeltje om te draaien, maar kan toch in een mooie bak rijden. Verzending is niet van toepassing.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(2)U hebt al gestemd
 2. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Wat een super service! zeer correct en snel geholpen. mooie lage vaste rente gehad voor mn boot financiering. helemaal top binnen 24 uur op rekening.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: online gemak en toch de persoonlijke service. veel goedkoper als mijn huisbank
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Let op geld lenen kost geld

Vrijwel iedereen zit wel eens krap bij kas en als je bepaalde zaken toch wilt financieren dan is geld lenen meestal de enige optie. Zomaar geld lenen bij de bank of een willekeurig bedrijf wordt vaak niet aangeraden zonder een gedegen onderzoek. Zeker als je nog nooit eerder geld hebt geleend, is het handig om je eerst te verdiepen in de voor en nadelen van geld lenen. Dat geld lenen altijd meer geld kost dan dat je krijgt staat vast. Vandaar dat je ook altijd de melding: Let op! Geld lenen kost geld ziet. Het is dan ook zeer verstandig om alleen geld te lenen als je zeker weet dat je het binnen de afgesproken periode terug kan betalen. Wist je dat zelfs een telefoonabonnement of koop nu en betaal de helft later ook geld lenen is? Het belangrijkste is dat je het geldbedrag kunt terug betalen en de rentepercentage die je betaalt over je lening. Rente wordt uitgedrukt in een percentage en is een bedrag dat je extra betaalt bovenop het geleende bedrag. Bij het Nederlands Krediet Collectief kun je al een lening afsluiten vanaf 4,3%. Hoe lager de renter des te gunstiger het is voor jou. Met de vergelijker op de website kun je gemakkelijk berekenen welk bedrag jij mag lenen met je huidige inkomen. Dit is afhankelijk van je maandinkomen, je maandelijkse lasten en of je thuiswonende kinderen hebt. De ingevoerde waarden worden vergeleken bij het aanbod van verschillende banken, zodat jij direct het beste advies krijgt. Het voorstel krijg je per e-mail of per post toegestuurd.

Iets interessants gezien bij Nederlands Krediet Collectief? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Nederlands Krediet Collectief. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Nederlands Krediet Collectief review te laten lezen.

Is Nederlands Krediet Collectief betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Nederlands Krediet Collectief NL:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website
 • Drie vestigingen gevestigd in Den Haag, Mijdrecht en Otterlo
 • Samenwerkend met gerenommeerde banken

De Nederlands Krediet Collectief klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Op afbetaling
Verzendkosten Gratis
Levertijd Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening
Bedenktijd Niet van toepassing
Retourneren Niet van toepassing

Nederlands Krediet Collectief klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Nederlands Krediet Collectief bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Nederlands Krediet Collectief kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Nederlands Krediet Collectief kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Nederlands Krediet Collectief
9.5 Totale Score
2 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.5
Klantenservice
9.5
Prijs/Kwaliteit
9.5
Verzending
9.5

Is Nederlands Krediet Collectief betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Nederlands Krediet Collectief of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Nederlands Krediet Collectief een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Nederlands Krediet Collectief ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Nederlands Krediet Collectief ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Nederlands Krediet Collectief review te delen met onze bezoekers. Je Nederlands Krediet Collectief beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Nederlands Krediet Collectief?

Nederlands Krediet Collectief is vooral actief in de categorie Persoonlijke internetdiensten. Het kan zo zijn dat Nederlands Krediet Collectief ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Nederlands Krediet Collectief review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo