OnlyFans ervaringen en reviews

7 Reviews van OnlyFans
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Het is leuk maar je moet wel echt zeker weten dat ze deze maand ook door blijft posten. Tot nu toe goede ervaringen mee, maar ik kijk het iedere maand gewoon aan. De content is in ieder top.

  Misschien dat iemand geinteresseerd is om foto’s en video’s van bepaalde modellen te delen? Zo splitten we zegmaar samen de kosten?

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goede content mits de dame ook echt post. Daar heb je geen invloed op.
  - Negatieve Punten: Sommige abonnementen zijn absurd hoog. Ik vind $ 30 per maand echt veel geld.
  Nuttig(4) Niet nuttig(1)Je hebt al gestemd
 2. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Emily Hill <3

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Abonneer op je favoriete content maker en krijg toegang tot exclusieve content
  Word lid van een unieke fanbase van je favoriete content maker

  OnlyFans is een sociaal platform waar je premium content van je favoriete influencer, model of content maker kan aanschaffen. Via het platform krijg je toegang tot unieke content, welke alleen beschikbaar is door te betalen. De content kan in de vorm van een plaatje of video zijn. Ook zijn livestreams mogelijk. Van te voren weet je niet wat je kan verwachten, want alleen gebruikers met een abonnement op hun fan kunnen de content zien. Houd er rekening mee dat het geen eenmalige betaling is, maar dat je een abonnement aangaat. De content maker is niet verplicht om nieuwe content te plaatsen, maar het wordt vaak wel aangegeven via social media kanalen wanneer een nieuwe foto of video geüpload is. Zo weet je direct wanneer er nieuwe exclusieve content beschikbaar is.

  Met OnlyFans krijg je toegang tot exclusieve content

  OnlyFans ervaringen zijn erg positief bij bloggers, YouTubers, fitnessers, modellen, beroemdheden en meer. In ruil voor exclusieve content kunnen zij namelijk hun volgers omzetten in betalende klanten. Hierdoor zijn zij extra gemotiveerd om exclusieve content te creëren die veel waarde bieden voor loyale volgers. Daarbij hoor je als fan ook bij een exclusief groepje. De content maker ontvangt een maandelijkse vergoeding en jij ondersteunt jouw idool. Een ander voordeel is dat je via het exclusieve OnlyFans kanaal kan chatten met jouw idool. De kans is groter dat hij of zij jouw bericht ziet via OnlyFans dan via Instagram of Facebook.

  OnlyFans erg interessant als content maker

  Ben jij een content maker en heb jij redelijk veel volgers? Dan kan het interessant zijn om te beginnen met OnlyFans. Als jij jouw fans extra waarde kan bieden met extra content dan zal een gedeelte van jouw trouwe volgers geïnteresseerd in je service zijn. Het is een lucratieve manier om extra interactie te krijgen met je trouwste fans en zorgt ervoor dat je meer waarde kan bieden. 

  Voorbeeld: Je hebt 10K volgers, waarvan 5% (500 volgers) bereid is om een lidmaatschap van $10 aan te schaffen. Dan kun je hiermee $ 4000 per maand extra mee verdienen. Houd er rekening mee dat je 20% commissie betaalt aan OnlyFans, vandaar dat je geen $ 5000 ontvangt.

  Heb je iemand interessants gezien bij OnlyFans? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een abonnement hebben gekocht. Zo kun je gemakkelijk bepalen of OnlyFans voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle OnlyFans beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw OnlyFans review te laten lezen.

  Is OnlyFans betrouwbaar?

  Voordelen gebruik van het platform van onlyfans.com:

  • Exclusieve content van je favoriete content maker
  • Direct contact met je idool via de chat
  • Je behoort tot een exclusieve fanbase
  • Ondersteun je favoriete content maker
  • Zie hoeveel foto’s en video’s iemand heeft

  Voordelen aanmelden als content maker bij onlyfans.com:

  • Biedt je fans unieke content
  • Verdien een extra maandelijkse vergoeding
  • Uitbetaling kan al vanaf $ 10 via bankoverschrijving
  • Alleen echte fans bekijken je content en geen ongewenste bezoekers
  • Livestream mogelijkheden en ontvang extra tips

  De OnlyFans klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. Creditcard (binnenkort ook PayPal)
  ToegangDirect na betaling
  BedenktijdAlle betalingen zijn definitief
  Kosten voor verkopers20% commissie voor OnlyFans

  OnlyFans klachten

  De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een OnlyFans klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je OnlyFans review te weigeren.

  OnlyFans
  9.5 Score
  2 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  9.5
  Klantenservice
  9.5
  Prijs/Kwaliteit
  9.5
  Verzending
  9.5

  Is OnlyFans betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van OnlyFans of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of OnlyFans een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen OnlyFans ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen OnlyFans ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen OnlyFans review te delen met onze bezoekers. Je OnlyFans beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is OnlyFans?

  OnlyFans is vooral actief in de categorie Hobby en Vrije Tijd. Het kan zo zijn dat OnlyFans ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn OnlyFans review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.