OnlyFans ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Abonneer op je favoriete content maker en krijg toegang tot exclusieve content
   Word lid van een unieke fanbase van je favoriete content maker

   OnlyFans is een sociaal platform waar je premium content van je favoriete influencer, model of content maker kan aanschaffen. Via het platform krijg je toegang tot unieke content, welke alleen beschikbaar is door te betalen. De content kan in de vorm van een plaatje of video zijn. Ook zijn livestreams mogelijk. Van te voren weet je niet wat je kan verwachten, want alleen gebruikers met een abonnement op hun fan kunnen de content zien. Houd er rekening mee dat het geen eenmalige betaling is, maar dat je een abonnement aangaat. De content maker is niet verplicht om nieuwe content te plaatsen, maar het wordt vaak wel aangegeven via social media kanalen wanneer een nieuwe foto of video geüpload is. Zo weet je direct wanneer er nieuwe exclusieve content beschikbaar is.

   Met OnlyFans krijg je toegang tot exclusieve content

   OnlyFans ervaringen zijn erg positief bij bloggers, YouTubers, fitnessers, modellen, beroemdheden en meer. In ruil voor exclusieve content kunnen zij namelijk hun volgers omzetten in betalende klanten. Hierdoor zijn zij extra gemotiveerd om exclusieve content te creëren die veel waarde bieden voor loyale volgers. Daarbij hoor je als fan ook bij een exclusief groepje. De content maker ontvangt een maandelijkse vergoeding en jij ondersteunt jouw idool. Een ander voordeel is dat je via het exclusieve OnlyFans kanaal kan chatten met jouw idool. De kans is groter dat hij of zij jouw bericht ziet via OnlyFans dan via Instagram of Facebook.

   OnlyFans erg interessant als content maker

   Ben jij een content maker en heb jij redelijk veel volgers? Dan kan het interessant zijn om te beginnen met OnlyFans. Als jij jouw fans extra waarde kan bieden met extra content dan zal een gedeelte van jouw trouwe volgers geïnteresseerd in je service zijn. Het is een lucratieve manier om extra interactie te krijgen met je trouwste fans en zorgt ervoor dat je meer waarde kan bieden. 

   Voorbeeld: Je hebt 10K volgers, waarvan 5% (500 volgers) bereid is om een lidmaatschap van $10 aan te schaffen. Dan kun je hiermee $ 4000 per maand extra mee verdienen. Houd er rekening mee dat je 20% commissie betaalt aan OnlyFans, vandaar dat je geen $ 5000 ontvangt.

   Heb je iemand interessants gezien bij OnlyFans? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een abonnement hebben gekocht. Zo kun je gemakkelijk bepalen of OnlyFans voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle OnlyFans beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw OnlyFans review te laten lezen.

   Is OnlyFans betrouwbaar?

   Voordelen gebruik van het platform van onlyfans.com:

   • Exclusieve content van je favoriete content maker
   • Direct contact met je idool via de chat
   • Je behoort tot een exclusieve fanbase
   • Ondersteun je favoriete content maker
   • Zie hoeveel foto’s en video’s iemand heeft

   Voordelen aanmelden als content maker bij onlyfans.com:

   • Biedt je fans unieke content
   • Verdien een extra maandelijkse vergoeding
   • Uitbetaling kan al vanaf $ 10 via bankoverschrijving
   • Alleen echte fans bekijken je content en geen ongewenste bezoekers
   • Livestream mogelijkheden en ontvang extra tips

   De OnlyFans klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. Creditcard (binnenkort ook PayPal)
   ToegangDirect na betaling
   BedenktijdAlle betalingen zijn definitief
   Kosten voor verkopers20% commissie voor OnlyFans

   OnlyFans klachten

   De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een OnlyFans klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je OnlyFans review te weigeren.