Praxis ervaringen en reviews

6 Reviews van Praxis
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 2.25
  Bestelgemak
  60
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  60

  Praxis is echt een winkelketen waar je niets moet kopen zonder dat je er een kortingsbon voor hebt. Anders ben je in ieder geval veel te duur uit! En dat verklaart dan ook meteen het hilarische gebeuren aan de kassa. Iedereen met hun smartphone en uitgeknipte bonnetjes in de aanslag. Ik ben toch wel van het type, geen gedoe met pasjes en bonnetjes, dus ik kom alleen bij hoge uitzondering bij de Praxis. Dan is bijvoorbeeld een Hornbach of Bouwmaat wel een verademing.
  En dan nog een hele grote irritatie, de altijd aanwezige stickers op de produkten. Voorzien van lijm met de allerhoogste kleefkracht. Zodat ze ook gelijk nog even een fles sticker verwijderaar er bij kunnen verkopen. De lijm van de stickers trekt ook geweldig goed in het timmerhout, zodat dat op die plaats ook nauwelijks te schilderen is. En om de klant dan nog wat extra te irriteren doen ze er daarom een extra grote gele sticker op!
  Maar ook pvc, lijstwerk, kabelgoten, leidingen, enz. worden rijkelijk voorzien van deze papieren frustraties.
  Verleg jullie visie nu eindelijk eens van uit oogpunt van de klant.

  Ga zo verder Praxis

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Praxis is echt een winkelketen waar je niets moet kopen zonder dat je er een kortingsbon voor hebt. Anders ben je in ieder geval veel te duur uit! En dat verklaart dan ook meteen het hilarische gebeuren aan de kassa. Iedereen met hun smartphone en uitgeknipte bonnetjes in de aanslag. Ik ben toch wel van het type, geen gedoe met pasjes en bonnetjes, dus ik kom alleen bij hoge uitzondering bij de Praxis. Dan is bijvoorbeeld een Hornbach of Bouwmaat wel een verademing. En dan nog een hele grote irritatie, de altijd aanwezige stickers op de produkten. Voorzien van lijm met de allerhoogste kleefkracht. Zodat ze ook gelijk nog even een fles sticker verwijderaar er bij kunnen verkopen. De lijm van de stickers trekt ook geweldig goed in het timmerhout, zodat dat op die plaats ook nauwelijks te schilderen is. En om de klant dan nog wat extra te irriteren doen ze er daarom een extra grote gele sticker op! Maar ook pvc, lijstwerk, kabelgoten, leidingen, enz. worden rijkelijk voorzien van deze papieren frustraties. Verleg jullie visie nu eindelijk eens van uit oogpunt van de klant. Ga zo verder Praxis
  - Negatieve Punten: Praxis is echt een winkelketen waar je niets moet kopen zonder dat je er een kortingsbon voor hebt. Anders ben je in ieder geval veel te duur uit! En dat verklaart dan ook meteen het hilarische gebeuren aan de kassa. Iedereen met hun smartphone en uitgeknipte bonnetjes in de aanslag. Ik ben toch wel van het type, geen gedoe met pasjes en bonnetjes, dus ik kom alleen bij hoge uitzondering bij de Praxis. Dan is bijvoorbeeld een Hornbach of Bouwmaat wel een verademing. En dan nog een hele grote irritatie, de altijd aanwezige stickers op de produkten. Voorzien van lijm met de allerhoogste kleefkracht. Zodat ze ook gelijk nog even een fles sticker verwijderaar er bij kunnen verkopen. De lijm van de stickers trekt ook geweldig goed in het timmerhout, zodat dat op die plaats ook nauwelijks te schilderen is. En om de klant dan nog wat extra te irriteren doen ze er daarom een extra grote gele sticker op! Maar ook pvc, lijstwerk, kabelgoten, leidingen, enz. worden rijkelijk voorzien van deze papieren frustraties. Verleg jullie visie nu eindelijk eens van uit oogpunt van de klant. Ga zo verder Praxis
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 3.5
  Bestelgemak
  50
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  80
  Verzending
  70

  Praxis is mijn favorite winkel, je wordt er fijn geholpen bij oa de zaag service.
  Onlangs had ik MDF plaat 15 mm nodig maar dat zat helaas niet in het assortiment.12mm was te licht en 18 mm was te zwaar.Zelfs het personeel vond dat vreemd.Ben toen maar naar de concurent gegaan.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 3. 1.6
  Bestelgemak
  30
  Klantenservice
  30
  Prijs/Kwaliteit
  30
  Verzending
  40

  Wat een oplichterij met die laatste folder. Blijkbaar is het de bedoeling dat je eerst hun app download voor je de korting krijgt, maar daar wordt aan de kassa niets van gezegd. Daarom dus de volle prijs betaald, welke 2 weken later, na afloop van de “kortingsaktie” overigens weer met 2 euro lager is. Dubbel opgelicht.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 4. Twee weken geleden gebeld met de algemene klantenservice van praxis via nr . Ik kreeg D**a aan de lijn. Ik legde haar uit dat ik enige tijd geleden een hogedrukreiniger bij de praxis had gekocht, waarvan de slang nu kapot is gegaan. Deze word niet los verkocht in de winkel dus ik vroeg of zij deze bij de leverancier konden bestellen. D**a, probeerde me op alle mogelijke manieren af te schepen. Toen ik er toch op bleef aandringen dat in nu met een hoge druk reiniger zat waarvan de slang kapot was en zei toch de aangewezen persoon was die dit voor mij zou moeten kunnen oplossen, zou ze het doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Ik heb er vervolgens nooit meer iets van gehoord. Deze persoon was echt onervaren en heeft mij gwn een onjuist verhaal verkocht om van mij af te zijn. Inmiddels ben ik weken verder waarop ik dus voor niks heb zitten wachten en heb ik nogsteeds geen nieuwe slang en nog met niemand contact gehad hierover.

  Zonde dat er zo om word gegaan met klanten, deze dame wilde mij overduidelijk niet helpen. Bedankt voor de ‘geen’ service van de klantenservice D**a!

  Ik besteed veel geld bij de praxis, maar door jouw slechte service ga ik nu op zoek naar een andere bouwmarkt!

  Graag word ik nog geholpen door een wel ervaren medewerker van praxis, want ik zit nog steeds met een hoge druk reiniger waarvan de slang kapot is, en ik zou graag nog deze zomer m’n tuin willen schoonmaken.

  U kunt mij bereiken via mail.

  Vriendelijke groet,
  Romano

 5. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  1 ster: zeer slecht
  Zojuist bijgewerkt
  Komen afspraken niet na
  Ik besteld bij praxis en zou binnen 2 weken geleverd worden, na 2 weken ik bellen en mailen maar niks geen antwoorden.
  Na 3 weken nog maar eens bellen maar het is niet leverbaar en ik krijg mijn geld terug.
  Die hufters bij praxis hebben blijkbaar niet door dat ik nu problemen heb, ik heb het niet voor niks besteld.
  ZEER ZEER ZEER SLECHT PRAXIS

  We zijn weer een week verder en nog geen geld overgemaakt.

  We zijn weer een dag verder en nog steeds geen retour betaling.
  Eerst niet leveren en dan kan je leuren om je geld terug te krijgen. En dan denk je ach praxis is een groot en betrouwbaar bedrijf NIET DUS.

  Weer een dag verder en maar eens gebeld waar mijn geld blijft.
  Antwoord: we gaan het over maken.
  Als je er zelf niet achteraan gaat kan je de velle krijgen, mijn advies bestel niks bij praxis.

  Inmiddels zijn we meer dan 4 weken verder en nog niets.
  Geen geld.
  Beloftens hoor ik veel maar verder geen daden van praxis.
  Mijn advies is koop niets online bij praxis,

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Als je belt nemen ze op, ze doen er verder niks mee
  - Negatieve Punten: Ik vind het oplichters, mijn advies , koop niks online bij praxis, je krijgt niks en terug betalen doen ze tot nu nog steeds niet
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 6. 2.35
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  70
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  30

  Nooit iets bestellen bij Praxis!!! Je bestelt wel bij praxis maar het loopt via leverancier dus als het mis gaat heb je niks aan de “service” van praxis. Schuurmachine besteld eind mei, deze was stuk, teruggestuurd begin juni, nu, augustus, nog steeds geen geld terug! Terugsturen omslachtig, moet dus naar leverancier, dan bewijs mailen naar praxis en vervolgens hoor je niks meer. Meerdere mails gestuurd, gebeld maar of geen reactie, of onbeschofte reactie of weliswaar toezegging het op te lossen maar er gebeurd dus niks. Je kan nog beter iets bij Chinese webshop bestellen dan bij Praxis

  Lees meer...
  - Negatieve Punten: Slechte klantenservice Omslachtig retourorocedure Maanden wachten op geld terug
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Praxis, de bouwmarkt waar je terecht kan voor verf, verlichting, behang, je badkamer, grasmaaiers en noem het maar op. Eén keer naar Praxis en je hebt alles in huis om je bouwproject te voltooien. Het bedrijf startte in 1978 in Venlo. Over tijd heeft het bedrijf zich flink uitgebreid en heeft nu 150 vestigingen verspreid door heel Nederland. 29 hiervan zijn zogeheten “Megastores” waar een uitgebreider assortiment te vinden is. Op dit moment bevindt het hoofdkantoor zich in Amsterdam.

  Op de website van Praxis kun je ook alle producten online bestellen. Op de overzichtelijke website worden alle producten duidelijk en natuurgetrouw weergegeven. Bovendien vind je er ontzettend veel informatie met betrekking tot je aankopen. Je vindt er bijvoorbeeld advies over welke soort hout je gebruikt bij een decoratieve klus, en welke soort bij een constructieklus. De verschillende soorten worden uitgebreid toegelicht met achtergrondinformatie, foto’s en ook onderhoudstips.

  Naast het thuisbezorgen van je bestelling, verzorgt Praxis ook een montageservice. Dus heb je weinig ervaring met het installeren van een deur, of het bouwen van een tuinhuisje, zit je bij Praxis hoe dan ook goed. Wil je meer ervaring opdoen met dergelijks projecten? Dan kun je deelnemen aan één van de workshops.

  Praxis biedt niet alleen klusartikelen, maar ook advies en tips

  Praxis blinkt uit met een gigantisch aanbod aan bouwartikelen, een informatieve website die je in staat stelt iedere keer weer de juiste keuze te maken, en een montageservice die alles voor jou in elkaar zet. Verder vind je vele stappenplannen op de website. Die helpen je stap voor stap bij het maken van een hoekbank van tuinhout, het renoveren van je badkamer, en hoe je zelf een roterende schoenenkast maakt. De Praxis website is een alles in één pakket waarmee je zonder twijfel ieder bouwproject tot een goed einde brengt.

  Hoe zijn de Praxis ervaringen?

  Praxis is natuurlijk een bekend begrip in Nederland, maar nog niet veel mensen hebben hier een online bestelling gedaan. De Praxis ervaringen zijn dan ook niet zo heel goed online. Zo scoort het bedrijf een 1.4/5 op basis van 450 reviews. Mensen die een slechte ervaring hebben zijn eerder geneigd om een beoordeling achter te laten.

  Controleer altijd even de Praxis ervaringen van anderen, voordat je er iets kopen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat het bedrijf nog steeds gezond is en zie je hoe er wordt omgegaan met andere mensen. Mochten er problemen zijn met Praxis dan zie je dat op deze pagina van 123Klantervaringen. Wij bieden de mogelijkheid voor consumenten die ervaring hebben met Praxis om hun eerlijke review achter te laten. Zo lees jij als bezoeker eenvoudig ervaringen en reviews van andere mensen en kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten om andere klanten jouw Praxis review te laten lezen.

  Is Praxis betrouwbaar?

  Voordelen klusartikelen bestellen bij Praxis.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (33152545)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Herikerbergweg 336, 1101 CT Amsterdam)
  • 150 vestigingen verspreid door Nederland
  • Advies, tips en tricks via de website

  De Praxis klantenservice

  ServiceKenmerken
  Betaalmethodeno.a. iDEAL, Paypal, creditcard en AfterPay
  VerzendkostenGratis vanaf € 30, anders € 4,95
  LevertijdVoor 20:00 besteld, morgen in huis
  Bedenktijd30 dagen (90 dagen met MijnPraxis)
  RetournerenOp rekening van de koper (gratis in de winkel)

  Praxis klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Praxis bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Praxis kortingscode

  Iets goedkoper klussen kan met een Praxis kortingscode. Voor iedere nieuwe klusser biedt Praxis standaard € 5 korting op de eerste aankoop. Hiervoor hoef je je alleen aan te melden voor de nieuwsbrief. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Praxis kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Praxis
  3.9 Score
  6 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  4.8
  Klantenservice
  3.8
  Prijs/Kwaliteit
  2.8
  Verzending
  4.5

  Is Praxis betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Praxis of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Praxis een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Praxis ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Praxis ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Praxis review te delen met onze bezoekers. Je Praxis beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Praxis?

  Praxis is vooral actief in de categorie Hobby en Vrije Tijd. Het kan zo zijn dat Praxis ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Praxis review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.