Mardomedia ervaringen en reviews

Altijd Cashback
Altijd Cashback
Mardomedia
Altijd Cashback
Altijd Cashback
We kijken uit naar je ideeën van Mardomedia

Laat een reactie achter

Uw totale score

Profiteer van extra cashback bij je aankopen
Mardomedia is al sinds 2012 actief als webshop en begon met het verkopen van de Wheel Stand Pro. De webshop nam steeds meer game gerelateerde producten in het assortiment en de populariteit van game simulatie producten begon sterk te groeien. Na een aantal verschillende webshops te hebben opgericht besloot dit bedrijf verder te gaan onder 1 naam, namelijk: Mardomedia. Op dit moment is het uitgegroeid tot een zeer grote webshop volledig gericht op gaming en simulatie hardware. Je kunt hier volledige Playseats kopen voor je favoriete racespel, waarmee het racen nog realistischer en leuker wordt. Alle producten worden geleverd uit eigen voorraad en de voorraad is transparant naar de klant toe. De levering van de deze Playseats is zeer snel en als je op werkdagen voor 23:59 besteld dan wordt deze de volgende dag geleverd. De aankoop van simulatie hardware vergt natuurlijk veel onderzoek en je moet weten welk model het beste bij jou past. Gelukkig heeft Mardomedia gezorgd voor zeer uitgebreide productbeschrijvingen, inclusief YouTube instructies. Zo kan jij het product aanschouwen en is je keuze gemakkelijk gemaakt. Is dat nog niet voldoende dan kun je contact opnemen met een productspecialist die zes dagen per week klaarstaat om je te adviseren en je vragen te beantwoorden. 

Naast de online webshop heeft Mardomedia ook een showroom in Almere waar je alle producten kunt testen. Deze showroom is zes dagen per week open en je kunt via de website bekijken welke producten hier uitgestald staan. Als je een product snel nodig hebt dan kun je gebruikmaken van de Mardo Media Same Day delivery en krijg je het product dezelfde dag bezorgd! Maak jouw game ervaring realistischer en leuker met de simulatie hardware van Mardomedia.

Iets interessants gezien bij Mardomedia? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Mardomedia. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Mardomedia review te laten lezen.

Is Mardomedia betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Mardomedia.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (65612973)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Markerkant 11 21, 1316AE Almere)
  • Eigen showroom in Almere, zes dagen per week geopend
  • Expert op het gebied van Simulatie Hardware
  • Actief in Nederland, België en Duitsland
  • Mardo Media Same Day delivery

De Mardomedia klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Mister Cash
Verzendkosten Gratis vanaf €30, anders € 6,95
Levertijd Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bedenktijd 30 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Mardomedia klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Mardomedia bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Mardomedia kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Mardomedia kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Mardomedia betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Mardomedia of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Mardomedia een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Mardomedia ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Mardomedia ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Mardomedia review te delen met onze bezoekers. Je Mardomedia beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Mardomedia?

Mardomedia is vooral actief in de categorie Games en spellen. Het kan zo zijn dat Mardomedia ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Mardomedia review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo