CashbackXL ervaringen en reviews

Altijd Cashback
Altijd Cashback
CashbackXL
Altijd Cashback
Altijd Cashback
3 Opmerkingen van CashbackXL
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.85
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Wat een superfijne website, ik doe voortaan al mijn aankopen via cashback xl. Aankoop gedaan bij Wehkamp, bol en thuisbezorgd, de eerste twee staan nu op bevestigd en die van thuisbezorgd was binnen 2 dagen al goedgekeurd en kan al uitbetaald worden!!

  Lees meer...
  + Pluspunten: Geld verdienen met aankopen, die ik al zou doen Prijzen worden niet beinvloed dus merk er niets van.
  Nuttig(2) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  goede ervaring met dit bedrijf en zorg dat ik al mijn aankopen via deze website doe. ik had geen idee dat ik zoveel kortingen kon krijgen op mijn aankopen en zelfs bij het overstappen van internet en een andere stroom aanbieder. ben overgestapt naar stroom van energiedirect, omdat zij op dit moment het goedkoopste waren. kreeg ik via cashback xl nog eens ruim 40 euro!

  Lees meer...
  + Pluspunten: Ook geld terug bij overstappen van internet en stroom Snel je geld terug en iedere maand een uitbetaling Overzicht van alle huidige acties
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 3. 1.35
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  20
  Prijs/Kwaliteit
  0
  Verzending
  0

  De afgelopen tijd op al mijn aankopen geen cashback en geen reden.
  plein,aliexpress,bonprix enz ik gebruik continu hun site om naar de online winkels te gaan,cashback extensie staat op groen,en bestel direct en betaal. browser is oke accepteerd de cookies,dus zeer vreemd.
  Telefoonabonnement bij budget mobiel Geen cashback,overige hierboven genoemde sites geen cashback. Ligt niet aan de browser of hun eigen extensie?? ander probleem is er niet,alle stappen op hun site volg ik netjes op.
  in 1 maand tijd geen cashbacks alles word gewoon afgewezen,wat is dan een duidelijke reden hiervoor?
  mischuien navragen bij de desbetreffende websites waarom er geen cashback word gegeven terwijl er duidelijk aankopen zijn gedaan en de facturen via de claims geupload zijn,hoeveel bewijs moet er dan nog zijn.

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Op het internet wordt veel geadverteerd door grote, maar zeker ook kleine bedrijven om jou als consument te lokken naar hun webshop of fysieke winkel. Men probeert deze advertenties zo subtiel mogelijk te positioneren en zo relevant mogelijk te maken voor de gebruiker. Deze advertenties heb je waarschijnlijk wel eens gezien wanneer je aan het zoeken was met een zoekmachine of wanneer je op social media zit. Bedrijven spenderen veel geld in marketing en dat is vaak ook noodzakelijk om nieuwe of interessante producten te promoten. De marketing die ons opvalt zijn meestal de grote afbeeldingen op websites met een aanbieding of product, maar er zijn vele verschillende vormen van marketing. Eén succesvolle marketingstrategie is affiliatiemarketing en wordt regelmatig door veel bedrijven succesvol toegepast.

Een bedrijf probeert zoveel mogelijk bezoekers naar zijn website te leiden en kan hiervoor de hulp inschakelen van een derde partij. Deze derde partij kan een blogger zijn, maar ook bijvoorbeeld een vergelijkingswebsite. Met affiliatiemarketing zorgt het bedrijf ervoor dat andere website over het bedrijf gaan schrijven of gaan benoemen. Deze andere website plaatst dan een speciale link naar het bedrijf, waarmee het bedrijf kan volgen (tracken) wie op het linkje heeft geklikt. Op deze manier ontvangt het bedrijf bezoekers van hele andere kanalen en doelgroepen die ze misschien eerst niet zouden kunnen aanspreken. De blogger of youtuber die het linkje heeft geplaatst doet dit natuurlijk niet voor de lol. Hij ontvangt (meestal) een percentage van de omzet en kan toegekend worden dankzij het speciale linkje. CashbackXL is een website die samenwerkt met bedrijven die nieuwe bezoekers willen hebben en deze speciale linkjes hebben opgenomen op de website. In plaats van het percentage van de omzet (commissie) in hun eigen zak te steken, geven zij dit terug aan de consument! Hierdoor kun jij bij vrijwel iedere webshop, verzekeringsmaatschappij of energieleverancier geld terug krijgen.

Iets interessants gezien bij CashbackXL? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met CashbackXL. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw CashbackXL review te laten lezen.

Hoe werkt CashbackXL?

1Zoek jouw favoriete webshop op de website

2Lees goed de voorwaarden door van de webshop, verzekeringsmaatschappij of energieleverancier. Soms moet je voldoen aan een aantal voorwaarden

3Klik op “Bezoek site & ontvang cashback”

4Lees goed de cashbackregels door. Met bijvoorbeeld een AdBlocker kan het voorkomen dat de cashback niet geregistreerd kan worden

5Rond je bestelling af op de website

Is CashbackXL betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij CashbackXL.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (59278749)
 • Werkt samen met veel verschillende webshops en verzekeringsmaatschappij
 • Inzicht in goedkeuringspercentage, uitbetalingstermijnen en bevestgingstermijnen
 • Besparen op vaste lasten, zoals mobiele abonnement, internet, autoverzekering, vakanties etc.

De CashbackXL klantenservice

Service Kenmerken
Uitbetalen Bankoverschrijving, rond de 24ste
Cashback Wordt aangegeven bij iedere webshop
Kosten Gratis
Keuringstijd 1 maand (afhankelijk van de winkel)

CashbackXL klachten

Soms wordt de cashback om welke reden dan ook niet uitgekeerd, dit is meestal omdat de cashback niet is geregistreerd of dat de webshop de commissie heeft afgekeurd. In dit soort gevallen is het handig eerst contact op te nemen met de klantenservice. Zij staan klaar voor dit soort vragen en weten dit vaak goed op te lossen met de klant.

 

CashbackXL
7.1 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.0
Klantenservice
7.0
Prijs/Kwaliteit
6.3
Verzending
6.3

Is CashbackXL betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van CashbackXL of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of CashbackXL een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen CashbackXL ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen CashbackXL ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen CashbackXL review te delen met onze bezoekers. Je CashbackXL beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is CashbackXL?

CashbackXL is vooral actief in de categorie Overige. Het kan zo zijn dat CashbackXL ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn CashbackXL review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo