Picnic ervaringen en reviews

€ 5 Kortingscode
€ 5 Kortingscode
Picnic
€ 5 Kortingscode
€ 5 Kortingscode
1 Review
 1. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Na een tijdje op de virtuele wachtlijst te hebben gestaan, bezorgde Picnic eindelijk ook in mijn stad. Minimale drempel van 25 euro is stuk aantrekkelijk als die van ah van 70 euro. Ik ga in ieder geval de komende tijd veel vaker gebruik maken van Picnic. Als iemand nog een kortingscode wilt kun je mij mailen!

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Lage minimale bestelling Snelle levering Tracka and trace werkt goed
  - Negatieve Punten: Jammer dat ik geen kratten bier kan bestellen voor mijn man
  Nuttige Review (1) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Profiteer van € 5 korting op je eerste bestelling

  Picnic is één van de grootste online supermarkten van dit moment. Het bedrijf is opgericht in 2015 te Amersfoort en heeft sindsdien al veel succes ervaren. Eigenlijk is Picnic vanaf de start alleen maar gegroeid, en nu nog steeds zet die trend zich voor: met 5 distributiecentra en bezorging in meer dan 60 steden is het een van de snelst groeiende online supermarkten van deze tijd. Voor al je boodschappen kun je bij ze terecht. Het is hun missie om boodschappen doen leuker en makkelijker te maken, waarbij ze extra aandacht hebben voor het milieu, de wensen van de klant en het bestelgemak.

  Bij Picnic kun je op de website zien of er in jouw buurt bezorgd wordt en daarna via de mobiele app heel gemakkelijk je boodschappen bestellen. Ze bezorgen al vanaf 25 euro en rekenen geen bezorgkosten, wat erg voordelig is. Doordat het bedrijf alleen maar online opereert en geen winkels hoeft te onderhouden (behalve het hoofdkantoor in Amsterdam) kunnen ze de kosten laag houden, wat je weer merkt als klant. Erg Gunstig! En bestel je voor 10 uur ’s avonds dan staan de boodschappen de volgende dag al in je keuken..

  Volg je Picnic boodschappen bestelling eenvoudig online

  Een handig kenmerk van Picnic is dat je na je bestelling, net als met normale post of online pakketjes je bestelling kan volgen. Een soort track and trace service waarmee je kan zien waar de chauffeur rijdt en tot op een half uur nauwkeurig weet je wanneer je boodschappen er zullen zijn. Scheelt je wachten en je kan gewoon de deur uit om andere dingen te doen als je weet wanneer je weer thuis moet zijn.

  Daarnaast hecht Picnic veel waarde aan het milieu en probeert ze hier bewust mee om te gaan. Dit zie je terug in het beleid. Zo hebben ze geïnvesteerd in de ontwikkeling van compacte elektrische auto’s, wat enorm veel CO2-uitstoot scheelt.

  Op een rijtje, Picnic is een online supermarkt die je boodschappen goedkoop en snel levert. Door bij dit bedrijf te bestellen draag je bij aan minder CO2-uitstoot en houdt je bovendien tijd over dankzij de handige volgservice.

  Wordt dit je eerste online boodschappen bestelling bij Picnic? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die eerder gebruik hebben gemaakt van de app. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Picnic voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook gebruik te maken van deze boodschappen service. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Picnic beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Picnic review te laten lezen.

  Is Picnic betrouwbaar?

  Voordelen online boodschappen bestellen via picnic.app:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (61510084)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Van Marwijk Kooystraat 15, 1114 AG Amsterdam)
  • Snelle levering aan huis
  • Locaties worden regelmatig uitgebreid met nieuwe steden
  • Nieuwe manier van boodschappen doen
  • Beschikbaar voor Apple (iOS) en Android
  • Speciale tracking van je boodschappen tot een half uur nauwkeurig

  De Picnic klantenservice

  ServiceKenmerken
  BetaalmethodeniDEAL (van te voren)
  BezorgkostenGratis
  LevertijdVoor 22:00 besteld, morgen in huis
  Extra kostenStatiegeld voor flessen, kratten en plastic tassen
  Minimale bestedingLevering vanaf € 25

  Picnic klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops en online supermarkten doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Picnic bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Picnic kortingscode

  Het is mogelijk om €5 extra korting te krijgen op je boodschappen met een Picnic kortingscode. Deze code vind je op deze pagina onder de grote rode knop. Met deze kortingscode draag je bij aan deze website, waardoor wij allebei € 5 korting krijgen. Wil jij jouw unieke Picnic kortingscode kwijt? Dat mag van ons in jouw review.

  Picnic
  9.5 Score
  2 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  9.0
  Klantenservice
  9.0
  Prijs/Kwaliteit
  10.0
  Verzending
  10.0