Ficsus ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Ficsus

Laat een reactie achter

Uw totale score

Boekhoudprogramma zzp
35 dagen gratis en vrijblijvend

Belasting seizoen! Krijg je van deze woorden een rilling over jouw rug? Is het moeilijk om je inkomsten bij te houden? Je bent ZZP’er en wil je zaken op orde houden, of je bent accountant met meerdere cliënten – Ficsus.nl is de perfecte service voor jou.

Ficsus biedt oplossingen voor online boekhouden en belastingaangifte.

Ficsus biedt oplossingen voor online boekhouden en belastingaangifte die echt nuttig zijn voor ZZP’ers. Ficsus is gesticht in 2009 met een missie zelfstandig ondernemers te helpen de belastingaangifte makkelijker en leuker te maken. Sinds januari 2019, is Ficsus.nl onderdeel van het boekhoudpakket, e-boekhouden.nl

Voor zelfstandigen biedt Fiscus Boekhoudprogramma aan. Ficsus leidt jou door de ZZP’er administratie heen. Alles wat je moet doen is je inkomen en uitgaven invullen, en ficsus.nl verwerkt dit in de juiste boekhoud manier. Je kan de service 35 dagen vrijblijvend gratis proberen. Als je er blij mee bent, kun je het programma in gebruik nemen voor maar € 12,50 per maand. Ook krijg je er nuttige tools bij, zoals factuurmodule, urenregistratie, bankkoppeling, Scan & Store + app en veel meer. Alle functies zijn ontworpen om jou te helpen bij te blijven met je belastingverplichtingen.

Als een accountant kun je je cliëntenboek invoeren in Ficsus. ZZP’ers wie klanten zijn van jou geven hun inkomen en uitgaven door (importeren hun afschriften), jij doet de laatste check en Ficsus.nl doet het routine werk voor jou, zodat jij kan focussen op advies aan je cliënten en controle checks kan uitvoeren. Ficsus kan je helpen veel uren aan routine werk en administratie te vermijden. Als resultaat, kun je meer cliënten helpen.

Ficsus ervaringen zijn erg goed

De afgelopen tien jaar, is Ficsus.nl gegroeid tot grote speler op het gebied van online accounting. Door de functies die Ficsus aan haar klanten biedt, is de beoordeling erg hoog. Ficsus ervaringen scoren op het internet maar liefst 7,6 uit de 10.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Ficsus reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Ficsus review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Ficsus review achter voor ander bezoekers.

Is Ficsus betrouwbaar?

Voordelen boekhoudsoftware bestellen bij Ficsus:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Ficusus.nl BV, 53247124)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Ficsus.nl BV, Kanaaldijk 2a 5735SL Aarle-Rixtel)
  • Boekhoudprogramma zzp
  • 35 dagen gratis en vrijblijvend
  • Maandelijks opzegbaar
  • Snelle adequate klantenservice

De Ficsus klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, SEPA
Proefperiode 35 dagen gratis en vrijblijvend
Prijs per maand € 12,50
Email klantenservice@ficsus.nl

Ficsus klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Ficsus klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Ficsus kortingscode

Wil jij boekhoudsoftware kopen met extra korting? Dan kan dat met een Ficsus kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Ficsus kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Ficsus betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Ficsus of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Ficsus een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Ficsus ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Ficsus ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Ficsus review te delen met onze bezoekers. Je Ficsus beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Ficsus?

Ficsus is vooral actief in de categorie: Belasting aangifte en boekhouding

Wordt mijn Ficsus review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo