Satos ervaringen en reviews

2 Reviews van Satos
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.75
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Hier voor het eerst gekocht toen mijn huidige partij geen voorraad had. Was even wennen, je moet een eigen Wallet hebben. Even met support gesproken en die hebben me helder geholpen en dit ook uitgelegd. Best logisch: de kracht van bitcoin is tenslotte zelf je geld beheren, niet opnieuw een 3de partij zoals in de huidige situatie de banken.

  Enige minpunt; bevestigingmail kwam automatisch in mijn spamfolder. Maar de support heeft dit snel voor me opgelost 🙂

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Eigen Wallet Klantenservice Prijs
  - Negatieve Punten: Bevestigingsmail kwam in spamfolder
  Nuttige Review (0) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd
 2. 4.75
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Hier voor het eerst gekocht toen mijn huidige platform geen voorraad meer had. Was even wennen, vooral dat eigen wallet verhaal. Direct even met support gesproken en die legde het helder uit: de kracht van bitcoin is juist dat je je vermogen volledig in eigen handen hebt. Dus waarom zou je dit op een website opnieuw onderbrengen, zoals een bank?

  Minpunt: mail kwam in spam folder terrecht. Maar support had er kennis van en had me efficiënt geholpen.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Klantenservice Eigen Wallet Prijs
  - Negatieve Punten: Bevestiging in spammail
  Nuttige Review (0) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Start eenvoudig met het handelen van cryptovaluta bij Satos

  Satos is al sinds 2013 een betrouwbare partner voor het kopen en verkopen van van cryptocurrency. Het bedrijf heeft als missie cryptocurrency toegankelijk en begrijpelijk maken voor een groter publiek. De medewerkers zijn gepassioneerd en werken dag in dag uit samen aan het verbeteren van de service. Er wordt grote waarde gehecht aan het delen van hun kennis. Daarom is het bedrijf uit Lelystad altijd beschikbaar wanneer je vragen of onduidelijkheden hebt.

  Bij Satos koop én verkoop eenvoudig je Bitcoin en andere cryptocurrencies

  Met Satos kun je direct beginnen met het kopen van cryptovaluta. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden op de website. Vervolgens kun je zowel op je mobiele telefoon als via je computer starten met het kopen of verkopen van de beschikbare cryptovaluta. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL of Bancontact in euro’s voor één van de zeven verschillende valuta’s.

  Als je succes boekt met de handel heb je daarnaast ook de mogelijkheid om cryptocurrencies via het platform te verkopen. Je selecteert op de website de cryptocurrency die je wil verkopen waarna je direct de bestelling kan plaatsen. Denk hierbij aan digitale valuta zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Zcash en Bitcoin Cash.

  Het proces is super eenvoudig en gaat als volgt. Je vult het bedrag in dat je wil verkopen je klikt op de betaalmethode van je voorkeur. Daarna plaats je de bestelling. Na het dubbel controleren van je gegeven bevestig je de bestelling. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de juiste hoeveelheid cryptocurrencies naar het door Satos verstrekte wallet adres te sturen. Dat is alles! Binnen de kortste keren heb jij je cryptocurrency omgezet in euro’s.

  Satos ervaringen zijn beoordeeld met een 9.1

  Mocht je nog niet helemaal zeker zijn van wat je nou met een service als Satos aan moet, dan is het verstandig om de verschillende beginnerspagina’s te lezen. Daar leer je bijvoorbeeld alles over wat Bitcoin is en waar je rekening mee moet houden. Daarnaast leer je Bitcoin veiligheidstips, hoe het zit met de belasting en wat mining is. Satos staat bekent om haar snelle service en goede communicatie naar haar consumenten.

  Satos heeft meer dan 1200 reviews ontvangen en wordt door haar klanten als uitstekend beoordeeld. Ze hebben de maximale score behaald op het gebied van service en tevredenheid.

  Wij adviseren onze bezoekers altijd even de actuele Satos ervaringen en reviews te lezen. Op basis van klanten die recent cryptovaluta hebben gekocht of verkocht kun jij een betere beslissing maken of Satos nog betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen bieden wij jou de mogelijkheid om een Satos review achter te laten of die van anderen te lezen. Zo zie jij eenvoudig alle ervaringen en reviews om een weloverwogen keuze te maken.

  Is Satos betrouwbaar?

  Voordelen cryptovaluta kopen of verkopen bij Satos.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (65743954)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Zilverparkkade 71, 8232 WK Lelystad)
  • Geen registratie van een account noodzakelijk
  • All-in koersprijs, geen onvoorziene kosten
  • Actief sinds 2013

  De Satos klantenservice

  ServiceKenmerken
  BetaalmethodeniDEAL, Bancontact, en bankoverschrijving
  TransactiekosteniDEAL en netwerkfees zijn ingecalculeerd in de prijs
  Fees 0.5 tot 1% marge
  Levertijd1 tot 15 minuten
  BedenktijdNiet van toepassing, iedere transactie is definitief

  Satos klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste brokers doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Dit zien wij ook terug tussen de positieve reviews van Satos. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Satos bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Satos
  9.5 Score
  2 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  8.0
  Klantenservice
  10.0
  Prijs/Kwaliteit
  10.0
  Verzending
  10.0