Satos ervaringen en reviews

2 Opmerkingen van Satos
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.75
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Hier voor het eerst gekocht toen mijn huidige partij geen voorraad had. Was even wennen, je moet een eigen Wallet hebben. Even met support gesproken en die hebben me helder geholpen en dit ook uitgelegd. Best logisch: de kracht van bitcoin is tenslotte zelf je geld beheren, niet opnieuw een 3de partij zoals in de huidige situatie de banken.

  Enige minpunt; bevestigingmail kwam automatisch in mijn spamfolder. Maar de support heeft dit snel voor me opgelost 🙂


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Eigen Wallet Klantenservice Prijs
  - Minpunten: Bevestigingsmail kwam in spamfolder
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.75
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Hier voor het eerst gekocht toen mijn huidige platform geen voorraad meer had. Was even wennen, vooral dat eigen wallet verhaal. Direct even met support gesproken en die legde het helder uit: de kracht van bitcoin is juist dat je je vermogen volledig in eigen handen hebt. Dus waarom zou je dit op een website opnieuw onderbrengen, zoals een bank?

  Minpunt: mail kwam in spam folder terrecht. Maar support had er kennis van en had me efficiënt geholpen.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Klantenservice Eigen Wallet Prijs
  - Minpunten: Bevestiging in spammail
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Start eenvoudig met het handelen van cryptovaluta bij Satos

Satos is al sinds 2013 een betrouwbare partner voor het kopen en verkopen van van cryptocurrency. Het bedrijf heeft als missie cryptocurrency toegankelijk en begrijpelijk maken voor een groter publiek. De medewerkers zijn gepassioneerd en werken dag in dag uit samen aan het verbeteren van de service. Er wordt grote waarde gehecht aan het delen van hun kennis. Daarom is het bedrijf uit Lelystad altijd beschikbaar wanneer je vragen of onduidelijkheden hebt.

Bij Satos koop én verkoop eenvoudig je Bitcoin en andere cryptocurrencies

Met Satos kun je direct beginnen met het kopen van cryptovaluta. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden op de website. Vervolgens kun je zowel op je mobiele telefoon als via je computer starten met het kopen of verkopen van de beschikbare cryptovaluta. Je betaalt gemakkelijk met iDEAL of Bancontact in euro’s voor één van de zeven verschillende valuta’s.

Als je succes boekt met de handel heb je daarnaast ook de mogelijkheid om cryptocurrencies via het platform te verkopen. Je selecteert op de website de cryptocurrency die je wil verkopen waarna je direct de bestelling kan plaatsen. Denk hierbij aan digitale valuta zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Zcash en Bitcoin Cash.

Het proces is super eenvoudig en gaat als volgt. Je vult het bedrag in dat je wil verkopen je klikt op de betaalmethode van je voorkeur. Daarna plaats je de bestelling. Na het dubbel controleren van je gegeven bevestig je de bestelling. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de juiste hoeveelheid cryptocurrencies naar het door Satos verstrekte wallet adres te sturen. Dat is alles! Binnen de kortste keren heb jij je cryptocurrency omgezet in euro’s.

Satos ervaringen zijn beoordeeld met een 9.1

Mocht je nog niet helemaal zeker zijn van wat je nou met een service als Satos aan moet, dan is het verstandig om de verschillende beginnerspagina’s te lezen. Daar leer je bijvoorbeeld alles over wat Bitcoin is en waar je rekening mee moet houden. Daarnaast leer je Bitcoin veiligheidstips, hoe het zit met de belasting en wat mining is. Satos staat bekent om haar snelle service en goede communicatie naar haar consumenten.

Satos heeft meer dan 1200 reviews ontvangen en wordt door haar klanten als uitstekend beoordeeld. Ze hebben de maximale score behaald op het gebied van service en tevredenheid.

Wij adviseren onze bezoekers altijd even de actuele Satos ervaringen en reviews te lezen. Op basis van klanten die recent cryptovaluta hebben gekocht of verkocht kun jij een betere beslissing maken of Satos nog betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen bieden wij jou de mogelijkheid om een Satos review achter te laten of die van anderen te lezen. Zo zie jij eenvoudig alle ervaringen en reviews om een weloverwogen keuze te maken.

Is Satos betrouwbaar?

Voordelen cryptovaluta kopen of verkopen bij Satos.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (65743954)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Zilverparkkade 71, 8232 WK Lelystad)
 • Geen registratie van een account noodzakelijk
 • All-in koersprijs, geen onvoorziene kosten
 • Actief sinds 2013

De Satos klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL, Bancontact, en bankoverschrijving
Transactiekosten iDEAL en netwerkfees zijn ingecalculeerd in de prijs
Fees  0.5 tot 1% marge
Levertijd 1 tot 15 minuten
Bedenktijd Niet van toepassing, iedere transactie is definitief

Satos klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste brokers doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Dit zien wij ook terug tussen de positieve reviews van Satos. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Satos bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Satos
9.5 Totale Score
2 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
8.0
Klantenservice
10.0
Prijs/Kwaliteit
10.0
Verzending
10.0

Is Satos betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Satos of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Satos een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Satos ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Satos ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Satos review te delen met onze bezoekers. Je Satos beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Satos?

Satos is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Satos ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Satos review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo