Parkmobile ervaringen en reviews

Kortingscode Parkmobile
Kortingscode Parkmobile
Parkmobile
Kortingscode Parkmobile
Kortingscode Parkmobile
1 Review van Parkmobile
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  80
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  100

  Doet wat het moet doen. Sinds ik de app ken heb ik hem in gebruik en het scheelt zeker geld. Waar ik vroeger een beetje extra in de automaat gooi omdat je niet precies weet wanneer je terug komt hoeft dat nu niet meer. Je betaalt letterlijk voor hoelang je daar staat.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Geen onnodige parkeerkosten App werkt goed
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  15 keer geen transactiekosten betalen met Parkmobile kortingscode
  De eerste 15 parkeeracties geen transactiekosten betalen à €0,27

  Ook op een koude natte winterdag moet jij je auto parkeren, vaak moet je hiervoor betalen. Dus loop je door de regen naar de betaalautomaat waar ook nog eens een iets te lange rij staat. Dit allemaal terwijl je ook nog eens te laat bent voor een belangrijke afspraak. Herkenbaar? Wil jij deze vervelende situatie nooit meer mee hoeven te maken? Dan kan Parkmobile je hier nu in de toekomst bij helpen.

  Parkmobile is de meest gedownloade parkeerapp op de Nederlandse markt, dit is niet het enige voordeel. Het is ook de hoogst gewaardeerde parkeerapp en kent de meest uitgebreide features. Aanmelden is volledig gratis dus om het wachten bij de betaalautomaat op de parkeerplaats in de toekomst te voorkomen is Parkmobile de ideale app.

  Het komt vaak voor dat mensen net iets later dan verwacht terug zijn bij de geparkeerde auto, waardoor ze een parkeerboete aan hun broek hebben hangen. Met de mobiele app van Parkmobile voor Android en iOS zal dit niet meer voorkomen, omdat je per minuut betaalt. Je betaalt vanaf het moment dat je de auto hebt geparkeerd en de betaalmeter stopt direct wanneer je vertrekt. Het is niet alleen handig voor je portemonnee, maar ook je administratie krijgt nu meer overzicht doordat je alle betalingen duidelijk op een rijtje in de app hebt staan.

  Voorkom boetes met Parkmobile

  Parkeer jij voor de zaak maar wil je de app ook privé gaan gebruiken? Dan maak gemakkelijk twee verschillende profielen aan, één voor de zaak en één als privé account. Je kunt er voor kiezen om per parkeeractie te betalen, maar voor de personen die vaak parkeren is een abonnement gemakkelijker. Je kunt dan onbeperkt van de app gebruikmaken voor een vaste prijs, waardoor je niet per transactie extra moet gaan bijbetalen.

  Parkmobile mag zich de nummer 1 parkeer app in Nederland noemen en heeft al meer dan 5 miljoen gebruikers. Daarbij komt ook nog eens kijken dat maar liefst 90 procent van de gebruikers de app een waardering geeft van een 8 of hoger. Dit is het bewijs dat Parkmobile de ideale app is om te gebruiken wanneer je je auto regelmatig parkeert.

  Iets interessants gezien bij Parkmobile? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Parkmobile. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Parkmobile review te laten lezen.

  Is Parkmobile betrouwbaar?

  Voordelen parkeren met Parkmobile:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (34124818)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Wisselwerking 40, 1112 XR Diemen)
  • Gratis klant worden zonder aanmeldkosten
  • 185 aangesloten steden, 140+ aangesloten parkeergarages en 18 jaar ervaring

  De Parkmobile klantenservice

  ServiceKenmerken
  BetaalmethodenAutomatische incasso of creditcard
  InschrijfkostenGratis
  Transactiekosten€ 0,27 per parkeeractie of onbeperkt voor € 2,50 per maand
  SMS herinneringen€ 0,25 per bericht
  Push of e-mail herinneringenGratis

  Parkmobile klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Parkmobile bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Parkmobile kortingscode

  Goedkoop parkeren met een Parkmobile kortingscode? Soms stelt dit bedrijf een coupon ter beschikking voor een aantal klanten. Deze codes geven meestal korting op de transactiekosten. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Parkmobile kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Parkmobile
  9 Score
  2 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  9.0
  Klantenservice
  8.0
  Prijs/Kwaliteit
  9.0
  Verzending
  10.0

  Is Parkmobile betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Parkmobile of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Parkmobile een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Parkmobile ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Parkmobile ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Parkmobile review te delen met onze bezoekers. Je Parkmobile beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Parkmobile?

  Parkmobile is vooral actief in de categorie Auto. Het kan zo zijn dat Parkmobile ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Parkmobile review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.