NHA Thuisstudies ervaringen en reviews

€25 Kortingscode
€25 Kortingscode
NHA Thuisstudies
€25 Kortingscode
€25 Kortingscode
1 Review van NHA Thuisstudies
 1. Reageer
  Demiën Donkersloot 14 februari 2017 om 20:21
  4.35
  Bestelgemak
  80
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Geen seconde spijt gehad dat ik hier ben begonnen aan mijn hbo studie bedrijfskunde. Je krijgt al het materiaal gewoon thuisgestuurd, alles is nieuw en geseald en lekker op je eigen gemak leren wanneer het mij uitkomt. Vanaf dag 1 wist ik al dat ik dit wilde doen, dus van de eerste 15 dagen proef hoefde ik geen gebruik te maken.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Combineren met een full time baan Op mijn eigen tempo en in de avonduren studeren
  Nuttige Review (0) Geen Nuttige Review (0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  €25 kortingscode bij NHA Thuisstudies

  Gebruik nu de code: en profiteer van €25 korting op je inschrijving!

  Bij NHL Thuisstudies kun je de voordeligste erkende opleidingen van Nederland volgen. Jaarlijks kiezen tienduizenden mensen voor de gemakkelijk te volgen cursussen en opleidingen van de NHA. Al 80 jaar staan zij garant van een uitstekende leskwaliteit en service. NHA is erkend door het Ministerie van Onderwijs, leidt op voor erkende diploma’s en is ISO gecertificeerd. Hoge kwaliteit bieden tegen laag lesgeld, zodat iedereen kan profiteren van een goede toekomst. Dat is dan ook de missie van de NHA.

  Je hebt bij NHA de keuze uit ruim 400 verschillende opleidingen

  Je kunt kiezen uit ruim vierhonderd opleidingen, van taalcursus tot HBO of MBO opleidingen. Van groepscursus tot hobby cursus, kies de cursus die het beste bij je past door de website te bezoeken, studiegidsen aan te vragen of de klantenservice bellen voor deskundig advies. Zij staan je maar al graag te woord voor alle studie of algemene vragen. Inschrijven voor een cursus kan heel eenvoudig op de website, telefonisch of via het formulier in de studie gids. De cursus wordt dan binnen twee werkdagen naar je verzonden. Je ontvangt de cursus altijd veertien dagen vrijblijvend op proef. Bevalt de cursus? Dan gaat hij gewoon verder. Bevalt hij niet dan mag je de cursus binnen 14 dagen altijd terugsturen.

  NHA Thuisstudies beschikt over een eigen drukkerij waar het cursusmateriaal wordt gedrukt. Hierdoor kunnen ze snel en flexibel het meest actuele lesmateriaal produceren en uw cursus binnen twee werkdagen naar u verzenden. Wanneer je de cursus hebt ontvangen kun je meteen van start gaan, ook dat is een voordeel van studeren via de NHA. Lekker thuis op je eigen tempo het lesmateriaal volgen. Op de momenten dat het jou uitkomt.

  De NHA ervaringen zijn zeer positief

  De duidelijke lessen en de oefenopgaven maken met leren boeiend en leuk. Je kunt elke dag van het jaar starten met een cursus of opleiding. Tijdens een cursus kun je inloggen op het NHA studentenplaza. Via de digitale leeromgeving kun je direct in contact komen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Als je hebt gekozen voor studeren met hulp dan kun je via de studentenplaza digitaal het huiswerk versturen naar een persoonlijke docent. Deze kijkt je opgaven na, voorziet ze van commentaar en geeft je een cijfer. Je kunt rekenen op een goede studiebegeleiding. Aan het eind van de studie kun je de cursus afsluiten met een officieel examen. Dat is echter niet verplicht. Wanneer je als vrijetijdsbesteding wilt studeren kan dat natuurlijk ook. NHA Thuisstudies staat bekend om de hoge slagingspercentages. Als u het examen met goed gevolg aflegt ontvangt het officiële diploma.

  Iets interessants gezien bij NHA Thuisstudies? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met NHA Thuisstudies. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw NHA Thuisstudies review te laten lezen.

  Is NHA Thuisstudies betrouwbaar?

  Voordelen bestellen bij NHA Thuisstudies:

  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Industrieterrein 37, 5981 NK te Panningen)
  • Erkend door het Ministerie van Onderwijs
  • 15 dagen op proef

  De NHA Thuisstudies klantenservice

  ServiceKenmerken
  BetaalmethodenAutomatische Incasso
  VerzendkostenGratis
  Levertijd2 werkdagen
  Bedenktijd15 dagen
  RetournerenOp rekening van de koper

  NHA Thuisstudies klachten

  Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met NHA Thuisstudies bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  NHA Thuisstudies kortingscode

  Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een NHA Thuisstudies kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  NHA Thuisstudies
  8.7 Score
  1 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  8
  Klantenservice
  9
  Prijs/Kwaliteit
  9
  Verzending
  9