HalloStroom ervaringen en reviews

3 Reviews van HalloStroom
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Zeer tevreden goede service en fijn dat ook als je geen geld hebt liggen om te kopen er toch een mogelijkheid is om bij te dragen aan een beter milieu en natuurlijk een besparing op je energierekening.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: goede service goede kennis van zaken erkende installatiebedrijven mogelijkheid om te huren
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 0.5
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  10
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  10

  Mega irritant deze gasten bellen me drie keer per week VOOR RECLAME!!! ga toch werken man stel lamzakken.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: - Gouda is een mooie stad
  - Negatieve Punten: - Constant reclame - Laten me niet met rust - Ga eens werken voor jullie centen
  Nuttig(0) Niet nuttig(2)Je hebt al gestemd
 3. 0.1
  Bestelgemak
  0
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  10
  Verzending
  0

  Als ik zie dat men een contract moet afsluiten van 15 jaar , a €49 per maand.
  Lijkt niet veel, maar in totaal betaal je bijna €9000 van 10 zonnepanelen.
  Wat als je het zelf op je huis laat zetten ongeveer €3500 kost.
  Waar gaat het mis mensen

  Lees meer...
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Doe een gratis dakcheck om te kijken of jij in aanmerking komt
Zorgeloos zonnepanelen huren zonder grote investering
Ben je op zoek naar zonnepanelen, maar is een zonnepaneel kopen is te duur voor je? Goed nieuws, nu kan je ook zonnepanelen huren. Bij Hallostroom.nl zit je op het goede adres, je kan zonnepanelen huren, zonder rekening te houden met enige investering.

HalloStroom biedt vele voordelen in het huren van zonnepanelen

Dit heeft grote voordelen, zoals het feit dat het altijd goedkoper is dan grijze stroom, je huurt zonder zorgen, en het is 100% duurzaam. HalloStroom is gelegen in Gouda, maar levert door heel Nederland. Het bedrijf is opgestart in 2017, door 3 vrienden. Van het klein vriendenbedrijfje zijn ze heel snel uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers, die allemaal hetzelfde doel hebben: van Nederland een duurzaam land te maken.

En daar kan jij deel van uitmaken, het is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het klimaat. Inmiddels gaan bijna 5000 klanten je voor, de tevredenheid is heel hoog, en de service is perfect op de klant afgestemd, zodanig dat jij je geen zorgen hoeft te maken.

HalloStroom is partner van het Nationaal Groenfonds, om nog maar eens duidelijk te maken hoe serieus ze bezig zijn met hun plannen voor een groen Nederland. Maar HalloStroom heeft nog meer voor jou in petto: wat als jouw zonnepanelen nog eens verwarming konden aandrijven? Juist, warmtepompen worden aangedreven door stroom, en laat het nu jouw stroom zijn die door zonnepanelen worden opgewekt.

HalloStroom heeft een team van deskundige medewerkers die jou perfect kunnen helpen met het kiezen van de perfecte installatie voor jouw woning. HalloStroom heeft grote voordelen, zoals eerder aangehaald, geen zorgen over een grote investering, alles wordt voor je geregeld, dit gaat van advies, tot installatie en onderhoud.

HalloStroom ervaringen zijn zeer positief

Je ziet het verschil direct aan je energierekening, en dit voor een vast laag huurbedrag, dus gedurende de huurperiode stijgen de tarieven niet. Daarnaast heb je de optie wanneer de huurperiode ten einde is, je de zonnepanelen kunt overnemen, zonder dat je er een grote investering voor hebt gedaan. Tot slot ben je ook verzekerd en je hebt garantie gedurende de hele huurperiode.

De HalloStroom ervaringen op het internet zijn zeer positief. Dat is ook niet gek, want het scheelt enorm in de kosten. Het bedrijf scoort een 8.6/10 op basis van meer dan 650 reviews.

Heb je iets gezien bij HalloStroom? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder zonnepanelen gehuurd hebben. Zo kun je gemakkelijk bepalen of HalloStroom voor jou betrouwbaar is en interessant is om hier ook panelen te huren. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle HalloStroom beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw HalloStroom review te laten lezen.

Is HalloStroom betrouwbaar?

Voordelen zonnepanelen huren bij HalloStroom.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (71180907, HalloStroom Markt & Klant B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Bouwmeesterplein 1, 2801 BX Gouda)
 • Zonnepanelen huren zonder grote investering
 • Stap naar 100% duurzame energie
 • Bijna 5000 klanten
 • Partner van ASN Bank en Nationaal Groenfonds

De HalloStroom klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden Automatische incasso
Abonnementen Vanaf € 33 per maand
Installatie Inbegrepen
Bedenktijd Niet van toepassing
Retourneren Niet van toepassing

HalloStroom klachten

De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw levering. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een HalloStroom klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je HalloStroom review te weigeren.

HalloStroom kortingscode

Extra korting op zonnepanelen huren? Het kan met een HalloStroom kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast HalloStroom reviews, ook alle actuele kortingsbonnen.

Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een HalloStroom kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

HalloStroom
3.7 Score
3 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
3.6
Klantenservice
3.6
Prijs/Kwaliteit
4.0
Verzending
3.6

Is HalloStroom betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van HalloStroom of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of HalloStroom een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen HalloStroom ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen HalloStroom ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen HalloStroom review te delen met onze bezoekers. Je HalloStroom beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is HalloStroom?

HalloStroom is vooral actief in de categorie Zonnepanelen huren.

Wordt mijn HalloStroom review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo