Anycoin Direct ervaringen en reviews

Gratis AnyCoin Direct Credits
Gratis AnyCoin Direct Credits
Anycoin Direct
Gratis AnyCoin Direct Credits
Gratis AnyCoin Direct Credits
4 Opmerkingen van Anycoin Direct
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Prima tarieven en snelle levering. Alles gaat geautomatiseerd en mijn Dash is correct aangekomen in mijn Poloniex account. Enige website die nog voorraad had en tegen een gunstige prijs.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Nog wel voorraad
  Nuttig(6) Niet nuttig(22)U hebt al gestemd
 2. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Prima en snelle levering van mijn zcash.

  Lees meer...
  Nuttig(2) Niet nuttig(17)U hebt al gestemd
 3. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Makkelijk om coins te kopen en snel getransferd naar mijn wallet. Prima toko

  Lees meer...
  + Pluspunten: Makkelijk systeem
  Nuttig(2) Niet nuttig(8)U hebt al gestemd
 4. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Nu het dieptepunt van vele tokens waarschijnlijk is bereikt is het voor ook voor mij tijd om in te slaan. Heb gekozen voor deze website, omdat zij weinig fee vragen en veel verschillende coins aanbieden. Prima levering en nu voor een schappelijke prijs. Van mij mag de koers weer gaan stijgen.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Snelle verzending Lage koers
  Nuttig(2) Niet nuttig(16)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Bekijk direct alle Anycoin Direct reviews

Live top 3 goedkoopste Bitcoin aanbieders

Als je opzoek bent naar een gemakkelijke manier om in te stappen in de wereld van cryptocurrency dan kan Anycoin Direct je daarbij helpen. Zij hebben een platform ontwikkeld waar je gemakkelijk en snel verschillende cryptocurrency kunt aanschaffen of verkopen. Waar andere aanbieders zich meestal limiteren tot een klein aantal coins, biedt Anycoin Direct momenteel 13 verschillende cryptocurrencies aan. Dit bedrijf richt zich op heel Europa, maar is gevestigd in Veghel, Nederland. De prijs en vaak ook de populariteit van de coin hangt af van vraag en aanbod. Anycoin Direct heeft een selectie gemaakt van de populaire coins op dit moment en richt zich hier volledig op. Periodiek wordt er een nieuwe coin toegevoegd aan het assortiment en hier krijg je dan ook een melding van. Als er een nieuwe digitale valuta wordt toegevoegd kan je er meestal van uitgaan dat deze token op dit moment erg populair is of in populariteit stijgend. De getoonde tarieven zijn gebaseerd op de actuele koers en worden live bijgewerkt. De tarieven die je ziet zal je dus ook gaan betalen voor de gekozen coin. De prijzen zijn inclusief te fee (vergoeding) die Anycoin Direct rekent, maar exclusief de transactiekosten. Per betaalmethode kan de transactiekosten verschillen, voor iDEAL is het op dit moment 30 eurocent.

Bij het aankopen van de gewenste coin is tot € 100 geen validatie noodzakelijk en kun je tot dit bedrag zonder zorgen kopen. Wil je het limiet verhogen dan zijn er een aantal verificaties noodzakelijk. Met een mobiele verificatie van je nummer kun je het limiet verhogen naar 400 euro. Je kunt het limiet verhogen tot maximaal 5000 euro per dag, daarvoor worden er een aantal documenten gevalideerd via de webcam en chat. Dit zijn je identiteitsbewijs en een bewijs dat je woonachtig bent op het opgegeven adres. Om bijvoorbeeld Bitcoin te kunnen kopen heb je een wallet nodig. Dit is een digitale portemonnee waar je je coin in kunt bewaren. Deze portemonnee wordt niet geleverd via Anycoin Direct en moet je zelf aanmaken. Je kunt ervoor kiezen om je wallet online of offline aan te maken. Online is het makkelijkst, maar wel het minst veilig. Voor iedere coin heb je een aparte wallet nodig en het is niet mogelijk om ZCash naar een Bitcoin wallet te versturen. Probeer dit ook niet, want dan raak je je coin kwijt.

Je kunt contact opnemen met de supportdesk via e-mail, telefonisch, Skype, livechat of via het contactformulier. Er zijn dus vele mogelijkheden om contact op te nemen en je vragen te stellen.

Voordelen crypto currency kopen of verkopen bij Anycoin Direct:

 • € 100 besteden zonder verificatie
 • Vele verschillende coins beschikbaar via iDEAL en Bancontact
 • Crypto’s worden direct na betaling verzonden
 • Nederlands bedrijf gevestigd in Veghel

Is Anycoin Direct betrouwbaar?

Als je ergens met geld kunt handelen is betrouwbaarheid erg belangrijk. Anycoin Direct is een officieel Nederlands bedrijf en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Zij houden zich volledig aan de gestelde wet- en regelgevingen die er gesteld worden en passen verificaties toe bij hogere bedragen. Wij hebben zelf 1 Dash besteld bij Anycoin Direct en deze geleverd gekregen tegen een gunstige prijs. Enkele voorbeelden waarom AnyCcoin Direct betrouwbaar is:

Anycoin Direct betrouwbaar?

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (59466197 , Phoenix Payments BV)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Marshallweg 5, 5466AH Veghel)
 • Vele verschillende coins op 1 plek
 • Directe levering van crypto currency

Koop tot €100 crypto currency zonder enige validatie.
Anycoin Direct
9.3 Totale Score
4 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.0
Klantenservice
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.7
Verzending
9.7

Is Anycoin Direct betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Anycoin Direct of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Anycoin Direct een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Anycoin Direct ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Anycoin Direct ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Anycoin Direct review te delen met onze bezoekers. Je Anycoin Direct beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Anycoin Direct?

Anycoin Direct is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Anycoin Direct ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Anycoin Direct review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo