Mijnpin ervaringen en reviews

2 Opmerkingen van Mijnpin
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Voor mijn schoonheidssalon heb ik regelmatig betalingen op locatie. Deze mobiele pinapparaat is echt een uitkomst hiervoor. Iedere klant kan gewoon met haar bankpas de behandeling pinnen en hoeft niet van te voren cash geld te pinnen. Ik en mijn klanten zijn zeer tevreden over mijn pin.

  Lees meer...
  + Pluspunten: Op locatie pinnen
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  80

  Prima pinsysteem, ook voor kortere periodes betaalbaar

  Lees meer...
  + Pluspunten: Korte periodes mogelijk
  - Minpunten: Duurde 3 dagen voordat ik het aparaat kreeg
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Bij MijnPin worden mobiele pinautomaten voor kleine en grote ondernemers verkocht. Tegenwoordig is het mogelijk om op vrijwel iedere plek te pinnen, daarom is het aanbieden van deze mogelijkehid aan consumenten de normaalste zaak van de wereld. Het hebben van een mobiele pinautomaat heeft vele voordelen. Helaas is dit een duur geintje bij vele aanbieders door hoge initiele kosten of maandelijkse abonnementskosten. Bij MijnPin gaat dat gelukkig anders. De mobiele pinapparaten zijn uitgerust met de nieuwste technologien om draadloos pinnen mogelijk te maken. Iedere apparaat is te koop tegen een lage kostprijs en er worden geen abonnementen verstrekt. Hierdoor betaal je geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten. Bij MijnPin wordt er per transactie betaalt, en de transactiekosten ligger zeer laag. Bij betalingen onder de € 14 wordt 1,8% transactiekosten gerekend. Bij hogere bedragen rekent MijnPin slechts € 0,25 per transactie. Vergeleken met de huidige iDEAL kosten zijn dit zeer gunstige tarieven. Storingen kunnen 24 uur per dag 7 dagen per week gemeld worden. Een reactie duurt maximaal 4 uur.

MijnPin automaten kunnen eenvoudig geinstalleerd worden

MijnPin biedt de goedkoopste mobiele pinautomaten van Nederland en de goedkoopste tariefstructuur. De pinautomaten zijn eenvoudig te gebruiken zelfs door mensen die weinig affiniteit met technologie hebben. Een mobiel pinautomaat zorgt voor een verhoogde omzet, aangezien niet iedere consument contant geld op zak heeft. Het is een stuk veiliger dan cash geld en transacties kunnen gemakkelijk geëxporteerd worden voor de boekhouding. De pinautomaten komen in alle soorten en maten en dus ook met het vernieuwde NFC contactloos betalen. Alle transacties worden direct uitbetaald en je zit niet vast aan een contract.

Iets interessants gezien bij Mijnpin? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Mijnpin. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Mijnpin review te laten lezen.

Is Mijnpin betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Mijnpin.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (62327607, Heights Payments Terminals B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Tivolistraat 50-52, 5017 HR Tilburg)
 • Duidelijke verzend- en retourneergegevens
 • Geen contracten
 • Geen maandelijkse kosten
 • Ondersteuning van: Maestro, VPAY, MasterCard, Visa en JCB

De Mijnpin klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL
Verzendkosten Gratis vanaf € 250, anders € 6,95
Levertijd 3 werkdagen
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Mijnpin klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Mijnpin bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Mijnpin kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Mijnpin kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Mijnpin
9 Totale Score
2 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.0
Klantenservice
9.0
Prijs/Kwaliteit
9.5
Verzending
8.5

Is Mijnpin betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Mijnpin of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Mijnpin een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Mijnpin ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Mijnpin ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Mijnpin review te delen met onze bezoekers. Je Mijnpin beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Mijnpin?

Mijnpin is vooral actief in de categorie Elektronica. Het kan zo zijn dat Mijnpin ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Mijnpin review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo