Mambaprint ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Mambaprint

Laat een reactie achter

Uw totale score

Ontvang bij een bestelling vanaf € 10 een gratis Squishy
Alleen geldig bij bestellingen vanaf € 10 en zolang de voorraad strekt

Je bent op vakantie geweest, of je bent een gezellig middagje erop uit geweest met vrienden en vriendinnen. Nu heb je een grote hoeveelheid foto’s gemaakt. Wat ga je daar nu mee doen? Afdrukken natuurlijk! Kijk snel op Mambaprint.com en start meteen met het creëren van authentieke herinneringen. Maak gebruik van de intuïtieve foto editor en maak van iedere selfie een kunstwerk.

Met Mamba Print print je in een handomdraai jouw foto’s

De webshop uit Zaandam maakt gebruik van razendsnelle software waarmee het jouw voorkeuren haarscherp doorkrijgt. Dus of je nou een familiefoto, een sportfoto of een natuurlandschap verstuurd, alles komt met even hoge kwaliteit terug. Je geeft eenvoudig aan of je een staande of liggende foto wil en het formaat. Vervolgens wordt het direct afgedrukt waarna je veelal je herinnering binnen 24 uur thuisgestuurd krijgt.

En alsof dat nog niet genoeg is, druk je bij Mamba de foto’s ook nog eens af tegen een zeer lage prijs. Al vanaf 15 eurocent laat je scherpe foto’s printen.

Verder heb je ook de mogelijkheid om je fotoverhalen naar een vriend of vriendin op te sturen. Op deze manier geef je een origineel en persoonlijk cadeau. Waarbij jezelf er geen hand voor omdraait. Net zoals wanneer jezelf foto’s zou laten afdrukken, upload je de foto’s op de website en geef je ze vorm zoals jij dat wilt. Vervolgens geef je het adres van je kennis op waarna diegene alles in een originele verpakking in ontvangst neemt.

De Mamba Print ervaringen zijn positief

Mamba Print is daadwerkelijk vooruitstrevend in haar gebruiksgemak en snelle afhandeling. Als cliënt betekent dit dat je je veel kopzorgen bespaard en dat een snelle afhandeling gegarandeerd is. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je gerust met de klantenservice bellen. Samen met de professionals daar vind je altijd een oplossing voor je probleem. Er zijn nog niet zoveel Mamba Print ervaringen te vinden, maar op Facebook wordt het bedrijf door meerdere mensen aangeraden. Dat geeft in ieder geval een goed gevoel!

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Mamba Print reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Mamba Print review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Mamba Print review achter voor ander bezoekers.

Is Mamba Print betrouwbaar?

Voordelen fotoservice van Mambaprint.com:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (33260907, Galahad Management Services B.V.)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Kleine tocht 38, 1507 CA Zaandam)
  • In drie stappen jouw foto’s uitgeprint in huis
  • Unieke software om jouw foto’s te bewerken

De Mamba Print klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, PayPal, creditcard en Bancontact
Verzendkosten Vanaf € 2,95
Levertijd 5 werkdagen
Bedenktijd Niet van toepassing
Retourneren Niet van toepassing

Mamba Print klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Mamba Print klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Mamba Print kortingscode

Wil jij jouw foto’s laten printen met extra korting? Dan kan dat met een Mamba Print kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Mamba Print kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Mambaprint betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Mambaprint of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Mambaprint een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Mambaprint ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Mambaprint ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Mambaprint review te delen met onze bezoekers. Je Mambaprint beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Mambaprint?

Mambaprint is vooral actief in de categorie Boeken kranten en tijdschriften. Het kan zo zijn dat Mambaprint ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Mambaprint review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo