Eibmarkt ervaringen en reviews

Extra Korting
Extra Korting
Eibmarkt
Extra Korting
Extra Korting
1 Review van Eibmarkt
 1. 4.5
  Bestelgemak
  70
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  90

  Het was even zoeken in het begin, maar uiteindelijk toch gevonden wat ik nodig had. De prijzen zijn aangenaam voor de kwaliteit die je krijgt. Als je het geduld hebt om te zoeken raad ik deze website aan.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Mooie producten Goede prijzen voor de kwaliteit
  - Negatieve Punten: Website is moeilijk te navigeren
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Eibmarkt is de marktleider op het gebied van de online verkoop van producten voor KNX automatisatie, elektriciteitsproducten en andere tools om in je huis te installeren. Ze hebben hier grotere producten voor bedrijven, maar als consument kun je hier ook de producten vinden die je nodig hebt om je woning compleet en leefbaar te maken. Deze website is ideaal voor de handige doe het zelf fanaat, maar ook als zelfstandig ondernemer kun je hier terecht om de producten voor je klussen aan te schaffen.

De producten op de website worden onderverdeeld in ruwe installatie, automatiseren van een slimmer huis, elektriciteit installatie, huishoudproducten, lampen en gereedschap. Bij Eibmarkt vind je dus een groot assortiment aan producten die je nodig hebt bij het bouwen van bijvoorbeeld je nieuwe keuken, woonkamer of andere kamers in je huis. Eibmarkt is gespecialiseerd in elektriciteit en is dus ook in staat om je het allerbeste advies te geven over hoe je iets kunt aansluiten in je huis.

Het bedrijf streeft naar het zo soepel mogelijk te laten verlopen van je bestellingen en hiervoor vragen ze om je te registreren. Een registratie is echter niet bindend, omdat de data alleen gebruikt wordt om de desbetreffende order te kunnen plaatsen. Het is wel mogelijk om je winkelmand te vullen zonder registratie, maar omdat dit problemen kan opleveren met de levering van producten in een specifieke regio vragen ze je toch om je te registreren. Een kleine moeite wat de levering van je product soepel laat verlopen.

Eibmarkt sinds 1997 actief met meer dan 1 000 000 producten

Eibmarkt bestaat inmiddels al 21 jaar en wordt vanuit 48 landen gekozen voor de levering van producten voor installatie. Ze staan in de top 5 van de meest  gebruiksvriendelijke webshops. Genoeg reden om Eibmarkt serieus te nemen en een kijkje te nemen op de webshop. Dat de website tevreden klanten achterlaat dat blijkt wel uit de keurmerken die ze hebben verdient, zo scoort Eibmarkt een 4.73/5 op Trusted Shops Customer reviews en maar liefst een 4.96/5 op Trustami.

Iets interessants gezien bij Eibmarkt? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Eibmarkt. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Eibmarkt review te laten lezen.

Is Eibmarkt betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Eibmarkt.com:

 • Duits bedrijf met handelsnummer: 312856274
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Kemmlerstrasse 1,
  08527 Plauen)
 • 21 jaar grote speler op de markt
 • Winnaar knx Award

De Eibmarkt klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. Paypal en creditcard
Verzendkosten DHL tarieven, afhankelijk van het product
Levertijd Per product verschillend (staat aangegeven bij het product)
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Eibmarkt klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Eibmarkt bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Eibmarkt kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Eibmarkt kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Eibmarkt
9 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
7
Klantenservice
10
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
9

Is Eibmarkt betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Eibmarkt of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Eibmarkt een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Eibmarkt ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Eibmarkt ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Eibmarkt review te delen met onze bezoekers. Je Eibmarkt beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Eibmarkt?

Eibmarkt is vooral actief in de categorie Elektronica. Het kan zo zijn dat Eibmarkt ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Eibmarkt review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo