Legalparrot ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Legalparrot

Laat een reactie achter

Uw totale score

Als ondernemer leg je de focus vaak op zaken die voor jou interessant zijn en dat is vaak het ondernemerschap. Wat vaak vergeten wordt is het juridische aspect van het ondernemerschap, iets waar veel ondernemers mee te maken krijgen. Als ondernemer heb je natuurlijk al je handen vol om je bedrijf draaiende te houden en wil je niet veel tijd kwijt zijn aan juridische kwesties waar je vaak mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan wat te doen bij het ontslaan van een werknemer of het opstellen van een arbeidscontract. Als je lid wordt van LegalParrot kan je met deze vragen terecht bij je eigen huidadvocaat. Je kunt gebruik maken van de vragenservice waarbij je binnen 1 werkdag antwoord krijgt op voor jou moeilijke vragen. Je kunt per e-mail of telefonisch contact opnemen met jouw eigen advocaat. Iedere ondernemer krijgt vaak te maken met openstaande rekeningen en niet betaalde facturen. Met de incassoservice van LegalParrot hoef je hier niet zelf meer achteraan, maar wordt het direct door jouw huisadvocaat opgepakt. Zo heb je snel je geld op je rekening en gaat LegalParrot voor jou aan de slag met het innen van facturen. Dit proces is volledig inzichtelijk en kan 24 uur per dag bekeken worden.

Volgens LegalParrot loopt 85% van de ondernemers ongewenst juridisch risico, bijvoorbeeld door verouderde algemene voorwaarden of arbeidscontracten. LegalParrot loopt deze contracten geheel gratis na en geeft aan waar het verbeterd kan worden. Zo krijg je een indicatie van kwaliteit en actualiteit en kun je je goed juridisch indekken en loop je geen onnodig risico. Met de stand-by service kun je 24 uur per dag 7 dagen per week om last minute advies vragen. Zelfs midden in de nacht of met een kort tijdsbestek wanneer andere kantoren allang gesloten zijn en word je zo snel mogelijk geholpen door een advocaat die beschikbaar is. Er worden drie verschillende pakketten aangeboden met elk een verschillend tarief. Met het goedkoopste incassoservice pakket kun je voor 145 euro per jaar gebruikmaken van incassoadvies en de mogelijkheid om snel je facturen te innen. Het meest gekozen pakket is het compleet pakket waarbij je je eigen huisadvocaat krijgt voor al je vragen. Je kunt hierbij gebruikmaken van de vragenservice, incassoservice, contractenservice en stand-by service. Voor € 350 per jaar loop je geen onnodig juridisch risico en kun je zorgeloos ondernemen. Je facturen zullen snel betaald worden en al je contracten worden gratis nagekeken. Het duurste pakket is de holding pakket waarbij je toegang krijgt tot een online portaal en 2 extra werkmaatschappijen kunt toevoegen. Voorkom dat klanten niet betalen en loop geen onnodige risico met de services van LegalParrot.

Iets interessants gezien bij Legalparrot? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Legalparrot. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Legalparrot review te laten lezen.

Is LegalParrot betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Legalparrot:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (30244852)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Newtonbaan 16, 3439 NK Nieuwegein)
  • Gratis proberen zonder ergens aan vast te zitten
  • Gratis App voor Android en Apple
  • Kies een pakket dat bij jou past
  • Gratis contracten laten beoordelen

De Legalparrot klantenservice

Service Kenmerken
Levertijd Direct online afsluiten
Pakketten Incassoservice, Compleet en Holding

Legalparrot klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Legalparrot bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Is Legalparrot betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Legalparrot of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Legalparrot een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Legalparrot ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Legalparrot ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Legalparrot review te delen met onze bezoekers. Je Legalparrot beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Legalparrot?

Legalparrot is vooral actief in de categorie Zakelijke dienstverlening. Het kan zo zijn dat Legalparrot ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Legalparrot review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo