Sanidirect ervaringen en reviews

1 Review van Sanidirect
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Met name het advies dat je hier krijgt maakt het echt een top bedrijf. Er worden niet zomaar dure producten aangesmeerd, maar er wordt rekening gehouden met je budget en wat je nodig hebt. Wij zijn prima geslaagd bij deze shop. Dank aan de heren in Den Haag!

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goed advies Mooie spullen Mogelijkheid om de showroom in Den Haag te bekijken
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

  Schrijf jouw beoordeling

  Eindscore

  Sta je op het punt om je badkamer te renoveren? Of bouw je een nieuw huis en mag je helemaal vanaf het begin beginnen? In beide gevallen is Sanidirect je beste vriend. Deze webshop is specialist op het gebied van sanitair. In de webshop koop je eenvoudig hele badkamers, los sanitair en tegels.

  Alles voor je badkamer is verkrijgbaar bij Sanidirect

  De sanitair-aanbieder uit Waalwijk heeft een gestroomlijnd assortiment waar alleen maar echt goede producten in voorkomen. Denk hierbij aan een fonteinmeubelset van Ben Titan of een wastafelonderkast van Saniselect Socan. Verder zijn er douchecabines van Sealskin en Saniselect Apansa. Ieder artikel is even stijlvol en van hoge kwaliteit. Alles is eenvoudig schoon te houden en gaat jaren mee.

  Maar voordat je de juiste bestelling kan plaatsen is het altijd uitzoeken wat er het beste binnen je badkamer past. Om je daar een beter idee van te geven kun je op de website van Sanidirect gebruik maken van een 3D-ontwerper. Dit programma hoef je niet te downloaden en kun je kan zonder ook maar een cent te betalen aan de slag.

  Met behulp van dit programma krijg je een beter beeld van de mogelijkheden binnen je badkamer en wat wel, en wat niet goed bij elkaar past. Het mooie daarbij is dat je de ontwerpen kan opslaan zodat je ze later nog eens terug kan kijken. Verder kan je ze ook uitprinten zodat je er rustig met de hele familie naar kan kijken.

  De Sanidirect ervaringen zijn zeer positief

  Sanidirect is één van de snelst groeiende sanitair aanbieders van Nederland. Dat blijkt onder andere uit de grote hoeveelheid showrooms die door het hele land verspreid zijn. Op dit moment zijn er 24 adressen waar je de badkamerartikelen van dichtbij kan bekijken. Er zijn onder andere showrooms in Almere, Breda, Capelle, Groningen, Heerle en Kaatsheuvel. Maak vooraf op de website een afspraak zodat er een medewerker voor je klaarstaat wanneer je langsgaat.

  Met meer dan 2600 Sanidirect reviews scoort de website een 4.5/5. Dit is een zeer nette score voor duizenden verschillende reviews.

  123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Sanidirect reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Sanidirect review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Sanidirect review achter voor ander bezoekers.

  Is Sanidirect betrouwbaar?

  Voordelen sanitair artikelen bestellen bij Sanidirect.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • Fysieke en adresgegevens te vinden op de website
  • 24 showrooms verspreid door Nederland
  • 100% levering uit eigen voorraad
  • Altijd de laagste prijs

  De Sanidirect klantenservice

  ServiceKenmerken
  BetaalmethodeniDEAL
  Verzendkosten5% van het aankoopbedrag, met een maximum van € 150
  LevertijdVerschilt per product
  Bedenktijd14 dagen
  RetournerenOp rekening van de koper

  Sanidirect klachten

  Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Sanidirect klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

  Sanidirect kortingscode

  Wil jij badkamerproducten kopen met extra korting? Dan kan dat met een Sanidirect kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Sanidirect kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

  Sanidirect
  9 Score
  2 reviews
  Schrijf een review
  Bestelgemak
  9.0
  Klantenservice
  9.0
  Prijs/Kwaliteit
  9.0
  Verzending
  9.0

  Is Sanidirect betrouwbaar?

  Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Sanidirect of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Sanidirect een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Sanidirect ervaring te delen met andere gebruikers.

  Kan ik hier mijn eigen Sanidirect ervaring delen?

  Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Sanidirect review te delen met onze bezoekers. Je Sanidirect beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

  Wat voor bedrijf is Sanidirect?

  Sanidirect is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Sanidirect ook actief is in andere sectoren.

  Wordt mijn Sanidirect review geplaatst?

  Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.