Sanidirect ervaringen en reviews

2 Reviews van Sanidirect
Alles Nuttigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Schrijf een review
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Met name het advies dat je hier krijgt maakt het echt een top bedrijf. Er worden niet zomaar dure producten aangesmeerd, maar er wordt rekening gehouden met je budget en wat je nodig hebt. Wij zijn prima geslaagd bij deze shop. Dank aan de heren in Den Haag!

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Goed advies Mooie spullen Mogelijkheid om de showroom in Den Haag te bekijken
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd
 2. 0.85
  Bestelgemak
  10
  Klantenservice
  0
  Prijs/Kwaliteit
  60
  Verzending
  0

  Hierbij dien ik een klacht.

  Ik heb door toedoen van Sanidirect lang moeten wachten om de badkamer meubel te plaatsen. Gisterochtend (woensdag) is de juiste meubel aangekomen nadat er 3 keer onjuist en gebroken spullen zijn geleverd.
  Nadat de meubel is geplaatst wilden wij de spiegel gaan plaatsen. Bij het openen van de beschermlaag blijkt dat deze ook gebroken is. Het is echt een drama Wat ik niet juist of gebroken heb ontvangen van Sanidirect .
  Doordat ik 4 x mijn monteur moest afbellen en gisteren weer niet compleet afgemaakt heeft moet ik hem ook extra hiervoor compenseren. Deze kosten wil ik ook bij Sanidirect verhalen.

  Ik verwacht dan ook zeer spoedig een antwoord van Sanidirect en een nieuwe spiegel en compensatie van kosten aan de monteur en geleden stress die zich meebrengt.

  Ik heb van alles ook een foto gemaakt.

  Ook heb ik rechtsbijstand hierin ingeschakeld.
  Tevens zal ik overwegen om alle sociale media en consumenten programma’s zoals Kassa inschakelen over de manier van handelen

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Verkoop praatjes
  - Negatieve Punten: Eenmaal gebroken geleverd zijn ze er niet
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Gratis Duravit regendouche bij aankoop van een badkamer

Sta je op het punt om je badkamer te renoveren? Of bouw je een nieuw huis en mag je helemaal vanaf het begin beginnen? In beide gevallen is Sanidirect je beste vriend. Deze webshop is specialist op het gebied van sanitair. In de webshop koop je eenvoudig hele badkamers, los sanitair en tegels.

Alles voor je badkamer is verkrijgbaar bij Sanidirect

De sanitair-aanbieder uit Waalwijk heeft een gestroomlijnd assortiment waar alleen maar echt goede producten in voorkomen. Denk hierbij aan een fonteinmeubelset van Ben Titan of een wastafelonderkast van Saniselect Socan. Verder zijn er douchecabines van Sealskin en Saniselect Apansa. Ieder artikel is even stijlvol en van hoge kwaliteit. Alles is eenvoudig schoon te houden en gaat jaren mee.

Maar voordat je de juiste bestelling kan plaatsen is het altijd uitzoeken wat er het beste binnen je badkamer past. Om je daar een beter idee van te geven kun je op de website van Sanidirect gebruik maken van een 3D-ontwerper. Dit programma hoef je niet te downloaden en kun je kan zonder ook maar een cent te betalen aan de slag.

Met behulp van dit programma krijg je een beter beeld van de mogelijkheden binnen je badkamer en wat wel, en wat niet goed bij elkaar past. Het mooie daarbij is dat je de ontwerpen kan opslaan zodat je ze later nog eens terug kan kijken. Verder kan je ze ook uitprinten zodat je er rustig met de hele familie naar kan kijken.

De Sanidirect ervaringen zijn zeer positief

Sanidirect is één van de snelst groeiende sanitair aanbieders van Nederland. Dat blijkt onder andere uit de grote hoeveelheid showrooms die door het hele land verspreid zijn. Op dit moment zijn er 24 adressen waar je de badkamerartikelen van dichtbij kan bekijken. Er zijn onder andere showrooms in Almere, Breda, Capelle, Groningen, Heerle en Kaatsheuvel. Maak vooraf op de website een afspraak zodat er een medewerker voor je klaarstaat wanneer je langsgaat.

Met meer dan 2600 Sanidirect reviews scoort de website een 4.5/5. Dit is een zeer nette score voor duizenden verschillende reviews.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Sanidirect reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Sanidirect review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Sanidirect review achter voor ander bezoekers.

Is Sanidirect betrouwbaar?

Voordelen sanitair artikelen bestellen bij Sanidirect.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • Fysieke en adresgegevens te vinden op de website
 • 24 showrooms verspreid door Nederland
 • 100% levering uit eigen voorraad
 • Altijd de laagste prijs

De Sanidirect klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL
Verzendkosten 5% van het aankoopbedrag, met een maximum van € 150
Levertijd Verschilt per product
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Sanidirect klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Sanidirect klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Sanidirect kortingscode

Wil jij badkamerproducten kopen met extra korting? Dan kan dat met een Sanidirect kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Sanidirect kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Sanidirect
6.5 Score
3 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
6.3
Klantenservice
6.0
Prijs/Kwaliteit
8.0
Verzending
6.0

Is Sanidirect betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Sanidirect of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Sanidirect een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Sanidirect ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Sanidirect ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Sanidirect review te delen met onze bezoekers. Je Sanidirect beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Sanidirect?

Sanidirect is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Sanidirect ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Sanidirect review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo