TravelBricks ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van TravelBricks

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Lekker op vakantie, maar wie gaat dat voor je regelen? Zelf regelen is leuk en spannend maar kost veel werk. Dus wellicht kies je voor een betrouwbare reisboeker die je helpt om een fantastische reis te organiseren. TravelBricks is zo’n organisatie. Daar boek je werkelijk je gehele reis van A tot Z. Het bedrijf heeft zowel aanbiedingen voor de avonturier, zakelijke reiziger als normale vakantieganger.

   TravelBricks is onderdeel van de Caprea Lea Group en biedt reizen aan naar 5000 verschillende bestemming wereldwijd. Daarnaast heb je met het bedrijf de keuze uit een half miljoen verschillende hotels, 200 000 activiteiten en 500 autoverhuurbedrijven. Alsof dat nog niet genoeg is maakt de reisorganisator gebruik van vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen en honderden verschillende transfers. Met deze enorme keuze is het onmogelijk om niet de reis van je wens samen te stellen.

   ViaTravelBricks wordt je reis volledig gepland zoals jij dat wilt

   Naast deze ruime mogelijkheden kun je met Travel Bricks ook meerdere reizen in één samenstellen. Als je gebruik maakt van de Multi Destination tool kies je eenvoudig verschillende bestemmingen. Dus wil bijvoorbeeld eerst naar Rome om het Colosseum te bekijken en wil je daarna direct een reis door Zuidoost-Azië erachteraan plakken. Ga dan naar de website en regel je vluchten, overnachtingen en eventuele activiteiten waaraan je wil deelnemen.

   Neem rustig de tijd om al je opties te bekijken want er zijn veel. Gelukkig helpt de site je al op de juiste weg. Je zoekt eenvoudig op hotel, vlucht, autoverhuur, activiteit, transfer of vlucht en auto combinatie. Daarnaast geeft website je nog een heel aantal reisideeën. Met behulp van deze inspiratie heb je de mogelijkheid om kant en klaar pakketten af te nemen. Je kiest eenvoudig de stad of regio waar je naar toe wil. Daarna organiseer je met één klik je overnachting, vlucht en een activiteit.

   Laat je inspireren door de TravelBricks website

   Heb je liever zelf de touwtjes in handen dan stel je rustig zelf je vakantie samen. Hoe dan is het resultaat altijd iets om naar uit te kijken. Wil je wat meer achtergrondinformatie dan kun je rustig contact opnemen met de klantenservice. Alle medewerkers zijn reisliefhebbers en weten daarom als geen ander je van de juiste informatie te voorzien.

   123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst TravelBricks reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen TravelBricks review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een vakantie geboekt hebben. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk reizen uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een TravelBricks review achter voor ander bezoekers.

   Is TravelBricks betrouwbaar?

   Voordelen vakantie boeken via travelbricks.nl:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (17065850)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Den Engelsman 2a, 6026 RB Maarheeze)
   • Complete rondreis samenstellen
   • Boek een volledig verzorgde reis
   • Aangesloten bij SGR

   De TravelBricks klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodeniDEAL of creditcard
   Wijzigingskosten€ 25 administratiekosten + wijzigingskosten
   Annuleringskosten€ 25 administratiekosten + annuleringskosten
   BedenktijdGeen, reis is definitief na boeken
   RetournerenNiet van toepassing

   TravelBricks klachten

   Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een TravelBricks klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   TravelBricks kortingscode

   Wil jij een vakantie boeken met extra korting? Dan kan dat met een TravelBricks kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare TravelBricks kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

   Is TravelBricks betrouwbaar?

   Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van TravelBricks of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of TravelBricks een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen TravelBricks ervaring te delen met andere gebruikers.

   Kan ik hier mijn eigen TravelBricks ervaring delen?

   Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen TravelBricks review te delen met onze bezoekers. Je TravelBricks beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

   Wat voor bedrijf is TravelBricks?

   TravelBricks is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat TravelBricks ook actief is in andere sectoren.

   Wordt mijn TravelBricks review geplaatst?

   Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.