Genesis Mining ervaringen en reviews

3% Kortingscode: 6LRqcU
3% Kortingscode: 6LRqcU
Genesis Mining
3% Kortingscode: 6LRqcU
3% Kortingscode: 6LRqcU
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4.75
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Ik zocht een oplossing om toch mee te doen met de bitcoin hype, maar zonder een dure investering te doen. Ik heb toen besloten om eerst ZCoin en Ubiq te kopen bij Litebit en vervolgens wilde ik ook nog eens mijn eigen coins genereren. Na lang zoeken op het internet en vele YouTube filmpjes later lijkt het mij geen goed idee om een aantal videokaarten hier in huis constant te laten stampen. Dat kost niet alleen veel energie, maar het wordt ook nog eens bloedheet hier (in de zomer is het hier al erg heet). Genesismining is een prima plek om met een klein kapitaal toch mee te doen met de hype en cryptocurrency te minen. Ik doe dit nu al een aantal weken en ben zeer verrast over de opbrengsten. Mijn terug verdientijd stond op ongeveer 180 dagen, maar is inmiddels gezakt naar 166 (in totaal) door de stijging van de Bitcoin. Daarnaast heb ik bovenstaande coupon nu al twee keer kunnen gebruiken bij het kopen van extra hashpower dat direct bij je totaal wordt bijgerekend. Ik krijg mijn Bitcoin ook om de vier dagen automatisch uitbetaald op mijn wallet.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Geen dure videokaarten constant laten draaien in je huis Coupon van 3% kan iedere keer gebruikt worden Terugverdientijd gezakt door stijging van de Bitcoin
  Nuttig(4) Niet nuttig(6)U hebt al gestemd
 2. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  100

  Heb een onbeperkt contract gekocht bij deze partij en ben daar tot nu toe zeer tevreden over. Het contract blijft bestaan totdat het niet meer winstgevend zal zijn en de difficulty zo hoog wordt dat het niet meer mogelijk is om te minen. Gelukkig is het nog lang niet zo ver en kunnen we nog jaren lang lekker door minen. Door gebruik te maken van de GenesisMining diensten heb je als voordeel dat je geen hoge energierekeningen hebt en geen dure en schaars leverbare computeronderdelen moet kopen. Ik betaal hier in mijn wijk al € 0,23 per kWh en dat wordt dus een duur geintje op langer termijn.

  Ik heb een grote investering gedaan, die ik er 100% dubbel en dwars uit ga halen. Ik heb 20 TH/s gekocht voor $ 2600 en met de 3% promo code van deze website kostte mij dat $ 2522. Dit lijkt een zeer grote investering en dat is het ook, maar ik verwacht dat ik dit in ongeveer 5 maanden heb terugverdiend. Dit zal wellicht iets langer zijn, omdat de difficulty omhoog zal gaan. Hierbij de berekening (gedaan via cryptocompare.com):

  Eenmalige investering: $ 2522 voor 20 TH/s (inclusief coupon)
  Dagelijkse opbrengst: $ 17
  Maandelijkse opbrengst: $ 527
  $ 2522 / $ 527 = 4,78 maanden op basis van de difficulty van vandaag

  Ik ben dus zeer tevreden over mijn rendement bij deze partij en ik denk dat ik nog lang van mijn dagelijkse opbrengsten zal genieten, hehe :). Ik vind alleen jammer dat de betaling niet via iDEAL kan. Ik heb eerst een Bitcoin moeten kopen bij Bitonic en vervolgens hiermee betaald bij GenesisMining.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Kosten voor stroom en hardware al berekend in de hashpower prijs Mijn investering terugverdiend in ongeveer 5 maanden Je hoeft er niets voor te doen, aanzetten en je start meteen met minen. Dagelijkse rapportages met daarin je opbrengsten
  - Minpunten: Nog geen echte negatieve punten
  Nuttig(3) Niet nuttig(14)U hebt al gestemd
 3. 4.75
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  GM liep de afgelopen tijd achter met het uitbetalen van de opbrengsten, maar heeft zich weer volledig herpakt. Volgens mij hebben die gasten het klokje rond gewerkt om alle betalingen weer terug te krijgen bij de desbetreffende gebruiker. Tijdens de SHA265 pre-sale actie heb ik gelukkig 10 terahash kunnen aanschaffen dat pas 31 oktober 2017 ingaat. Deze contracten waren binnen 3 dagen uitverkocht.

  Verder heb ik een 70 MH/s ethereum contract lopen voor 2 jaar, waarmee ik op dit moment een halve ether per maand binnenhark. Hier heb ik omgerekend zo’n 1640 euro voor betaald. Hiervan is de roi ongeveer 10 maanden, en het zal nog sneller gaan als de waarde van ethereum blijft stijgen.

  Hele goede ervaring gehad met de klantenservice en had binnen 1 uur antwoord. Ik had per ongeluk mijn 2 tweestaps verificatie ingesteld zonder de qr code te scannen. Hierdoor was mijn account niet meer toegankelijk omdat hij bij het inloggen vroeg om de zes cijferige pin, die ik niet had. Contact opgenomen met de klantenservice en zij konden direct mijn account her-activeren.


  Notice: Undefined variable: offer_url in /home/u4708p5662/domains/123klantervaringen.nl/public_html/wp-content/themes/rehub-theme/functions/user_review_functions.php on line 365
  Lees meer...
  + Pluspunten: Bestelgemak: Ik betaal in BTC, deze heb ik al heel lang in mijn bezit. Nu de waarde van bitcoin veel hoger is betaal ik relatief minder voor de contracten Klantenservice: Hebben zich een slag in de rondte gewerkt voor de uitbetalingen en reageren zeer snel op vragen Prijs: Relatief goedkoop als je kijkt naar Hashing24 en Hashflare Verzending: Pre-sale contracten gaan pas later in, maar ethereum en monero contracten starten direct na aanschaf met minen.
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

Bekijk direct alle Genesis Mining reviews

Genesis Mining Coupon
Gebruik de volgende Genesis Mining Coupon voor 3% korting voor iedere bestelling: 6LRqcU

Genesis Mining biedt de mogelijkheid om tegen betaling verschillende cryptocurrency online in de cloud te minen. Dit bedrijf heeft in verschillende landen, waaronder in IJsland, een aantal complexen ingericht met mining hardware met als doel cryptocurrency te delven. Deze zogeheten mining farms zijn extreem groot en kunnen grote hoeveelheden coins delven met verschillende algoritmen. Als consument kun je bij Genesis Mining een stukje farm huren in de vorm van hashpower voor een bepaalde of onbepaalde periode. Je kunt bij het kopen van hashpower op dit moment drie verschillende contracten aangaan, die ieder gericht zijn op een andere token. Het eerste contract is de Bitcoin-mining contract en deze is na aankoop ‘onbeperkt’ geldig, totdat Genesis Mining verlies draait op deze contracten. Dit houdt in dat je je hashpower behoud tot het punt dat het niet meer rendabel is voor dit bedrijf om dit contract aan te bieden. Dit is in het geval dat het verkrijgen van de blocks uit de blockchain mee rekenkracht kost dan dat het oplevert. De overige twee contracten zijn twee jaar geldig en verlopen na deze periode. Indien je kiest voor de Ether contract dan kan deze worden omgezet naar een andere algoritme als Ethereum volledig overgaat naar Proof of Stake en het niet meer mogelijk is om dit te minen.

In het dashboard van Genesis Mining zijn alle zaken eenvoudig en gebruiksvriendelijk ingedeeld en is het volledig in het Nederlands beschikbaar. Op het beginscherm zie je een overzicht van al je aangekochte hashrates voor verschillende coins. Als je iets naar onder scrollt zie je per coin je inkomsten in Amerikaanse dollars en het verschil tegenover de voorgaande periode. In het menu onderdeel Mining Toewijzing kun je per algoritme bepalen welke coin(s) je hiermee gaat minen. Sommige tokens kunnen met meerdere algoritmen gedolven worden, maar het is raadzaam om eerst uit te zoeken hoe succesvol een andere algoritme is. Ons advies is om de volledige 100% aan hashpower in te zetten voor de toegewezen coin en dit niet te veranderen. Dus met pure Bitcoin mining enkel Bitcoins minen en hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld ZCash. In het Uitbetalingen overzicht zie je je dagelijkse inkomen per valuta en kan je deze direct naar je wallet laten uitbetalen.

Het belangrijkste onderdeel is de Buy Hashpower sectie waar je daadwerkelijk hashpower (rekenkracht) kunt aankopen. Ons advies is om alleen hashpower in te kopen voor een bedrag dat je ook daadwerkelijk kunt missen. Door het balkje te verschuiven onder de verschillende contracten kun je direct hashpower aankopen en zal Genesis Mining direct gaan starten met minen. Betaling kan met Creditcard, maar ook met de volgende digitale valuta: Bitcoin, Litecoin, Dash en Dogecoin. Het grote voordeel van in de cloud minen is dat je geen dure hardware hoeft aan te schaffen. Voor GPU mining zijn dure videokaarten noodzakelijk, die dag en nacht aan moeten staan om te minen. Naast dat dit een grote investering is, kost het ook nog eens veel stroom omdat deze apparaten de hele dag aan staan. Door in de cloud te minen heb je geen last van deze extra kosten en hoef je ook geen technische kennis op te doen om een mining rig aan de praat te krijgen. Wil je weten hoeveel een mining rig kost dan kun je een kijkje nemen bij Arctic Secrets.

Verschillende contracten bij Genesis Mining

Op dit moment zijn er drie contracten beschikbaar met ieder hun eigen kenmerken. Het bedrag dat je betaalt is een eenmalige investering en hoeft niet periodiek betaalt te worden. Het is mogelijk om meerdere contracten tegelijk aan te gaan.

 • Bitcoin mining

  $ 30 /200 GH/s

  • Onbepaalde tijd geldig
  • SHA256, X11, Scrypt en Equihash
  • Eenmalige betaling
  • Veel verschillende algoritmen
  • Bitcoin waarde stijgt
  • Dagelijkse uitbetaling

 • Ether Mining

  $ 29,99 /1 MH/s

  • 2 jaar geldig
  • Ethash, Equihash en SHA256
  • Eenmalige betaling
  • Inzetbaar voor verschillende altcoins
  • Stijgende waarde
  • Dagelijkse uitbetaling

 • Monero Mining

  $ 49,99 /60 H/s

  • 2 jaar geldig
  • Cryptonight
  • Eenmalige betaling
  • Goedkope hashpower
  • Stijgende waarde
  • Dagelijkse uitbetaling


Is Genesis Mining betrouwbaar?

Er circuleren redelijk veel mining farms over het internet, waarbij de betrouwbaarheid niet altijd vast te stellen is. Helaas zitten er veel bedrijven tussen die je oplichten met scams of te weinig uitbetalen. Genesis Mining behoort niet tot deze bedrijven en levert altijd wat zij beloven tegen een scherpe prijs. Zij zijn al een ruime tijd actief op markt en hebben vele duizenden tevreden gebruikers die dagelijks inkomsten generen met het delven van digitale valuta. Ook wij hebben hier een aantal contracten lopen waar wij uiterst tevreden over zijn. Dit bedrijf is erg transparant en laat je zelfs een kijkje nemen in de mining farms in IJsland door middel van video’s. Je kunt je inkomen direct laten uitbetalen naar je privé wallet van de desbetreffende coin, waardoor je dus snel kunt beschikken over de valuta en dit zelf kunt beheren. Op een platform waar met digitale valuta wordt gewerkt is betrouwbaarheid natuurlijk erg belangrijk. Controleer altijd goed of een organisatie waarmee je zaken wilt doen betrouwbaar is. Enkele voorbeelden waarom Genesis Mining betrouwbaar is:

Genesis Mining betrouwbaar?

 • Ingeschreven in IJsland onder nummer: 5210160430 en bedrijfsnaam: Genesis Mining Iceland ehf.
 • Contactgegevens staan duidelijk weergegeven op de website
 • Wereldwijd actief met meer dan 500 000 tevreden gebruikers
 • Regelmatig in de pers bij organisaties als: Business Insider, Forbes en Fortune
 • Actieve helpdesk en actief op social media

Genesis Mining Coupon
Gebruik de volgende Genesis Mining Coupon voor 3% korting voor iedere bestelling: 6LRqcU

Dat dit bedrijf betrouwbaar is om zaken te doen hoeft natuurlijk niet te betekenen dat deze ook interessant is voor jouw eisen en wensen. Wij hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet, waarom in de cloud minen erg aantrekkelijk kan zijn en waarom je voor Genesis Mining zou moeten kiezen.

Voordelen cloud mining bij Genesis Mining:

 • Eenmalige kosten bij aanschaf van een contract
 • Langdurige contracten die zelfs voor onbepaalde tijd geldig kunnen zijn
 • Geen extra kosten, zoals energiekosten, hardwarekosten, verzendkosten of douanekosten
 • Na aankoop start je direct met minen
 • Geen technische kennis noodzakelijk, alles is optimaal ingesteld voor de gewenste coin
 • 100% uptime garantie
 • 100% gebruik van groene energie

Genesis Mining Coupon Code

Hoewel de tarieven zeer scherp zijn, hebben wij een exclusieve Genesis Mining kortingscode waarmee jij profiteert van 3% extra korting bovenop je hashpower aankoop. De code kan zo vaak gebruikt worden als je wilt en bij iedere bestelling opnieuw. Ons advies is om de code te gebruiken bij meerdere upgrades om zo de optimale korting te verkrijgen en te profiteren van hashpower tegen een gereduceerd tarief. Het maakt bij gebruik niet uit welke betaalmethode je gebruikt of hoeveel bestellingen je per dag plaatst. De code mag vrij gedeeld worden met al je vrienden, kennissen en familie via bijvoorbeeld social media of e-mail. Klik op de grote rode knop of gebruik de volgende code: 6LRqcU

Direct 3% korting op alle hashpower contracten
Geldig op alle contracten en het maakt niet uit hoeveel bestellingen je plaatst
Genesis Mining
9.4 Totale Score
3 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
9.6
Klantenservice
9.3
Prijs/Kwaliteit
9.3
Verzending
9.6

Is Genesis Mining betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Genesis Mining of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Genesis Mining een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Genesis Mining ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Genesis Mining ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Genesis Mining review te delen met onze bezoekers. Je Genesis Mining beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Genesis Mining?

Genesis Mining is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat Genesis Mining ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Genesis Mining review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo