Essent ervaringen en reviews

€ 250 Cashback
€ 250 Cashback
Essent
€ 250 Cashback
€ 250 Cashback
1 Review van Essent
 1. Essent…. Ze kwamen net aan de deur met een voorstel van 1,78 per kuub gas voor de komende 5 maanden…. Vangen ze in ons geval ca 2000.- mee, vanwege het komende veel hogere verbruik in de wintermaanden.

  Maar daarna zou het hard naar beneden gaan! Rond de 1,05 euro per kuub….

  Mijn huidige leverancier heeft zojuist haar nieuwe tarieven per jan 2022 bekend gemaakt: 1,03 euro.

  Sterk staaltje oplichting!

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Sluit een 5-jarig contract af en ontvang direct cashback op je bankrekening
Ben je op zoek naar een betrouwbare energieleverancier? Wil je daarnaast een flinke som geld besparen? Kijk dan op de website van Essent. Deze bekende energieleverancier is al jarenlang een betrouwbare naam op de energiemarkt. Met behulp van de energiecheck op de website kies je eenvoudig het pakket dat het beste bij jouw situatie past.

Essent is een bekende energieleverancier in Nederland en België

Essent levert aan meer dan 2,5 miljoen mensen energie in zowel Nederland als België. Het bedrijf levert daarbij niets anders dan groene energie. Alle stroom van Essent wordt namelijk opgewekt door windmolens. Naast elektriciteit kun je ook gas afnemen met het bedrijf. Wanneer je een contract afsluit en heb je de mogelijkheid om een voordelig levertarief af te sluiten. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om je voor één, drie of vijf jaar af te schermen voor prijsstijgingen.

Zodra je klant bent bij Essent maak je eenvoudig gebruik van alle mogelijkheden. Zo kun je de meterstanden doorgeven, je verbruik inzien en je termijnbedrag wijzigen. Op deze manier heb je volledig inzicht over je energie en kun je desgewenst maatregelen nemen om te besparen.

En dat is waar Essent óók bij in beeld komt. Het bedrijf doet namelijk veel meer dan alleen energie leveren. Je kan daarnaast op de website gerelateerde artikelen aanschaffen. Denk hierbij aan isolatiemateriaal, zonnepanelen of een slimme lampen set. Zodoende realiseer je een verminderd verbruik en betaal je maandelijks lagere rekeningen.

Essent ervaringen zijn afwisselend

Als je een beter inzicht wil krijgen over bijvoorbeeld de isolatiemogelijkheden bij jou thuis, dan kun je de isolatiecheck doen op de website. Je vult eenvoudig je postcode en huisnummer en je krijgt direct een algemeen advies over de mogelijkheden. Daarbij zie je de kosten en hoelang het duurt voordat je het bedrag hebt terugverdiend.

Al met al is Essent een uitstekende energieleverancier die meer doet dan alleen je lampen aan te zetten. Het bedrijf zorgt namelijk ook voor duurzame en lage rekeningen.

123Klantervaringen adviseert jou om altijd eerst Essent reviews en ervaringen te lezen van andere consumenten. Op deze pagina kun je eenvoudig je eigen Essent review achterlaten, en beoordelingen lezen van klanten die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo weet je direct of het bedrijf eerlijk handelt, goed met haar klanten omgaat en daadwerkelijk producten uitlevert. 123Klantervaringen toont niet alleen de mogelijkheid om je eigen recensie achter te laten, maar laat ook meer informatie over de webshop zien. Denk hierbij aan de voor- en nadelen, contact en bedrijfsinformatie en eventuele kortingen en acties. Zo heb je alles eenvoudig op één pagina. Lees hier eenvoudig ervaringen, die geschreven zijn door klanten voor klanten. Heb je zelf een ervaring, laat dan een Essent review achter voor ander bezoekers.

Is Essent betrouwbaar?

Voordelen energie afnemen bij Essent:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (09118704, Essent Nederland B.V.)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Willemsplein 4, 5211 AK ‘s-Hertogenbosch)
 • 2,5 miljoen energieklanten
 • Verbruik inzien, termijn bedrag wijzigen en facturen bekijken
 • Interessante actietarieven

De Essent klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. automatische incasso (€ 30 korting)
Leveringskosten Ongeveer 44% van de rekening
Netbeheerkosten Ongeveer 20% van de rekening
Bedenktijd 14 dagen
Belasting Inclusief BTW en overheidsheffingen

Essent klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Essent klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Is Essent betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Essent of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Essent een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Essent ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Essent ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Essent review te delen met onze bezoekers. Je Essent beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Essent?

Essent is vooral actief in de categorie Energie. Het kan zo zijn dat Essent ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Essent review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo