Finst ervaringen en reviews

We kijken uit naar je ideeën van Finst

Laat een reactie achter

Uw totale score

Handel 5000 euro gratis bij Finst.com
Betaal over de eerste 5000 euro aan crypto geen handelskosten.
Enkel geldig de eerste twee weken na registratie.

Is Finst betrouwbaar?

Voordelen crypto kopen bij Finst.com:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (85668117, Finst BV)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Herengracht 454, 1017 CA Amsterdam)
  • DNB Registratienummer: R189158
  • Telefoonnummer: +31 (0)2 02 41 71 61
  • Ex-medewerkers van DEGIRO zitten hierachter
  • Maximaal 0.15% transactiekosten
  • Remschijven voor bekende automerken als: Audi, BMW en Fiat

De Finst klantenservice

ServiceKenmerken
BetaalmethodeniDEAL en bankoverschrijving
Kosten voor betalingenGratis
Transactiekosten0.15% per transactie
Order executieDirect (market order)
StakingNiet beschikbaar

Finst klachten

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een bedrijf een fout maakt. In de meeste gevallen is dit op te lossen door contact met het bedrijf op te nemen, en het probleem uit te leggen. Het bedrijf zal dan een passende oplossing verzinnen voor jouw probleem. In sommige gevallen kan het zijn dat je er niet uitkomt met de webshop. Indien je een Finst klacht hebt, én het al met het bedrijf besproken hebt, dan kun je deze hier achterlaten. Houd er wel rekening mee dat je je klacht netjes formuleert. Anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Finst kortingscode

Wil jij crypto kopen met extra korting? Dan kan dat met een Finst kortingscode. Een hoop websites stellen code’s ter beschikking om klanten te laten profiteren van extra korting. Deze coupons zijn soms moeilijk te vinden, daarom hebben wij van 123Klantervaringen.nl alle beschikbare Remschijf kortingscodes op onze website geplaatst. Zo heb je niet alleen alle reviews op een centrale plek, maar ook je kortingen. De regels van de code staan toegelicht het aanbiedingen venster. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Finst betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Finst of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Finst een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Finst ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Finst ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Finst review te delen met onze bezoekers. Je Finst beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending.

Wat voor bedrijf is Finst?

Finst is vooral actief in de categorie: Cryptocurrency

Wordt mijn Finst review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo