Familiebox ervaringen en reviews

1 Review van Familiebox
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  70

  Het eten is opzich wel lekker, gevarieerd en gezond. maar je moet wel op tijd zijn met het doorgeven van wijzigingen. Ik vind een week van te voren wel te lang.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Flexibel mits je op tijd bent
  Nuttig(0) Niet nuttig(0)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Ontvang 40% korting op je eerste foodbox bij Familiebox
Vandaag de dag weet iedereen dat gezond eten belangrijk is. Groenten en fruit voor vitaminen en mineralen, een stuk donker brood voor extra vezels en af en toe nee zeggen tegen snoepgoed zorgen er allemaal voor dat je uit de buurt blijft van een hoop chronische ziektes. Totdat het tijd is om eten klaar te maken. Waar is de tijd gebleven? Je moet nog inkopen doen, koken en de kinderen van school halen. Oh ja, en je moet ook nog bedenken wat je gaat koken. Lekker is dat, dan maar snel wat in elkaar flansen. Pakje, zakje, klaar is kees. Toch had je liever wat gezonder gekookt. Maar waar haal je toch die inspiratie vandaan? En de tijd? Op Defamiliebox.nl.

Daar bestel je online de gerechten die je thuis klaar gaat maken. Jij kiest en de Familiebox bezorgt alle producten bij je thuis. Zodoende resteert je niets dan het koken van een gezonde maaltijd. Op deze manier weet je zeker dat je gezond kookt en bespaar je veel tijd met inkopen doen. En het zoeken van inspiratie. Het gevolg is dat je meer tijd hebt om met je familie te zijn, of wellicht samen de gerechten in elkaar knutselt. Zo is koken niet een bron van stress maar een familiemoment.

De Familiebox ervaringen zijn erg goed

Dus surf naar de website en bestel alle maaltijden voor de komende week. Geef aan of je bijvoorbeeld extra groenten wil of dat je premium gerechten wil. Daarna bezorgt de Familiebox alle producten bij je thuis. Verder is het ook mogelijk om een box met handgemaakt brood te bestellen. Of een fruit box waarin zo’n 4 kilo fruit voor je wordt verpakt. De Familiebox is voor iedereen die gezond wil eten. Je bestelt één keer per week en bespaart een hoop ritjes naar de supermarkt. Uiteindelijk heb je meer tijd voor de dingen de je echt leuk vindt.

Er zijn vele Familiebox ervaringen te vinden op het internet. Veel mensen zijn erg positief over de box en zijn bereid om vaker gebruik te maken van deze dienst.

Heb je iets gezien bij Familiebox? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Familiebox voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Familiebox beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Familiebox review te laten lezen.

Is Familiebox betrouwbaar?

Voordelen boodschappendoos bestellen bij Defamiliebox.nl:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (52411664, SalecoGroep BV)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Kloveniers burgwal 131E, 1011KD Amsterdam)
 • Altijd gratis bezorging
 • Keuze uit boxen voor 2 tot 5 personen
 • Kindvriendelijk en gegarandeerd 200 gram groente per maaltijd
 • Flexibel abonnement, geef aan wanneer jij een bezorging wil overslaan

De Familiebox klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL of creditcard voor de eerste betaling, daarna automatische incasso
Verzendkosten Gratis
Levertijd Flexibel abonnement, je kan zelf een levering aangeven
Wijzigingen Tot 6 dagen voor de levering kan een wijziging doorgegeven worden
Bezorging Vindt plaats tussen 17:00 en 22:00 (afhankelijk van PostNL)

Familiebox klachten

De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Familiebox klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Familiebox review te weigeren.

Familiebox kortingscode

Extra korting de foodboxen? Het kan met een Familiebox kortingscode. Deze code’s zijn geldig op alle boxen. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Defamiliebox reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Familiebox kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Familiebox
9 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9
Klantenservice
10
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
7

Is Familiebox betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Familiebox of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Familiebox een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Familiebox ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Familiebox ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Familiebox review te delen met onze bezoekers. Je Familiebox beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Familiebox?

Familiebox is vooral actief in de categorie Eten en Drinken. Het kan zo zijn dat Familiebox ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Familiebox review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo