Duo Sleep ervaringen en reviews

35% Kortingscode
35% Kortingscode
Duo Sleep
35% Kortingscode
35% Kortingscode
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Duo Sleep

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

35% kortingscode bij Duo Sleep dekbedden
Speciaal voor Black Friday: 35% korting op alle synthetische Duo Sleep dekbedden. Alleen geldig vanaf 24 november tot en met 27 november 2017, met deze kortingscode ontvangen bezoekers ook nog eens gratis verzending.

Ken je dat, lig je te slapen maar word je wakker omdat het veel te warm is? Eigenlijk had je een veel dunner dekbed gewild, maar je partner wou per se het dikke dekbed, omdat hij of zij het anders te koud zou hebben. Dit welbekende probleem lost Duosleep eenvoudig voor je op. Deze online webshop bied je de mogelijkheid om twee verschillende soorten dekbedden te bestellen. Dus de één kiest bijvoorbeeld een dun dekbed van zachte stof en de ander een dik dekbed met een ander soort stof. Vervolgens zorgt Duo Sleep dat deze dekbedden gemaakt worden.

Zodra je deze aankoop thuis ontvangt heb je de mogelijkheid om deze twee afzonderlijke eenpersoons dekbedden aan elkaar te verbinden met behulp van drukknopen. Vervolgens als jij of je partner een dubbel dekbed wil kan die eenvoudig aan één kant erbij opgeknoopt worden. Met dit systeem kun je nog altijd onder dezelfde deken slapen, maar heeft ieder het dekbed van zijn voorkeur.

Duo Sleep levert het perfecte dekbed voor jou en je partner

Naast dit unieke product vind je op de website van Duosleep.nl ook nog andere producten. Zo koop je ook prachtig beddengoed zoals zachte hoeslakens, comfortabele hoofdkussens en kleurige spreien in de webshop. Verder kun je ook badjassen en moltons op de website kopen.

Toch het product dat er het meest uitspringt is de Duo Sleep. Er is namelijk geen enkel ander merk dat iets vergelijkbaars op de markt heeft gebracht. Met dit speciale dekbed zijn veel ruzies te voorkomen en is een goede nachtrust gegarandeerd. Daarnaast zijn de dekbedden van hoge kwaliteit dons die nergens anders dan uit eigen land komt. Nederlands dons is namelijk ongebruikt en presteert daardoor beter. Het is vaak het geval dat dons, uit oude jassen bijvoorbeeld, wordt gebruikt voor het vullen van dekbedden. Dit probleem omzeilt Duo Sleep dus door het dons uit eigen land te halen.

Tot slot is het goed om te weten dat alle Duo Sleep dekbedden aan elkaar verbonden kunnen worden. En mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankoop dan heb je 14 dagen om de bestelling te retourneren. Bekijk daarom nu Duo Sleep en wees zeker van een betere nachtrust voor zowel jou als je partner.

Iets interessants gezien bij Duo Sleep dekbedden? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Duo Sleep dekbedden. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Duo Sleep dekbedden review te laten lezen.

Is Duo Sleep betrouwbaar?

Voordelen dekbedden bestellen bij Duo Sleep:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (59872098)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Miróstraat 56, 1328JT Almere)
  • Uniek product voor jou en je partner
  • Samenstellen van een dekbed voor hem en haar
  • Goede kwaliteit dons uit eigen land
  • Actief op social media

De Duo Sleep klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden iDEAL
Verzendkosten Gratis
Levertijd 1-2 werkdagen
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Duo Sleep klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Duo Sleep bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Duo Sleep kortingscode

Veel websites stellen kortingscodes beschikbaar voor haar klanten. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment of slechts een klein productgroep. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Duo Sleep kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Duo Sleep betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Duo Sleep of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Duo Sleep een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Duo Sleep ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Duo Sleep ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Duo Sleep review te delen met onze bezoekers. Je Duo Sleep beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Duo Sleep?

Duo Sleep is vooral actief in de categorie Wonen huis en tuin. Het kan zo zijn dat Duo Sleep ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Duo Sleep review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo