BitRush ervaringen en reviews

1% Coupon Discount
1% Coupon Discount
BitRush
1% Coupon Discount
1% Coupon Discount
1 Reactie van BitRush
 1. 5
  Bestelgemak
  100
  Klantenservice
  100
  Prijs/Kwaliteit
  100
  Verzending
  100

  Hier mijn bitcoin gekocht voor €3300 hehe. Is nu het dubbele waard. Mijn ervaring met bitrush was helemaal prima, en gemakklijk voor de leek als ik. Simpel een wallet gedowload op mijn computer van exodus, bitcoin geselecteerd, mijn wallet code adres opgegeven en vervolgens betaald. Na een verificatie kreeg ik direct mijn bitcoin in mijn wallet. Helemaal top

  Lees meer...
  + Pluspunten: Dikke 10 voor alles
  Nuttig(1) Niet nuttig(18)U hebt al gestemd

Laat een reactie achter

Uw totale score

Bekijk direct alle BitRush reviews

BitRush is een cryptocurrency broker waar je op een gemakkelijke manier verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. De website is zo ingedeeld dat het zelfs voor de beginnende gebruiker intuïtief en gebruiksvriendelijk is om cryptocurrency te kopen. Dit heeft als voordeel dat je vrijwel geen technische kennis nodig hebt en dat je niet hoeft in te lezen om gebruik te maken van een geavanceerde exchange. BitRush levert momenteel 5 verschillende cryptocurrency en verwacht de komende jaren het assortiment flink uit te breiden. Het assortiment bestaat op dit moment uit het kopen en verkopen van: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum en Dash. Dit zijn verreweg de vijf populairste crypto’s op dit moment. Het systeem werkt snel en berekent automatisch de huidige prijs voor de cryptovaluta dat je gaat aanschaffen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Je geeft eenvoudig op hoeveel je van een cryptocurrency wenst te ontvangen of voor welk bedrag je een aankoop wilt doen. Wat het systeem nog eenvoudiger maakt is dat je je aankopen kunt afrekenen met iDEAL (Nederland), Bancontact (België) of creditcard. Zo weet je dat je veilig en vertrouwd via je eigen bank de betaling verricht.

Uiteraard heb je ook een wallet nodig om de cryptocurrency in op te slaan en te beheren. Je kunt dit zien als een digitale portemonnee waar je je cryptovaluta in beheert. Deze wallet is voor iedere crypto anders, dus voor Ethereum heb je een ander walletadres dan voor Bitcoin. Zorg ervoor dat je de juiste coin naar het juiste walletadres verstuurt. Mocht je dit fout doen dan ben je je coins én je geld kwijt. Na aankoop worden de coins direct naar het opgegeven walletadres verstuurd en ontvang je binnen enkele minuten (meestal sneller) je coins in je wallet.

Om Bitcoin of een andere coin voor de eerste keer te kopen via BitRush moeten een aantal gegevens eerst geverifieerd worden. Het e-mailadres wordt gecontroleerd, het mobiele nummer wordt geverifieerd en het bankrekeningnummer wordt geverifieerd. Dit doet BitRush om internetfraude tegen te gaan. Bij bestellingen boven de € 2500 is BitRush verplicht om een paspoort of ID-kaart te vragen aan de klant. Bij het gebruik van iDEAL, Bancontact en creditcard geldt er een cooldown-periode. Dit houdt in dat als een transactie boven een bepaald bedrag uitkomt dat de bestelling tijdelijk wordt vastgehouden om de bank of betaalprovider de gelegenheid te geven dat dit geen frauduleuze transactie is.

Is BitRush betrouwbaar?

Als je gaat handelen met geld of cryptocurrency dan is het belangrijk dat de partij waarmee je samenwerkt betrouwbaar is.  Controleer altijd goed of een organisatie waarmee u zaken wilt doen betrouwbaar is. Het is van belang dat het bedrijf zijn beveiliging op order heeft en dat het uiteraard de coins levert. Enkele voorbeelden waarom BitRush betrouwbaar is:

BitRush betrouwbaar?

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (56570384 )
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Nieuwezijds Voorburgwal 334-2 1012 RW Amsterdam)
 • Actief in vele verschillende landen met tevreden gebruikers en aan het uitbreiden
 • Vijf dagen in de week technische ondersteuning tussen 10:00 tot 17:30

BitRush Coupon Code

Mocht je een BitRush coupon tot je beschikking hebben dan geeft dit direct korting op je aankoop of verkoop. Wij houden dagelijks de website, social media en de nieuwsbrief in de gaten om de actuele deals, nieuwe coins en vernieuwingen in de gaten te houden. Mocht er een BitRush kortingscode in omloop zijn dan plaatsen wij deze direct op 123Klantervaringen.nl, zodat onze bezoekers kunnen profiteren van extra korting op coins. Als er geen kortingscode wordt weergegeven dan kun je ervan uitgaan dat deze niet via een publiek kanaal verspreid is.

Profiteer altijd van de beste cryptocurrency prijs door de ingebouwde vergelijker van BitRush.
Er wordt op ieder tijdstip gecontroleerd wat de prijzen zijn op de grote Bitcoin beurzen
BitRush
10 Totale Score
1 recensies
Uw recensie toevoegen
Bestelgemak
10
Klantenservice
10
Prijs/Kwaliteit
10
Verzending
10

Is BitRush betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van BitRush of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of BitRush een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen BitRush ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen BitRush ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen BitRush review te delen met onze bezoekers. Je BitRush beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is BitRush?

BitRush is vooral actief in de categorie Cryptocurrency. Het kan zo zijn dat BitRush ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn BitRush review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo