Coppens Warenhuis ervaringen en reviews

Gratis Verzending
Gratis Verzending
Coppens Warenhuis
Gratis Verzending
Gratis Verzending
We kijken uit naar je ideeën van Coppens Warenhuis

Laat een reactie achter

Uw totale score

Profiteer van gratis verzending vanaf een besteding van € 49,95
Afhankelijk van het soort pakket. Het minimale bestedingsbedrag kan oplopen tot € 1250

Voor alle huis- tuin en keuken producten die een aanvulling kunnen geven op jouw woning en leven kun je terecht bij Coppens Warenhuis. Deze webshop heeft een erg groot assortiment met woon, huishoudelijke en tuin producten, daarnaast kun je er ook speelgoed en vrijetijdsproducten vinden. Dit is niet het enige waarvoor je terecht kunt bij Coppens. Voor seizoensgebonden producten zoals carnavalsversiering of vuurwerk met oud en nieuw ben je ook bij Coppens aan het juiste adres. Coppens Warenhuis houdt ervan om goede kwaliteit te leveren. Dit betekent dat ze ervoor zorgen dat alleen topmerken en a-merken in het assortiment ligt. Buiten het feit dat ze bekent staan om de goede kwaliteit zorgen ze ook nog voor de allerbeste prijs en ben je hier vrijwel zeker goedkoper uit.

Coppen heeft naast tuinmeubelen een zeer groot assortiment aan producten

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen om je tuin gezellig en sfeervol in te richten, zit je goed bij dit bedrijf. De afdeling is namelijk één van de speerpunten van de winkel. Hierbij kunnen ze tuinmeubelen aanbieden uit verschillende prijsklassen, zodat er voor iedere doelgroep wel wat moois tussen zit. Kwaliteit en betaalbaarheid dat is wat Coppens warenhuis jou kan bieden. Omdat de webshop van Coppens warenhuis een zeer breed assortiment heeft met zeer veel verschillende soorten producten is de kans groot dat je op deze website in één klap klaar bent. Je koopt bijvoorbeeld speelgoed en ook tuinmeubelen op de webshop. Staat het nieuwe jaar voor de boeg? Dan kun je bij Coppens ook terecht voor het vuurwerk waarmee je knallend het nieuwe jaar in gaat. Om precies te zijn heeft Coppens Warenhuis 100 000 artikelen op voorraad liggen en dit zorgt voor een zeer snelle levering. Deze voordelen zorgen ervoor dat Coppens warenhuis een zeer aantrekkelijke site is voor het kopen van verscheidende soorten producten.

Iets interessants gezien bij Coppens Warenhuis? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Coppens. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Coppens review te laten lezen.

Is Coppens betrouwbaar?

Voordelen bestellen bij Coppenswarenhuis.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (16081113)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Lagenheuvelstraat 11, 5408 RJ Volkel)
  • Spaar 2% van het besteedde bedrag aan Bonus tegoed
  • Bekende merken, zoals Hartman, Kettler, Curver, Brabantia en Royal Boch
  • Webshop Keurmerk

De Coppens Warenhuis klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, Credit Card en Mister Cash
Verzendkosten Afhankelijk van de grootte, het gewicht en regio, varieert van gratis tot € 50
Levertijd Per product verschillend
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Coppens Warenhuis klachten

Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Coppens Warenhuis bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

Coppens Warenhuis kortingscode

Veel websites stellen voor een klein groepje consumenten kortingscodes beschikbaar om ze te laten profiteren van extra korting op hun aankopen. Deze codes zijn meestal geldig op het gehele assortiment. Helaas stelt Coppens vanwege de scherpe prijzen vrijwel geen kortingscodes beschikbaar. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Coppens Warenhuis kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Coppens Warenhuis betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Coppens Warenhuis of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Coppens Warenhuis een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Coppens Warenhuis ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Coppens Warenhuis ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Coppens Warenhuis review te delen met onze bezoekers. Je Coppens Warenhuis beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Coppens Warenhuis?

Coppens Warenhuis is vooral actief in de categorie Overige. Het kan zo zijn dat Coppens Warenhuis ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn Coppens Warenhuis review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo