EUclaim ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van EUclaim

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Je haast je naar de luchthaven. Je gooit je bagage op de band en doet de check-in. Vervolgens kom je op tijd bij de gate. Alleen laat het vliegtuig op zich wachten. Deze landt 30 minuten te laat waardoor jouw vlucht in totaal een uur later vertrekt.

Dat is toch niet zo erg? Tot dat je je aansluitende vlucht mist… Dat is naar, en al helemaal als er niet direct een volgende vlucht mogelijkheid is. Daar gaat je vakantie of die belangrijke business meeting.

Eenvoudig een vergoeding voor je vliegticket via EUclaim

Het zou toch fijn zijn als je op zijn minst vergoed zou worden voor al dat ongemak? Maar waar begin je dan, met dat bureaucratische proces? Op EUclaim.nl.

Vanaf nu hoef je niet meer op te kijken tegen een proces waar je niks van snapt. Je gaat gewoon naar de website: EUclaim.nl. En je checkt meteen of je recht op een vergoeding. Dus is je vlucht:

  • Vertraagd
  • Geannuleerd
  • Of heb je de aansluitende vlucht gemist?

Dan kun je een beroep doen op de claimservice.

Je checkt meteen op de website of je recht hebt op een vergoeding. Het enige wat je hoeft te doen is je vluchtgegevens invullen. Vervolgens krijg je meteen te zien in hoeverre het mogelijk is om een claim in te dienen. Is dit het geval dan onderzoekt euclaim of er geen sprake is van een buitengewone omstandigheid (een reden waarom er geen claim zou gedaan kunnen worden). Is dit niet het geval dan gaat de organisatie voor je aan de slag.

EUclaim ervaringen zijn zeer positief

En kost je dat geld? Nee, zolang er geen uitbetaling plaatsvindt betaal je niks. Dat betekent dat je nooit verliest met EUclaim. Hierdoor zijn de ervaringen bij veel mensen zeer positief. Zo heeft het bedrijf al meer dan 12.000 EUclaim ervaringen verzameld en scoren ze gemiddeld een 4.5/10. Dit is een zeer hoge score.

Dus heb je problemen gehad met een vlucht? Neem dan direct contact op met de online advocaten en check de mogelijkheden. Vanaf nu sta je niet meer alleen tijdens je procedures tegen luchtvaartmaatschappijen!

Ben je geïnteresseerd in de service van EUclaim? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder gebruik van hebben gemaakt. Zo kun je gemakkelijk bepalen of EUclaim voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook jouw vergoeding aan te vragen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle EUclaim beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw EUclaim review te laten lezen.

Is EUclaim betrouwbaar?

Voordelen geld terugvragne via EUclaim.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (34250509, EUclaim B.V.)
  • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Vossenstraat 6, 6811 JL Arnhem)
  • Meer dan een half miljoen klanten geholpen
  • In-house juridische afdeling
  • Geen enkele risico, wanneer je geen recht hebt op een vergoeding dan betaal je ook niets
  • Regelmatig in het nieuws op bekende websites als Nu.nl, NOS en RTLNieuws

De EUclaim klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, creditcard en Bancontact
Succesfee 29% van de vergoeding
Administratiekosten € 26
Telefoonnummer +31 88-0066466
Geen succes 0% kosten + € 0 administratiekosten

EUclaim klachten

De meeste bedrijven doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerd is gegaan bij jouw claim. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een EUclaim klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je EUclaim review te weigeren.

EUclaim kortingscode

Extra korting op de succesfee of administratiekosten? Het kan met een EUclaim kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel bedrijven code’s waarmee je kan profiteren van korting op diensten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast EUclaim reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een EUclaim kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is EUclaim betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van EUclaim of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of EUclaim een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen EUclaim ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen EUclaim ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen EUclaim review te delen met onze bezoekers. Je EUclaim beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is EUclaim?

EUclaim is vooral actief in de categorie Vakanties. Het kan zo zijn dat EUclaim ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn EUclaim review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo