Snel.com ervaringen en reviews

€ 5 Kortingscode
€ 5 Kortingscode
Snel.com
€ 5 Kortingscode
€ 5 Kortingscode
KortingKortingscodeGeldig
1% korting op dedicated serversD6U0PMPMHNFFOnbeperkt
€ 5 korting op dedicated servers8PSQ24D181ACOnbeperkt
1% korting op virtuele servers8BCR22L64QB7Onbeperkt
€ 2 korting op virtuele servers3PB6JEMY1UNUOnbeperkt
Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Snel.com

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   € 5 korting op alle dedicated servers

   Snel.com begon als een klein bedrijfje in 2010. Een groep vrienden wilde het huren van dedicated en VPS hosting vergemakkelijken. Ze probeerden een geautomatiseerd platform te creëren wat het voor iedereen mogelijk moest maken om eenvoudig alles zelf te kunnen beheren. Tegelijkertijd moest het platform voldoende functionaliteiten hebben en snel zijn. Dit is het bedrijf volledig gelukt. Vandaag de dag regel je gemakkelijk je servers bij Snel.com. Voor zowel de particulier als bedrijf bieden de krachtige servers van Snel vlotte hosting. Waar dan ook ter wereld heb je toegang tot je bestanden en geïnstalleerde systemen.

   Kies je voor Managed hosting, dan ziet Snel zichzelf als de kapitein van jouw schip. Nadat al je bestanden veilig zijn opgeslagen bij Snel, zorgen zij ervoor dat alles toegankelijk blijft en in de goede richting blijft bewegen. Als ze merken dat iets mis gaat grijpen ze in.

   Keuze uit Snel.com dedicated servers of cloud hosting

   Bij Snel kun je kiezen uit cloud hosting en dedicated hosting. Bij het kiezen van Cloud hosting staan je bestanden niet op één server, maar op alle tegelijk. Bij dedicated hosting daarentegen staan de bestanden wel op een fysieke server opgeslagen. Door intelligente systemen zijn er altijd verbindingen met andere servers, en blijven je bestanden veilig opgeslagen ook wanneer er een server kapot gaat.

   Zodra je online een keuze hebt gemaakt voor een hostingpakket, kun je afhankelijk van je keuze, je hosting binnen 2 tot 5 minuten online verwachten. De servers van Snel.com zijn gereed voor de toekomst met de nieuwste hardware en software en je hebt toegang tot je bestanden met een supersnelle 1 Gbps Uplink verbinding. Verder heeft Snel een buitengewoon vriendelijke klantenservice die je snel te woord staat. Bij de hostingservice probeert men haar klanten als vrienden te behandelen. Tot slot, wanneer je op de website het ideale hostingpakket voor jou niet tegen komt, kun je altijd contact opnemen met de medewerkers en een pakket op maat creëren.

   Wordt dit je eerste bestelling bij Snel.com? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die eerder hebben gereden met dit bedrijf. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Snel voor jou betrouwbaar is en interessant is om ook gebruik te maken van deze hostingpartij. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Snel beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Snel.com review te laten lezen.

   Is Snel.com betrouwbaar?

   Voordelen bestellen bij Snel.com:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (24352386)
    Adresgegevens staan weergegeven op de website (Regoutstraat 1, 3125 BH Schiedam)
   • Betaalbare cloud hosting en dedicated hosting
   • 100% Uptime garantie met 24/7 monitoring
   • Responsetijd van 8 uur op alle tickets

   Snel.com hosting pakketten

   • Managed VPS

    € 19,65 /maand

    • Tot 1000GB SSD schijven
    • Tot 8 cores
    • Tot 64GB RAM
    • Tot 100TB dataverkeer

   • Cloud VPS

    € 9,90 /maand

    • Tot 1000GB SSD schijven
    • Tot 8 cores
    • Tot 64GB RAM
    • Tot 100TB dataverkeer


   De Snel.com klantenservice

   ServiceKenmerken
   Betaalmethodeno.a. iDEAL
   VerzendkostenGratis
   Levertijd1-5 minuten online

   Snel klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Snel.com bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Snel.com kortingscode

   De webhosting vindt dat iedereen moet profiteren van kortingen en stelt verschillende Snel.com kortingscodes beschikbaar voor haar klanten. Iedere code is geldig op een verschillende productgroep, zoals aangegeven op de website. Bij 123Klantervaringen plaatsen wij ook direct alle beschikbare kortingscodes, zodat je niet alleen alle ervaringen bij de hand hebt, maar ook alle voordelen. Indien er een Snel.com kortingscode beschikbaar is wordt deze hieronder getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

   Is Snel.com betrouwbaar?

   Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Snel.com of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Snel.com een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Snel.com ervaring te delen met andere gebruikers.

   Kan ik hier mijn eigen Snel.com ervaring delen?

   Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Snel.com review te delen met onze bezoekers. Je Snel.com beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

   Wat voor bedrijf is Snel.com?

   Snel.com is vooral actief in de categorie Webhosting. Het kan zo zijn dat Snel.com ook actief is in andere sectoren.

   Wordt mijn Snel.com review geplaatst?

   Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.