BitMyMoney ervaringen en reviews

Gratis Bitcoin Rekening
Gratis Bitcoin Rekening
BitMyMoney
Gratis Bitcoin Rekening
Gratis Bitcoin Rekening
1 Review van BitMyMoney
 1. 4.5
  Bestelgemak
  90
  Klantenservice
  90
  Prijs/Kwaliteit
  90
  Verzending
  90

  Erg handige manier om bitcoins te kopen (tegen een eerlijke prijs) en tegelijkertijd op te slaan. Bij andere websites moet je eerst gebruik maken van een wallet dat in mijn ogen (een leek) erg moeilijk verkrijgbaar is en veel onderzoek bij komt kijken. Ik vind het leuk dat je je wallet hier kan gebruiken als een rekening en dus ook bitcoins kan uitgeven om producten te kopen. De bitcoin is sinds het openen van mijn rekening in waarde gestegen, dus ik heb een groter besteedbaar vermogen dan dat ik mee was begonnen.

  Lees meer...
  + Positieve Punten: Bitcoins kopen en wallet op 1 website Eigen rekening dat meer waard word Betalen met bitcoin of bitcoins overmaken naar vrienden
  Nuttig(54) Niet nuttig(12)Je hebt al gestemd

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Bekijk direct alle BitMyMoney reviews

BitMyMoney maakt het instappen in de nieuwe wereld van crypto currency wel heel gemakkelijk. Via de website kun je niet alleen Bitcoins kopen, maar ook gratis je eigen Bitcoinrekening openen. In tegenstelling tot andere digitale valuta websites, zoals BTCDirect, fungeert dit bedrijf zowel als intermediair van crypto currency en als bank, zoals je gewend bent van je normale rekening. Je kunt zelf bepalen of je een gratis rekening opent bij BitMyMoney of dat je Bitcoins tegen een gunstige prijs verstuurt naar je privé wallet. Het kopen van Bitcoins kan al vanaf een klein bedrag van € 10, dit maakt het instappen zeer laagdrempelig en aantrekkelijk voor beginners die het gewoon willen proberen. Betaling gaat gemakkelijk via iDEAL, Mistercash en bankoverschrijving bij jouw favoriete bank.

Uniek bij BitMyMoney is dat hier gratis een Bitcoinrekening kunt openen. Normaal gesproken dient men eerst een online of offline wallet te hebben met een speciaal adres. Hierdoor ben je afhankelijk van twee partijen. BitMyMoney heeft hier de oplossing voor gevonden en een platform gecreëerd waar alles overzichtelijk op één website vermeldt staat. Met een Bitcoinrekening kun je vrijwel hetzelfde doen als met je normale rekening, maar dan net even anders. Je kunt crypto currency storten op je rekening via je gewenste betaalmethode. Daarnaast kun je Bitcoins overmaken naar andere bitcoinadressen of zelfs via de e-mail. Dit houdt dus in dat je aankopen op het internet kunt doen met het saldo wat er op je account staat. Bij een gunstige Bitcoin koers kun je er ook voor kiezen om je Bitcoins weer om te zetten naar euro’s, dit wordt dan overgemaakt naar je IBAN-rekening. Je hebt dus zelf volledig in de hand wat jij met je digitale valuta doet en wat jij ermee gaat kopen. Je Bitcoins worden dus bewaard op de servers van BitMyMoney en de beveiliging is in beheer van deze partij. Zij doen er dan ook veel aan om jouw rekening zo veilig mogelijk te houden en hebben hier verschillende maatregelen voor genomen.

 

Een rekening openen gaat heel gemakkelijk door het opgeven van je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. Door je e-mail te verifiëren krijg je direct toegang tot je rekening. Direct nadat je toegang hebt gekregen kun je tot maximaal € 50 aan Bitcoins kopen. Om voor hogere bedragen crypto currency aan te schaffen dien je eerst je bankrekening te verifiëren, zodat BitMyMoney weet met wie zij te maken hebben. Voor deze verificatie is het noodzakelijk dat je een Europees bankrekening hebt, anders wordt je aanvraag niet goedgekeurd.

Voordelen Bitcoins kopen of verkopen bij BitMyMoney:

 • Crypto currency intermediair en rekening in één, niet afhankelijk van twee partijen
 • Direct inzicht in de huidige koers
 • Lage transactie en fee kosten
 • 5 dagen per week support

Is BitMyMoney betrouwbaar?

BitMyMoney is al sinds 2012 actief is op de markt en heeft een flinke naam opgebouwd. Door het vroegtijdig uitvoeren van een simpel idee: een rekening maken voor Bitcoins, hebben zij de afgelopen jaren de markt weten te veroveren. Een tussenpersoon zijn van digitale valuta is één ding, maar het goed beveiligen hiervan is een ander. Het is belangrijk dat BitMyMoney de juiste maatregelen neemt om het zo veilig mogelijk voor de consument te maken om zijn of haar Bitcoins op te slaan. Wij hebben bekeken welke maatregelen zij hebben genomen. Enkele voorbeelden waarom BitMyMoney betrouwbaar is:

BitMyMoney betrouwbaar?

 • Actief op de crypto currency markt sinds 2012
 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (57879435, Bitmymoney BV)
 • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Wilhelmina van Pruisenweg 104, 2595AN Den Haag)
 • 97% van alle Bitcoins worden offline opgeslagen
 • SSL beveiliging over de gehele website en tijdens het aankoopproces
 • Verificatie van klanten bij bedragen hoger dan € 50 door Nederlands mobiel nummer en Europese bankrekeningnummer (two-factor)
 • Verdachte transacties worden gemonitord en gemeld
 • Audittrails van alle bitcoins
 • Samenwerking met justitie en andere overheidsorganisaties.

 

Gemakkelijk en snel instappen in digitale Bitcoin wereld
Open nu gratis je Bitcoin rekening en ontdek de nieuwe wereld van online betalingen
BitMyMoney
9 Score
1 reviews
Schrijf een review
Bestelgemak
9
Klantenservice
9
Prijs/Kwaliteit
9
Verzending
9

Is BitMyMoney betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van BitMyMoney of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of BitMyMoney een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen BitMyMoney ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen BitMyMoney ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen BitMyMoney review te delen met onze bezoekers. Je BitMyMoney beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is BitMyMoney?

BitMyMoney is vooral actief in de categorie Zakelijke dienstverlening. Het kan zo zijn dat BitMyMoney ook actief is in andere sectoren.

Wordt mijn BitMyMoney review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo