Ben ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Ben

   Schrijf jouw beoordeling

   Eindscore

   Ben staat bekent om de verkoop van abonnementen tegen de allerbeste prijs. Door de jaren heen is de telecomshop uitgegroeid tot één van de populairste in zijn soort en dit is niet voor niks. Wanneer je op zoek bent naar een smartphone abonnement met daarbij eventueel een nieuw toestel ben je bij Ben altijd voordelig uit. Je bent bij Ben altijd verzekerd van een voordelige prijs.

   Een mobiele telefonie abonnement van Ben kent altijd de meeste beste voorwaarden voor de consument. Zo is het een mogelijkheid om een sim only abonnement aan te schaffen die maandelijks opzegbaar is. Een erg laagdrempelig abonnement dus zonder vastigheid of andere poespas waar je niet op zit te wachten.

   Wanneer je de webshop van Ben regelmatig in de gaten houdt kom je erachter dat Ben gigantisch goede acties en kortingen heeft voor zijn klanten. Een voorbeeld is dat je een abonnement kunt afsluiten zonder aansluitkosten of dat er een speciale korting wordt gegeven voor studenten.

   Ben is geschikt voor een smartphone of sim only abonnement tegen een scherpe prijs

   Niet alleen voor je nieuwe sim only abonnement kun je terecht bij de webshop van Ben. Ook voor de allerbeste acties voor een nieuwe telefoon met een bijbehorend abonnement kun je met een goed gevoel worden geholpen. Ze zullen altijd zorgen voor de beste acties, waardoor jij aan het einde van de maand net wat meer overhoudt.

   Een goede klantenservice is van groot belang bij het uitkiezen van je nieuwe smartphone abonnement. Gelukkig ben je bij Ben gegarandeerd van een uitstekende klantenservice waar je ten alle tijden uitstekend zult worden geholpen. Ten eerste staan de meest gestelde vragen overzichtelijk uitgelicht. Mocht je er op de meest gestelde vragen pagina niet uitkomen dan kun je ze altijd bereiken door even een belletje te plegen, waardoor jij niet met je vragen blijft zitten. Ben jij op zoek naar een nieuwe telefoon met abonnement of enkel een sim only abonnement en wil je voordelig uit zijn? Neem dan een kijkje op de webshop van Ben.

   Iets interessants gezien bij Ben? Het is altijd belangrijk om eerst even de ervaringen en reviews van anderen te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent, hoe er met problemen wordt omgegaan en of de website wel betrouwbaar is. Op 123Klantervaringen staat een overzicht van recensies van klanten die al eerder ervaring hebben gehad met Ben. Zo lees je super makkelijk ervaringen van andere consumenten, die geschreven zijn door consumenten zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Ben review te laten lezen.

   Is Ben betrouwbaar?

   Voordelen abonnement afsluiten bij Ben.nl:

   • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (33265679)
   • Adresgegevens staan weergegeven op de website (Waldorpstraat 60, 2521 CC Den Haag)
   • Maandelijks opzegbare sim only abonnementen
   • Maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile
   • Extra korting voor studenten (gratis 4G en geen aansluitkosten)

   De Ben klantenservice

   ServiceKenmerken
   BetaalmethodenPin aan de deur via AMP
   VerzendkostenGratis vanaf € 25, anders € 1,95
   LevertijdVoor 17:00 besteld, morgen in huis
   Bedenktijd14 dagen
   RetournerenOp rekening van de koper

   Ben klachten

   Waar mensen werken kunnen wel eens foutjes voorkomen en bij eerlijke reviews horen ook klachten. De meeste webshops doen hard hun best om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wij adviseren dan ook om eerst contact op te nemen met Ben bij problemen. Is er contact geweest en wil je toch je verhaal kwijt? Doe dit dan netjes, anders zijn wij genoodzaakt je review te bewerken of te weigeren.

   Ben kortingscode

   Helaas maakt Ben geen gebruik van kortingscodes. Wel kun je hier scherpe deals en aanbiedingen verwachten die gewoon voor iedereen geldig zijn. Studenten kunnen met een studentnummer extra korting krijgen op Ben abonnementen.