Plantje ervaringen en reviews

Deel jouw ervaring en laat als eerste weten wat je vindt van Plantje

Schrijf jouw beoordeling

Eindscore

Groene kneusjesbox voor maar € 17,50 (exclusief verzendkosten)
Bestel een doos vol planten voor een extra lage prijs.
Van orchideeën tot bananenplanten en van vleesetende planten tot slangencactussen. Ook plantenvoeding en sierpotten zijn niet te vergeten. Dit alles en veel meer vind je op Plantje.nl. Via Plantje.nl is het grootste online assortiment kamer-, tuin- en kantoorplanten te vinden. In plaats van de grote business binnen de verkoop van boeketten, streeft Plantje.nl een gelijkwaardige concurrent te zijn in de online plantenverkoop. Of je nou een grote ananasplant voor jezelf koopt, of een mini Monstera als klein geschenk voor een vriend, Plantje.nl biedt het allemaal aan met scherpe prijzen als mooie bonus.

Plantje.nl is de grootste online plantenwinkel van de Benelux

Bij Plantje.nl beweren ze dus het grootste online planten assortiment te hebben binnen de Benelux, daarnaast spreken ze ook van een dagelijks afwisselend assortiment. Dit betekent dus dat er elke dag een nieuwe variatie aan potten en planten beschikbaar is. Iets anders kenmerkends voor Plantje.nl, is de versheid van de planten die zij leveren. Deze worden zonder enige omwegen direct bij de kwekerijen ingekocht, hierdoor krijg je je planten dus in de beste gesteldheid geleverd, wat veel langer plezier oplevert. Wat hierbij helpt is het grootse netwerk waarbinnen Plantje.nl zit, in combinatie met het kwaliteitsstandaard dat onderling is afgesproken, garandeert ook dit planten van de uiterste kwaliteit.

Plantje.nl doet ook aan tijdelijke kortingen. Uiteraard zijn er voortdurend dergelijke aanbiedingen, maar hun kroonstukken zijn toch echt hun Groene Kneusjes. Met dit “hot item” krijgt de koper een wat zielig plantje, die last kan hebben van verschillende zaken: schoonheidsfoutjes of mindere kwaliteit bijvoorbeeld. Deze worden geleverd voor een lagere prijs en is dus een goede aankoop voor mensen die tegen verspilling zijn.

Daarnaast heeft Plantje.nl ook nog een blog, waar meerdere instructies en tips worden geplaatst. Dit zou het zelfs mogelijk maken voor mensen die niet goed zijn met planten om toch Groene Kneusjes onder hun hoede te nemen. Dit levert een mooi recycle proces op, waarbij de klanten ook weer voordeliger uitkomen.

Plantje.nl ervaringen zijn zeer positief

Plantje.nl is dus compleet gefocust op hun online webshop, met bereik over de gehele Benelux. Dit doen ze al jaren vanuit Aalsmeer, vlakbij het grootste kruispunt wat betreft bloemen- en plantenhandel.

Om de veilig- en eerlijkheid nog te versterken, is Plantje.nl lid van Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk voor webwinkels, die ondersteunt is door de Consumentenbond, geeft dus aan dat Plantje.nl voldoet aan de officiële eisen op gebied van regel- en wetgeving. Ze hebben er dus goed voor gezorgd dat ze op alle vlakken betrouwbaar zijn. Hierdoor kunnen mensen zonder enige twijfels hun planten bestellen op Plantje.nl.

Uiteindelijk leveren alle diensten ook uiterst positieve Plantje ervaringen op. Ze worden namelijk beoordeeld met een 9.2/10 door 491 klanten. Op Kiyoh heeft Plantje.nl een score van 8.9 gekregen uit 686 verschillende beoordelingen. Dus qua reviews zit het bij Plantje.nl wel goed.

Heb je iets gezien bij Plantje? Check altijd even de ervaringen en reviews van mensen die hier eerder een aankoop hebben gedaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen of Plantje voor jou betrouwbaar is en interessant is om een aankoop te doen. Op 123Klantervaringen kunnen bezoekers hun review achterlaten en zo heb jij een eenvoudig overzicht van alle Plantje beoordelingen. Lees eenvoudig ervaringen van andere klanten, die geschreven zijn door bezoekers zoals jij en ik. Zo kan jij ook gemakkelijk je ervaring achterlaten op deze website om andere klanten jouw Plantje review te laten lezen.

Is Plantje betrouwbaar?

Voordelen plantje bestellen bij Plantje.nl:

  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (67066089, plantje BV)
  • Adresgegevens staan vermeld op de site (Aalsmeerderweg 700, 1435 ER, Rijsenhout)
  • Telefoonnummer: +31657425563
  • Vers uit de kwekerij
  • Groene kneusjesbox
  • Thuiswinkel Waarborg

De Plantje klantenservice

Service Kenmerken
Betaalmethoden o.a. iDEAL, Paypal, creditcard, Billink en Bancontact
Verzendkosten Gratis vanaf € 50, anders € 5,95 / € 6,61
Levertijd 1 tot 6 werkdagen
Bedenktijd 14 dagen
Retourneren Op rekening van de koper

Plantje klachten

De meeste webshops doen hard hun best om een zo goed mogelijke service te bieden. Helaas kan het zo zijn dat er iets verkeerds is gegaan bij jouw bestelling. Dat kan bij ieder bedrijf gebeuren waar mensen werken. Wij raden je aan om bij een Plantje klacht altijd eerst contact op te nemen met het bedrijf zelf. Lukt het niet om samen met het bedrijf er uit te komen? Dan kun je bij 123Klantervaringen je verhaal kwijt. Houd er wel rekening mee dat je dit netjes en volgens de regels doet, anders zijn wij genoodzaakt om je Plantje review te weigeren.

Plantje kortingscode

Extra korting op planten? Het kan met een Plantje kortingscode. Om meer bezoekers aan te trekken verspreiden veel webshops code’s waarmee je kan profiteren van korting op producten. Deze code’s zijn meestal geldig op het gehele assortiment, tenzij anders aangegeven. Om een totaalaanbod aan onze bezoekers te leveren, tonen wij naast Plantje reviews, ook alle actuele kortingsbonnen. Zo heb je alle voordelen van een bedrijf op één website. Soms zijn er regels verbonden aan een coupon, zoals een minimale besteding of dat deze alleen geldig is op een bepaalde productgroep. Ook deze regels laten wij zien op de website. Indien er een Plantje kortingscode beschikbaar is wordt deze op de website getoond. Door op de rode knop te klikken wordt de kortingscode zichtbaar en kun je deze gebruiken.

Is Plantje betrouwbaar?

Wij controleren aan de hand van verschillende gegevens van Plantje of dit bedrijf betrouwbaar is. Denk hierbij aan een inschrijving in het handelsregister, een adrescontrole en er wordt gekeken of Plantje een keurmerk heeft. Op de pagina kan je reviews inzien van klanten die eerder een ervaring hebben gehad met dit bedrijf. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen Plantje ervaring te delen met andere gebruikers.

Kan ik hier mijn eigen Plantje ervaring delen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om je eigen Plantje review te delen met onze bezoekers. Je Plantje beoordeling is eenvoudig te schrijven en de score wordt bepaald op basis van bestelgemak, klantenservice, prijs/kwaliteit en verzending (indien mogelijk).

Wat voor bedrijf is Plantje?

Plantje is vooral actief in de categorie: Planten, bloemen en groen.

Wordt mijn Plantje review geplaatst?

Wanneer een review in strijd is met onze regels dan behouden wij het recht om de review niet te publiceren. Bijvoorbeeld bij grof taalgebruik of negatieve reviews die geplaatst zijn via een proxy.

123Klantervaringen
Logo